- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Cidden yahuAynı üyenin aynı konularla ilgili 109472874820. konusu... yordunuz.
Yok isi bırakmadım master yapmam gerekiyordu bulunduğum ülkede is imkanım olsun diye onu sadece baya ağırdan adim evlilik yüzünden.Evliliği oturtmak için işi mi bıraktınız ben şok ben iptal
Evli oldugunuzu varsayıyorum. Bekar ve otuz üstü arkadaşlarım günde on kere ariyor ayni dertten yakınmak icin. Ben de ara sıra buraya yazıyorum dertleşmek icin ne yapayım?Cidden yahu
Konu sahibi at artık geç kaldım evli değilim çocuğum olmayacak düşüncesini
Nereden biliyorsun evlensene belki bir ömür çocuk olmayacak
Ya da mutsuz bir evliliğin olacak
Hayatı akışına bırakarak yasamayı dene bence
Yaşın hariç herseyi değiştirmek senin elinde
Geçte kalmış değilsin ayrıca
Mutlumusunuz peki? aslinda calismamak beni evli olmamaktan daha çok üzüyor galiba. Sürekli evli oturunca kendimi ise yaramaz hissediyorum ve saldikca siliyorum. kendimi.canim benim senin nickinde hayir yok bi kere, melankolik :) yahu at su ismi ve üzerindeki etkilerini, inan bana kimse melankolik takilan insanlarla cok da olmak istemiyor, ne yasla alakali bu ne de kariyerle, enerjini düzetlmeye bak derim,
not: (ben de 30 lu yaslardayim ve bekarim ha bi de issizim)
neden bu kadar korkutuyor her seye sifirdan baslamak,
yasiniz da genc bir yas,
sanki boyle her seye benden gecti artik diyen teyzeler gibisiniz bazi yorumlarinizda.
elinizde tonla imkan varken, gencken saglikliyken neden denemeyesiniz ki?
bugun esim sordu, kendini yolun yarisinda hissediyor musun diye,
dedim yok valla hissetmiyorum,
daha yapmak istedigim onca sey var ki, yolun basindayim sanki.
Evli oldugunuzu varsayıyorum. Bekar ve otuz üstü arkadaşlarım günde on kere ariyor ayni dertten yakınmak icin. Ben de ara sıra buraya yazıyorum dertleşmek icin ne yapayım?
Evlilikle mastır in ne alakası var onu hiç anlamadım. Çocuk yüzünden olsa anlarım ama cocuk yokken insanın bir sürü vakti oluyor.Yok isi bırakmadım master yapmam gerekiyordu bulunduğum ülkede is imkanım olsun diye onu sadece baya ağırdan adim evlilik yüzünden.
İkisi için yazdım.Hangisi icin bu saatten sonra zor yazdınız?
Yazın bizim için hiç sakıncası yok ama size yazıkEvli oldugunuzu varsayıyorum. Bekar ve otuz üstü arkadaşlarım günde on kere ariyor ayni dertten yakınmak icin. Ben de ara sıra buraya yazıyorum dertleşmek icin ne yapayım?
Mutlumusunuz peki? aslinda calismamak beni evli olmamaktan daha çok üzüyor galiba. Sürekli evli oturunca kendimi ise yaramaz hissediyorum ve saldikca siliyorum. kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?