Ne dusunuyorsunuz?

rainyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.878
4.212
173
Kizlar benim sevgilim olmadı biliyorsunuz. Umudu kesmek uzereyim bakan kimse bile yok acaba cirkin miyim yoksa fark mi etmiyorum. Hep yalniz kalicam galiba. Siz ne diyorsunuz?

Kizlar benim sevgilim olmadı biliyorsunuz. Umudu kesmek uzereyim bakan kimse bile yok acaba cirkin miyim yoksa fark mi etmiyorum. Hep yalniz kalicam galiba. Siz ne diyorsunuz?
Hangisine ne diyoruz? Çirkin olup olmadığınızı bilemeyiz ki göreceli bir kavram, bu işlerde dış görünüş evet önemli;ama her şey demek değil. Her sevgilisi/eşi olan çok güzel ya da manken gibi bir fiziğe sahip de değil. İnsan sevdiğinde çoğu zaman o güzellik standartları bir hiç olabiliyor, gider şefkatine, kalbinin güzelliğine vurulursun; gözün başkasını görmez.

50 defa ayni konuyu aciyorsun. Insanlar sana ne söylesin rainy. "Evet umudu kes. Kedi al, yalniz öl" mü? Böyle seyler nasip kismet isi. 30 yasimdan sonra evlendim. Esimi bulmasam hayatima yalniz da devam edebilirdim. Sen bu kadar bu konuya negatif bir sekilde odaklanmissin ki, biraz insan bilgisi olan bunu fark edip hemen kacar. Benden sana söylemesi

Rainyy al bu yorumu oku sonra cereceveletip bas ucuna as.

Sevgilisi olanların hepsi çok guzelimi? Çok güzel kizlar var hep yalnız. Hayırlısı olsun seninle evlenecek biri olsun hayatında sevgili cokmu lazım dert çekmek hosunami gidiyo şimdi düzgün seven erkek çok az biliyorsun.

Bekarlıktır sultanlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…