ne es ne is ne cocuk..

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Merhaba hanimlar, dertleşmeye geldim. Yas 35 yolun yarisi eder, Dante gibi ortasındayım ömrün ama elde var sıfır. Cabaladim ama olmadı. Bir kere evlendim fiziki ve psikolojik şiddet yaşadım bitirdim, kariyer yapcam diye cocuk yapmadım. Evliligi oturtucam diye kariyeri erteledim. Simdi elimde hicbir şey yok ne ev ne araba, ne is ne doğrular düzgün bir arkadas. Arkadaslarim var ama gercek arkadas diyemem. Insani yoran cinslerden. Evlilik icin yasadigim yeri birakmistim zaten, geride dönmedim dönmekte istemiyorum. Hayatta hic amacim yokmuş gibi hissediyorum calismak, sevdiğim biriyle yuva kurmak istiyorum ama olmuyor olmuyor iste. Is bulmak icin kariyerimi tamamlamak icin caba harciyorum ama karşıma sevebilcegim ya da sevemeyecegim hic kimse dikmiyor. Çok mu çirkinim yaslandin mi neden olmuyor anlamıyorum...

Cümleye iş ile başlayip eş ile bitirmissiniz.
En önemlisi iş. Önce işe odaklanin gerisi gelir inşallah hayirlisi ile.
Evet anlatım bozukluğu olmuş. Yani is ve es istiyorum; is bulmak icin gereken çabayı sarfediyorum ama es bulmak icin bir şey yapamıyorum demek istedim.

Önce işinize odaklanın, kendi hayatınızı kurun. 30'lar yeni 20'ler yeni trend bu. Kaldı ki 35 yaş da geç değil ki, başlamadığınız her gün geç kalıyorsunuz. İşinizi elinize alın, para kazanmaya başlayın, hayatınızı tuttuğunuz yerden yakalayın. Eş ve çocuk biraz sizin dışınızda gelişen şeyler, ama iş öyle değil.

Evet ben de bunun farkına vardım. Es isi tamamen sans kader kismet isi. Insanin elinden bir şey gelmiyor

Cnm öncelikle bu günümüzde hemen hemen herkesin soronu haline gelmiş bir konu.öncelikle ALLAH dermansız dert vermesin. gerisi ise biraz kader kısmet birazda çaba nasıl derseniz;sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın,bakımlı olmaya çalışın,spora veya başka kurslara katılın eğer sert mizacınız varsa(benim gibi)bunu biraz törpülemeye çalışın. inanın su akar yolunu bulur.

Bardagin dolu tarafini görmeyi deneyin cocuk olmadan ayrilmak büyük bisey bence mesela..
Onun dışında is konusunda da haklisiniz ama su dönem maalesef zorluyo herkesi ben de dahil
Es konusunun da ben tamamen nasip olduguna inaniyorum. Bekleyince gelmez. Es konusuna konsantre olmayin bence. Kendinizi gelistirip is bulmaya calisin es hayirli bi zamanda kendiliginden olsun inşallah

Sadece ben degil bu durumda bekar arkadaşlarım var onlarda ayni seylerden yakınıyorlar. Calisiyorlar ama çok mutsuzlar. Hayatlarini birileriyle birleştirmekteyim istiyorlar olmuyor. Çok klasik olcak ama düzgün birini bulmak çok zor erkekler evlilikten kapar hale gelmiş.

Mizacim sert degil ama biraz çekingenim ama öyle insanlarında hayatlarında birileri var bilmiyorum.. Bakim spor konusunda kendimi o kadar boşladım ki hiçbir şey yapmıyorum. Sosyal hayatim su an neredeyse sıfır yasadigim yerde kimseyi tanımıyorum

Az salın kendinizi. Bu kadar yüklenmeyin. Insallah güzel bir is cikar karsiniza. Yaşınız da oyle abartılacak gibi cok ileri degil hala gencsiniz ustelik bence insanin en sogru karar verecegi yaşlar olsa gerek 30 ve sonrasi. Kendinize boraz lozitif enerji yukleyin kotu dusunerek kötüyü cagirmayin mutlu bir hayat yasayin

Akışına bırak eş olayını .özgür zamanlarının tadını çıkar işe odaklan bende 35 yaşındayım çocuğum olmadı su an calismiyorumda bi evlilik var sizinkinden farklı olarak o da zaman zaman zorluyor beni .arkadaşlarıma bakıyorum çocukları var çalışıyorlar hayatları tıkırında gibi görünüyor ama yapacak bisey yok herkes kaderini yaşıyor bi sekilde

Ben her şeyin bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum.
Bir de sizin yaşlarınızda etrafımda bekar ablalarım var ve çoğunun evlenmek gibi bir gayeleri yok hani olursa olur olmazsa ben böylede mutluyum kafasındalar açıkcası bakış açıları da bana hiç mantıksız gelmiyor. Ki sizi bağlayan çocuk vs. bir şey de yok bu kadar mutsuzlukta boğulmayın. kimine Allah kariyer verir kimine eş kimine çocuk. Elinizde olanla mutlu olmaya bakın zaten kısmetinizde hayırlı bir damat adayı varsa sizi bulur :)

Anliyorum sizi gercekten öyle devir cok farkli.. ama su yüzden isiniz olsun diyorum insan kendiyle kaldikca kurup duruyo beyin bi isle mesgul olunca daha iyi hissedersiniz en azindan es cocuk konusu biraz daha az akliniza gelir. Ama dedigim gibi insallah hayirli bi zamanda nasip olur hayirli bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…