Ne düşünüyor olabilir?

Erkekler böyle cins işte .böyle yaparak sizi peşinden koşturmaya çalışıyor herhalde :KK48:
Seviyorsan konuş derdin ne seninden başla devamı gelir .ama sevmiyorsan bırak takılsın bi köşede :KK53:

Tabiki de seviyorum ama onu bu kadar pohpohlayan egosunu ortaya çıkartan da bendim. Şimdi gidip onunla konuşmaya çalışırsam bu hayatımın hatası olur.

Tabiki de seviyorum ama onu bu kadar pohpohlayan egosunu ortaya çıkartan da bendim. Şimdi gidip onunla konuşmaya çalışırsam bu hayatımın hatası olur.
3 günlük dünya nasıl mutlu olursan öyle davran
Bugün bende bir iyi niyet var hayırlısı :KK53::ukala:

Kendisiyle cebelleşiyor gibi geldi bana. Muhtemelen seni gormek canini acitiyor. Barismak icin adim atmamak icin kendisini bu sekilde kisitliyor olabilir ya da olur da baskasi ile gorusmeye baslarsan, sizin hakkinizda birsey duymak veya gormek istemedigi icin yapiyordur tum bunlari. Eski sevgilinle empati kurabiliyorum su an cunku ben de sanirim boyle bir surecten gecmistim ( emin degilim :) )
Kisacasi, sorun seninle degil kendisiyle. Sana karsi bitiremedigi ve bastirmakta zorlandigi hisleriyle..

Umarım o atmamaya uğraştığı adımı bir gün atar.

Sizi seven kişi emin olun hiçbir suretle ikilemde bırakmaz gizli kapaklı hareketler etmez. Sizin duymak istediğiniz cevap dikkatinizi çekmek için böyle davrandığıysa fazla umutlanmayın derim. Çünkü bilinç altınızın oyunları bunlar. Kaybetmek istemediği şeyleri değiştirir hep. Ama kimi insan da böyle olgunlaşmamıştır. Sevdiğini zanneder ama yüreği yetmez. Belki seviyordur kendi çapında ama adım atamayan, sizin için çabalamayan adamın aptalca hareketlerinden bir anlam çıkarmaya çalışmak da sevgisini göstermesini beklemek de anlamsız ve asla yapılmamasi gereken bir hareket. Hem sevmişsiniz, hem ayrılmışsıniz hem bir de 6 ay ayrı durabilmişsiniz... Aşk böyle çirkin egoistlikleri garip inatları kaldırmaz böyle aşk olmaz.

senin ilgini çekip kaçan kovalanır prensibiyle onu kovalamanı istiyor ama kendisi herhangi bir adım atmak istemiyor senin onun egosunu okşamanı istiyor bla bla bla boşveeeeer ;)

bir süre önce sevgilimle ayrılmıştım. düzgünce birbirimizi kırmadan bitirdik. bir iki gün sonra beni instagramdan engellemiş. görünce şok olmuştum, çünkü kötü bitirmedik ve engellemek aşırı çocukça gelmişti. Baya zoruma gitmiş galiba arayıp sordum; sürekli profilime bakıyormus kendini engelleyemeyınce beni engellemiş. Bu gibi bir şey de olabilir. :)

Arada sırada mesajla rahatsızlık vereceğinizi falan mı düşünüyor acaba?
Ortak arkadaşlarınız laf taşıyorsa onlardan uzak durmak istemiş olabilir. Yeni ilişkilerinin bilinmesini istemiyordur. Bitirdiği bir ilişkinin sürekli konu edilmesinden rahatsızlık duyuyordur.
İçinde bulunduğu boşluk dolayısıyla yeniden başlamak gibi bir hata yapmayım diyordur.
Kısacası uzak durmaya çalışıyor herhangi bir nedenle.

Sizi seven kişi emin olun hiçbir suretle ikilemde bırakmaz gizli kapaklı hareketler etmez. Sizin duymak istediğiniz cevap dikkatinizi çekmek için böyle davrandığıysa fazla umutlanmayın derim. Çünkü bilinç altınızın oyunları bunlar. Kaybetmek istemediği şeyleri değiştirir hep. Ama kimi insan da böyle olgunlaşmamıştır. Sevdiğini zanneder ama yüreği yetmez. Belki seviyordur kendi çapında ama adım atamayan, sizin için çabalamayan adamın aptalca hareketlerinden bir anlam çıkarmaya çalışmak da sevgisini göstermesini beklemek de anlamsız ve asla yapılmamasi gereken bir hareket. Hem sevmişsiniz, hem ayrılmışsıniz hem bir de 6 ay ayrı durabilmişsiniz... Aşk böyle çirkin egoistlikleri garip inatları kaldırmaz böyle aşk olmaz.

Çok güzel ve doğru açıklamışsınız. Teşekkür ederim.

bir süre önce sevgilimle ayrılmıştım. düzgünce birbirimizi kırmadan bitirdik. bir iki gün sonra beni instagramdan engellemiş. görünce şok olmuştum, çünkü kötü bitirmedik ve engellemek aşırı çocukça gelmişti. Baya zoruma gitmiş galiba arayıp sordum; sürekli profilime bakıyormus kendini engelleyemeyınce beni engellemiş. Bu gibi bir şey de olabilir. :)

Eğer birlikte olmak istiyorsan umarım tekrar birleşirsiniz bu çok tatlı :))

Keşke benim için de aynısı olsa

Arada sırada mesajla rahatsızlık vereceğinizi falan mı düşünüyor acaba?
Ortak arkadaşlarınız laf taşıyorsa onlardan uzak durmak istemiş olabilir. Yeni ilişkilerinin bilinmesini istemiyordur. Bitirdiği bir ilişkinin sürekli konu edilmesinden rahatsızlık duyuyordur.
İçinde bulunduğu boşluk dolayısıyla yeniden başlamak gibi bir hata yapmayım diyordur.
Kısacası uzak durmaya çalışıyor herhangi bir nedenle.

Kafamdaki soruların çoğunluğu neredeyse

Eğer birlikte olmak istiyorsan umarım tekrar birleşirsiniz bu çok tatlı :))

Keşke benim için de aynısı olsa

Teşekkür ederim barıştık ama tatlı filan değildi kendimi çok kötü hissetmiştim engelleyince.

Umarım senin için de en güzeli olur. :)

Back
X