- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Bu arada ucret talep ettimi
hayır ücret almadı normalde ücretlemi yapıyo bilmyorm kaynımın tanıdıgı ondan para almadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada ucret talep ettimi
ilk once Allah yardimcin olsun insallah dediyi gibi olur bebeyin gelir sende bura yazarsin bizede vesile olur Allah bebyini tez zamanda versin bekleyen herkese
Sonucu inanilmaz merak edoyorum.bat ne zaman cnm
Canim 37 gün seni bekleyecegim.insallah güzel haberlerini alalim.Rabbim yüzünü güldürur insallah.arkadaşlar mrb ben pcos luyum adetlerim çok düzensiz yılda bir falan oluyorm 2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz ilk günden beri kornmadık ama olmadı halimden anlayan ilgili bir doktorda bulamadım tedaviye başlayamadım bir türlü neyse konuya geleyeim benim kaynımın bir tanıdıgı bebek isteyenlere kür fqlan öneriyormuş bide böyle şeylere inanmam ama adam sorununu sen söylemeden suya bakıp biliyomuş falan dedi kaynım bi tanıştırayım para falan almıyor dedi herkesede yapmıyor tanıdıgı için allh için dedi neyse işin içinde para olmayınca inanasım geldi kaynımda yurtdışında yaşıyor biz ona bebek olmuyor dememiştik istemyorz zannediyodu o duyunca ısrar etti tanıştık adam bana bütün sorunlarımı anlatmışım gibi söyledi vitamin eksikliğinden tutun iltihabıma pcosa adet düzensizliğine halamdada aynı sorun olduguna falan eşimnde benmde annelrimzn kızlık soyadından arapça rakamlar çıkardı ve gram gram alacağımz şeyleri yazdı yazdıgı gramdan 1 gram bile fazla olmayacakmış ve karışımı ilşkiden 15 20 dk önceden yiyeceksiniz 3 gün içinde bitecek karısım yani 3 gün içinde en az 3 ilşki olacakdedi kendinin dediği günlerde ilşkiye girecekmişiz öle söyledi bugün başlıyacağız bu arada kendiside ogünler bir türbede dua edecekmiş eğer 37 gün sonra bebeğinz olmazsa yani hamile olmassan yüzüme tükürün dedi çok şaşırdım bol bol kelimeyi şahadet getirin dedi bide en nur ve ya musavvir çekin dedi ayrıca cocugunz kız olacak dedi bir çok kişiye faydası olmuş bana diyo tıbben çocugu olmayan birini getir bana sonrasını izle diyor tabi verecek olan rabbim belki bu adamda bahanesi olur ilaç falan içmeyeceksin bide 37 gün boyunca limon yeme çaya şeker atma dedi şuan karışımın ne oldugunu yazmıyorum bana faydası olursa denemenz için bu başlık altında yazarım umut dünyası belki olur ne dersinizzz karısım kişiye özel hazırlanıyor ama ben yinede burdanpaylaşırımmmmm bildigimz bir karışım sadece bazı malzemelr farklı okadar inş boşa çıkmaz umutlarım
Canim 37 gün seni bekleyecegim.insallah güzel haberlerini alalim.Rabbim yüzünü güldürur insallah.
Tsk canım inş olur ama ben bu karısımı adamın dediği şekilde tüketemiyecm galiba midem almıyor 2 kilo 3 kaşıgı öğüre öğüre 1 saatta yiyorum eşimde yiyemyr az az yiyecz tam dediklerine uymasakta olur inş ya bunalıma girdim karışımı yiyemiyorum diyeee akşamdan beri ağlıyormm canm çok sıkkın karışım dolu kavanozu alıp kırasım geliyooo midem mahfoldu 2 günde bitirmm imkansız bizde 1 haftaya hatta 10 güne yayacaz verecek olan rabbim sonuçta herşey vesile ( off off ben naptımki ....................)(
Okadarmi kötüAllah yardımcınız olsun canim yaa.insallah güzel netice alirsiniz.
Bebek icin nelere katlaniyoruz.Insallah bebegini kucagina alinca cikartirsin bunun acisini ondan.poposuna bi tane saplak atarsin :)
Bende adet düzensizliği için hayıt otu ve adacayına baslamaya karar verdim canlar
başla canım inş ii olur bence soğan kürünü dene önce adetini 15.günü başla 15 gün iç ben 1 defa denemştm evlnmden önce 1hafata içebilmştm o ay kanamam olmuştu
canım son durum ne merak ettim seni..
canım son durum ne merak ettim seni..
hayır canım hamile değilim malesef
bubenim 2.üyeliğim
adamın yüzüne tükürseydin bari