- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
bana bire bu evde kalabilirsin ben giderim sana yardımcıda olurum bi yurdada yerleştiririm ama sen bu durumdayken ben hayatında olamam cok soğdum senden dedi ben hatalarımın farkına vardımbu evde o yokken kalamam o kadar küçük duruma düşemem aileme artık yalan sölemek istemiyorum ama onlarında üzülmesine dayanamıyorum aileme kıyamıyorum zamanında gençlik ateşiyle ne yaptıgımı bilmeden kıydımda onu hala cok sevmemdeki amac ise bana yanlıs yapmı ve benim doğru yolda ilerlemem için elinden geleni yapıyor bu durumda bile bana evini bırakabiliyor onu unutmam hiç kolay bi durum deil ve ben bu psikolojideyken artık ders dahi çalısamıyorum yalanların içinde boğuldum kaldım
çok büyük bir fedakarlık gibi geliyor galiba sana evi bırakması,sonuçta o ev kira değilmi,bakarım ederim demiş bu laflara hiç güvenme..nolursa olsun ailene git,tek güvenebileceğin yer orası..ana baba yüreği,ömür boyu anındalar merak etme...yalnızbaşına yaşayarak hatalarının üstüne hata katma daha fazla...hatadanda kötü hayatını iyice çıkmaza sokma...