Hangisine ne diyoruz? Çirkin olup olmadığınızı bilemeyiz ki göreceli bir kavram, bu işlerde dış görünüş evet önemli;ama her şey demek değil. Her sevgilisi/eşi olan çok güzel ya da manken gibi bir fiziğe sahip de değil. İnsan sevdiğinde çoğu zaman o güzellik standartları bir hiç olabiliyor, gider şefkatine, kalbinin güzelliğine vurulursun; gözün başkasını görmez.Kizlar benim sevgilim olmadı biliyorsunuz. Umudu kesmek uzereyim bakan kimse bile yok acaba cirkin miyim yoksa fark mi etmiyorum. Hep yalniz kalicam galiba. Siz ne diyorsunuz?
Psikolojik sorunları olan insanları kimse yanında istemez. Bunu fark eder de tedavi olursun inşKizlar benim sevgilim olmadı biliyorsunuz. Umudu kesmek uzereyim bakan kimse bile yok acaba cirkin miyim yoksa fark mi etmiyorum. Hep yalniz kalicam galiba. Siz ne diyorsunuz?
Güzelliği geç kimse böyle negatif ve takıntılı bir insanla sevgili olmak istemez. Eskaza bir şey yaşasaniz on sene adama musallat olacak gibi bir enerjin var.
İş güzellikte degil, yaydigin enerjide ve olduğun kiside. Yoksa ne çirkin kızlar ne cillop delikanlılar buluyor
Sevgilisi olanların hepsi çok guzelimi? Çok güzel kizlar var hep yalnız. Hayırlısı olsun seninle evlenecek biri olsun hayatında sevgili cokmu lazım dert çekmek hosunami gidiyo şimdi düzgün seven erkek çok az biliyorsun.Kizlar benim sevgilim olmadı biliyorsunuz. Umudu kesmek uzereyim bakan kimse bile yok acaba cirkin miyim yoksa fark mi etmiyorum. Hep yalniz kalicam galiba. Siz ne diyorsunuz?
Bu suç değil de başka bi gayen yok erkek erkek erkekKizlar birseyler hissetmek yasamak istiyorum bu suc mu yani
Abartma burada tek bu konuyu açtigim icin size oyle yansiyorBu suç değil de başka bi gayen yok erkek erkek erkek
Kizlar birseyler hissetmek yasamak istiyorum bu suc mu yani
Ne alaka ya kendini komik ni sanıyorsunrainyy bi gün seni de böyle haberlerde görmeyiz umarım sonun hiç hayra alamet değil
Hayır sen kendini komik sanıyorsun ki bizi trollemeye çalışıyorsun aynı konularlaNe alaka ya kendini komik ni sanıyorsun
Normal hayatında napıyorsun? Atomu mu parçalıyorsun? Tek derdin erkek işte kabul et ve tedavi ol.Abartma burada tek bu konuyu açtigim icin size oyle yansiyor
Bekarlıktır sultanlık :)Kizlar benim sevgilim olmadı biliyorsunuz. Umudu kesmek uzereyim bakan kimse bile yok acaba cirkin miyim yoksa fark mi etmiyorum. Hep yalniz kalicam galiba. Siz ne diyorsunuz?
Ben tedavi görüyorum zaten psikologada gidiyorum iki aydir biraz iyi geldiNormal hayatında napıyorsun? Atomu mu parçalıyorsun? Tek derdin erkek işte kabul et ve tedavi ol.
Aynen kanka olmuyor vallaRainyy kanka olmayınca olmuyor zorlama boşver .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?