• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne eskisi gibi ilgileniyor ne de sahip çıkıyor

bana bire bu evde kalabilirsin ben giderim sana yardımcıda olurum bi yurdada yerleştiririm ama sen bu durumdayken ben hayatında olamam cok soğdum senden dedi ben hatalarımın farkına vardımbu evde o yokken kalamam o kadar küçük duruma düşemem aileme artık yalan sölemek istemiyorum ama onlarında üzülmesine dayanamıyorum aileme kıyamıyorum zamanında gençlik ateşiyle ne yaptıgımı bilmeden kıydımda onu hala cok sevmemdeki amac ise bana yanlıs yapmı ve benim doğru yolda ilerlemem için elinden geleni yapıyor bu durumda bile bana evini bırakabiliyor onu unutmam hiç kolay bi durum deil ve ben bu psikolojideyken artık ders dahi çalısamıyorum yalanların içinde boğuldum kaldım

çok büyük bir fedakarlık gibi geliyor galiba sana evi bırakması,sonuçta o ev kira değilmi,bakarım ederim demiş bu laflara hiç güvenme..nolursa olsun ailene git,tek güvenebileceğin yer orası..ana baba yüreği,ömür boyu anındalar merak etme...yalnızbaşına yaşayarak hatalarının üstüne hata katma daha fazla...hatadanda kötü hayatını iyice çıkmaza sokma...

ya ben anlayamiyorum, bu erkeklere nasil böyle gözü kapali inanip güvenip onlarala birlikte olup ayni evde yasayabiliyorsunuz? KKForumunda sürekli buna benzer seyler okuyorum... Allahim ne kadar rahat insanlarsiniz.. 5- 10 yil öncesine kadar böyle seyler bu kadar fazlalikta yoktu.... nereye dogru gidiyor bu ülke... Degerlerinizden vazgecip birliktelikler yasiyor kizlarimiz kadinlarimiz... ailenizin gözünün icine baka baka bir erkek icin yalanlar söylüyorsunuz, olmadik isler ceviriyorsunuz ve sonrada ne yapacagim ben diye agliyorsunuz.... Erkeklere güven olmaz.... bu herzaman böyleydi ve hep böyle olacak.. Resmi bir garantiniz olmadigi sürece fazla güvenmeyin herkese... Allah sabir ve kolaylik versin.... olan olmus artik ama bu yolda olanlar icin bu yazilar size ders olsun....:47::47::47:

Kınamak kızmakta istemiyorum ama gençlerin bu tarz yaşamlarınada aklım ermiyor benim ..

Benmi çok geri düşğnyorum acaba....

Bu yaşlarınızı çok arayacaksınız ileride herşeyi vaktinde zamanında yaşayın ne olur ....

Benimde evladım var böyle okuyunca içim sızlıyor hemen

okuyorum yazılanları ne diyebilirm ki kendi hayatımı kendi ellerimle mahvettim o kadar güçsüzüm ki artık

hayatını daha fazla mahvetmemek için evine dön...belki yazmak kadar kolay değil tabiki ama bir arkadaşın da dediği gibi ailen küserde kızarda ama asla sıkıldım senden demez

bir yalan söylemişsin devamı gelmiş ve ardından hoş olmaya şeyler yaşamışsın.

yalanını devam ettirirsen, bundan daha fazla canını acıtan şeyler yaşarsın.

bence en kısa zamanda ailenin yanına dön ve artık hiçbir şekilde yalan söyleme.

okuyorum yazılanları ne diyebilirm ki kendi hayatımı kendi ellerimle mahvettim o kadar güçsüzüm ki artık

Peki.
Şimdiye kadar cesur kararlarınız olmuş.
Umarım tekrar cesaretinizi toplar ve hatalarınızla yüzleşerek kendiniz için doğru kararlar almak için adım atarsınız.
Umarım bunlar kötü anılar olarak kalır...
Başka bir şey yazmayacağım.

Tamam hayatında yanlış şeyler yapmışsın,bundan sonraki geleceğine odaklan sen herşeyin üzerine sünger çek dön ailenın yanına okul hayatına tekrar başlaki ayakların yere sağlam bassın bir kere..

Annen baban sana ne kızsada onlar evletlarını bağrına basarlar :34:

Belki bir yaş falan oynar ama benimle yaşıtsındır muhtemelen.

Kendini annenin-babanın yerine koy. Sen anneymişsin de senin kızın sana bunları yapmış gibi düşün, ne yapmasını isterdin?

canım birkere o adam senin eşin değil eşim diye bahsetme sen bir yanlışdan kurtulmaya çalışırken başka yanlışa saplanmışsın bunuda kabul etmen lazım onu çok seviyorum hayatımı önüne serdim laflarına saplanıp kalırsan yanlışlar içinde batağa sürüklenirsin madem bizden naapacağını soruyorsun dinle baride yapacağımız yorumlar bir işe yarasın benim yaşım 43 hayat tecrübeme güvenirsen yapacağın tek şey ailene gidip aslında benim derslerim çok kötüydü okuldan atıldım diyip ailenin yanına döneceksin herşeye bir sünger çekeceksin o şehirden kimseyle görüşmeyeceksin yaşında gençdir sonuçda 30-40 değilsindir eve kapat kendini otur derslerine çalış ya ailenin bulunduğu şehirde yada bambaşka bir şehirde yeni bir üniversite kazan ve git hatalarından ders alarak sıfırdan başla.Ailen sana ne yaparsa yapsın ne ceza verirse versin şu an bulunduğun durumdan kötü olamazsın.Bu erkekden hayır gelmez sana ya sevgisi bitmiş çokda karekter sahibi olsaydı seni başka yanlışlara sürüklemezdi imam nikahı adı altınada sığınmayın imam nikahıyla sırf eş olunsaydı arkasına bakmadan bitsin diyemezdi

Bütün o yaptıklarınızı yaparken nasıl güç bulduysanız öyle bulun.
Hem de bu sefer yanlışlarınızı düzeltmek için yapacaksınız ne yapacaksanız.
Bunu düşünün o güç gelir.
Halinize ah vah etmekten.
Aslında bence sizin derdiniz kendinize ve ailenize yaptıklarınızın ağırlığı değil.
Bu adamın artık sizi çok istememesi.
Yani yolunda gitse bu kadar kederlenmeyecektiniz.

anne babaniz size guvenip kizim okuyor diye belkide gururlaniyorlardir yazik......

Bütün o yaptıklarınızı yaparken nasıl güç bulduysanız öyle bulun.
Hem de bu sefer yanlışlarınızı düzeltmek için yapacaksınız ne yapacaksanız.
Bunu düşünün o güç gelir.
Halinize ah vah etmekten.
Aslında bence sizin derdiniz kendinize ve ailenize yaptıklarınızın ağırlığı değil.
Bu adamın artık sizi çok istememesi.
Yani yolunda gitse bu kadar kederlenmeyecektiniz.

yazdıklarını çok kez üst üste okudum ,
peki ailende yarın birgün bu durumu ögrenip seni gözden çıkarırsa asıl ozaman nereye gideceksin,
bu kadar yalan dolandan sonra.
bence evine dön .
ailene herşeyi anlatamıyorsanda okulu bıraktım yapamadım de,
egerki imam nikahlı eşin seni seviyorsa gelir ve ailenden ister.
ayrıca seni çok sevseydi, ilk başta karşı çıkardı bu duruma.
ne demek ailelerin haberi olmadan nikah yapmak.
onun ailesi durumdan haberdarmı peki .
ya onlarda duyarsa daha kötü olmazmı .
zaten eşim dediğin kişi sanıyorum hem çalışıyor hem okuluna devam ediyor,
yani onun için hayat aynen devam ediyor.

Eşim dediğin insan seni kandırmış Din kisvesi altında senden faydalanmaya çalışan bir insan bence.Bunu bir gör bir kere.Adama olan adam ve Allah'tan korkan adam bu şekilde sana yol göstermez.İmam nikahı adı altında o evde neler yapıldığını az çok tahmin ediliyordur.Bu kimseyi ilgilendirmez tabi.Sonuçta hayat senin.İnişi çıkışı düşerek kalkarak öğreneceksin.Eğer gerçekten çözüm istiyorsan bir an evvel ailenin yanına dön.Ailemin yüzüne nasıl bakarım diyerek kendine sadece bahane üretiyorsun.Gerçek kurtuluş AİLEN.Yok ben kafama göre çözüm istiyorum.Hem ilgili yerden , ortamdan ,bu sahtekardan ayrılmadan çözüm istiyorsan benim aklıma gelmiyor kusura bakma.Belki başkasının gelir.

...................................................

Son düzenleme:
üniveristedeki çok kötü ortam dediğiniz neydi acaba?merak ettim gerçekten..o şehirdeki çevrenizi değiştirmek yerine ne den İstanbula geldiniz onu da anlayamadım..
o adam madem o kadar dinine bağlı,beraberliğiniz için imam nikahına sığınıyor da ,ailenizden sizi isteyip resmi nikah yapmadı?

çok çok zor bi durum..kötü bir zamanında onu tutunacak dal sanmışsın düşüncesizce davranmışsın ama artık ders almış olman gerekmez mi? 5 sene psikolojisi bozuk bir erkek arkadaşım vardı, ne beraber yaşıyorduk ne de birlikte oluyorduk ama ona olan sevgimden ve saygımdan hiçbir zaman ödün vermedim..düzelmesi için elimden geleni yaptım, doktorlara götürdüm, onu her zaman dinledim, ailesiyle iletişim halinde oldum, yeri geldi onunla beraber benim de psikolojim bozuldu..bir insanı gerçekten seviyorsan sonuna kadar onun yanında oluyorsun başka türlüsünü yüreğin kaldırmıyor çünkü..ben 'eşim' dediğin insanın seni bu kadar sevdiğini düşünmüyorum, biran önce kendini toparla ve ailenin yanına dön derim..

başlıkta lütfen yardım edin demişsin,bu kadar kişi ailenin yanına dön diyerek en büyük yardımı yaptı ve çözüm yolunu gösterdi..inşallah daha fazla hata yapmazsın...eşim dediğin kişi senden çok soğudum bu durumdayken falan demiş ya ailenin yanına döndüğünde belki seninde psikolojin düzelir ve eğer gerçekten seviyorsa seni ailenden gelir ister bazı şeyleri resmiyet altında gerçekleştirirsiniz..bu şekilde devam ederek kendine zarar vermekten ve ilerde daha çok pişmanlıklara yol açmaktan başka birşey yapamazsın...

her ne olursa olsun seni her halinle kabul edecek tek kişi annendir ailene dön erkek arkadaşına dönsen bile yalanlarını daha ne kadar sürdürebileceksin ki? ailen hiç mi yakalamayacak seni?aileni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? varsayalım ki öss yi kazandın eşim diyorsun ona o seni okutacak mı? bunları bi düşün :50:

Back
X