• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne eskisi gibi ilgileniyor ne de sahip çıkıyor

yalan bir hayat kurmuşsunuz kendinize ve tamamen kaybolmuşsunuz.Bence ailenizin yanına dönün ve aynı zamanda prof. yardım alın bence.Önce kendinize bir gelin,ailenizle bağlarınızı tekrar kurun.Okul daha sonra...

Sizi ve hayatinizi yargilamak buradaki kimseye düsmeyecegi gibi banada düsmez.
Madem yardim edin dediniz.
Ilk olarak zaten cok kötü oldugun u düsündügünüz ve kurtulmak istediginiz bir hayattan, cevreden kurtulurken neden bu kurtulusu yalanlar üzerine kurdunuz.
Bu bir kurtulus degil kandirma olmus.
Ikincisi, siz simdide bir SIKINTI, bir bunalim ve caresizlik icindesiniz ve hala aileme anlatamam diyorsunuz.
Zararin neresinden dönerseniz kardir.
Disardaki insanlarin yapacagi en iyi yardimdan bile ailenizin en kötü tepkisi daha hayirlidir.
Kaldiki kurtulus dediginiz adamin bile bir zaman sonra " hadi herkes yoluna" dedigini görmüs oldunuz.
Cözüm diyorsunuz gidin annenizin, ailenizin kucagina, dermaniniz yanliz onlarda.

Sevgili yönetici arkadaşlarım başlığı düzeltiniz lütfen bahsedilen erkek konu sahibinin eşi değildir beraber yaşadığı insandır.bilginize

kızlar bı yanlıs anlasılma var sanırım .Konu sahıbı ben dıılm bana yuklenmenıze gerek yok
ayrıca ben boyla bı olayın hemn hemn aynısı yasadım ve tuttum sevgılımın elınden aıle gıttım herseyımı anlattım
2 senedır evleyım vvede cok mutluyum hatta bı kızım olucak ıns,.Bu yanınzdakı bır ınsanın nasıl bırı olduguna baglı
benım esım saolsun hep yanımda oldu bende cok yanlıs yollara bulastım ama hepsını sıldım gectı gecmısıde unuttum coktan
ayrıca konu sahıbı arkadas esım dıye anlatmıs bende saygısızlık olmasın dıye esı dıye bahsettım
yapılan seyler tabkı yanlıs ama ınsanın basına hersey gelebılır ve hata yapılabılır onmlı olan ılerlemeden engellemk
sızlerınde yarın colugu cocuk olucak bence buyuk konusmayın.Kız sızden akıl ıstıyo yardım ıstıyo bellıkı cıkamamıs ısın ıcınden
sevet hatalı ve duzeltmek ıcın ugrasıyoda.Ne kadar mantıklı yaptıgınız anlam veremedım yanı

kanun önünde evlilik yok nikah yok o adam kocan değil birlikte yaşadığın erkek.

yeter artık şu kanunları paspas ettiğiniz...

İlişkiniz bitmiş.Öncelikle bunu kabullen.

İlişki durumunu zorlarsan,kendine saygını büsbütün kaybedersin.

Önünde 2 seçenek var.Ya bulunduğun şehirde yurda dönüp eğitimine sarılırsın.

Ya da ailenin yanına dönersin.

Ailene başka yalanlar söylemek zorunda kalacaksın.En azından daha gerçeğe yakın yalanlar...Okulda başarısızdım,depresyona girdim,yalnız yapamıyorum gibi...

Ben olsam,okula dönerim.Herşeye sünger çekip hayatıma yön veririm.

Önce kendimi ve geleceğimi düşünürüm.

Büyük hatalar yapmışsın ki nasıl yapabildin anlamış değilim...ailene okuyorum demiş ama sen biriyle nikahlanmışsın ondan sonrada depresyona girdim diyorsun kendini gözgöre göre yalanların içine atmışsın....senin ailene bu kadar ustaca yalan söylediğini gören eşin tabiki belli bi zamandan sonra ilgisiz olur....yinede çok üzüldüm allah yardımcın olsun

Şunu da söylemeden edemeyeceğim.

Benim kızım olsa,ne kadar uzak bir şehirde okursa okusun....Gider bakarım.Nerede yaşıyor,ne yiyor ne içiyor ?

Arkadaşlarına,gittiği yerlere müdahale şansım çok olmaz ama en azından yerini yurdunu bilmek isterim.

Aklıma illaki böyle bir ihtimal geleceğinden değil ama....

Sırf evladım nerede yatıyor kalkıyor aç mı açık mı diye bile olsa gözümle görmem lazım.

yaptığın hatalar,inandığın şeyler seni daha çok üzecek....
bende "eşim"demene takıldım....bilmem biliyormusunuz Türk medeni kanununa göre o kişi sizin eşiniz olmuyor....
kendinizi eşim diyerek daha fazla kandırmayın....
gerçi hala bu zihniyette olan o kadar çok kişi var ki bu haltı ünlüler bile yiyorsa artık....diyecek bir şey yok
Allah akıl,fikir versin,
sende çocuk felan olmadan yeni bir hata yapmadan bu yoldan dön...

Eşim diye bahsettiğiniz insanın resmi olarak gerçek bir eşi var sanırım, zira hiç evlenmekten veya sizinle evlenmiyor oluşundan bahsetmemişsiniz. Öyle mi?

Şunu da söylemeden edemeyeceğim.

Benim kızım olsa,ne kadar uzak bir şehirde okursa okusun....Gider bakarım.Nerede yaşıyor,ne yiyor ne içiyor ?

Arkadaşlarına,gittiği yerlere müdahale şansım çok olmaz ama en azından yerini yurdunu bilmek isterim.

Aklıma illaki böyle bir ihtimal geleceğinden değil ama....

Sırf evladım nerede yatıyor kalkıyor aç mı açık mı diye bile olsa gözümle görmem lazım.

aynen canımm yaa ben de o konuya değinecektim ama konu dağılmasın diye yazmamıştım bende yazayım.
nasıl aileler anlamıyorum insan merak etmez mi bu kız ne yiyor ne içiyor nerede kalıyor nasıl yaşıyor arkadasları nasıl insanlar.
bende okudum benim ailemde hiç yanıma gelmedi cok üzülürdüm.bana güvenirlerdi ondan hiç gelmezlerdi ama ben yine de gelmelerini cok isterdim.ailesi gelen arkadaslara da cok özenirdim.ailelerde de cok büyük suclar var kıza hep yüklendim ama yine de büyük suc kızın.yazık günah ne diyeyim

Sana çok çok kızacağım hani benim kardeşim olsan saçını başını yolardım senin...dön bu yoldan okulun neydi ne okuodun bilmiorum amma dönüosun ailenin yanına öss kpss yap bişiler yoksa başına çok büyük belalar gelecek çok daha fazla aileni kandırmadan okulunu bırakmış gibi dön ailene bak ilerde yanarsın nolur dön yaa

depresyona girdiniz öyle mi? belliki bu depresyona son dönemde girilmiş.niye?çünkü imam nikahıyla birlikte yaşadığın adam sizi istemiyor artık.
keşke ailenize yaptıklarınızdan dolayı girseydiniz o depresyona.ailenizin fedakarlıklarını görmezden gelip sığındığınız adama dönün bakın şimdi.tabi ki ailenizin yanına döneceksiniz.ne yapabilirim diye sormanız bile hata.

diğer konuda konu başlığının acilen değiştirilmesi gerekli diye düşünüyorum.
birincisi yasalara aykırı bir iş yapıyorsunuz.
ikinciside bu forumu yüzlerce yaşı daha çok küçük olan insanlar okuyor.imam nikahlı bir birlikteliğin konusunu, eşim olarak okumaları çok uygun değil diye düşünüyorum.

Afedersiniz ama imam nikahı kıydırıp iki rekat namaz kılmakla ( Allah amelinize göre sevasbınızı versin ) düze çıkmış yada ne biliyim o kötü ortamdan uzaklaşmış olmamışınız..:19:

Eğer kötü ortamdan kastınız bi kaç kere şeytana uyup yaptığınız hataysa eşim (!) dediğiniz insanlada yaptığınızın onlardan hiç bir farkı yokken siz daha çok ve daha rahat zinaya kapı açmışınız ..

Belki bilmiyordunuz ama öğrenin İMAM NİKAHININ İLK ŞARTI '' İLAN'' ETMEKTİR.Gizli birliktelik yaşadığınız kişiyle imam nikahlı olmuyorsunuz yani..

Ama sizi yargılamak bize düşen bişey değil hatadan ders alıp daha fazla batağa batmadan DÖNÜN..

başlık değişti.yönetimin yapmış olduğunu düşünüyorum.

hassasiyetiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim.

merhaba öncelikle herkese buraya yeni üye oldum gercekten birisinin fikrine o kadar cok ihtiyacım varki direk konuya girim öncelkikle ben üniversite ögrencisydim yasadıgım sehirde arkadas ortamları o kadar kötuydu ki 2 yıl boyunca kendimi kaybettim yanlıs işler ve hatalar yaptım cevreden uzaklasmak istiyordum doğru yolu bulmak tam da o esnada biriyle tanıstım istanbuldandı bu kişi onunda hayatı cok sıkıntılarla gecmiş konustuk dertlestik arkadas olduk derken birbirimizden hoslanmaya basladık ama ben o ilde yasantıma devam edemezdim yanlıs secimdi okulumada hiç devam edememiştim derslerim berbattı ailemi hep bi şekilde derslerim iyi diye kandırdım ama bu tanıstığım kişiyle bu yoldan cıkacaktık kararlıydık bunu yapmaya istanbulda ev tuttu ailemede yurtta kalıyorum diye erkek arkadsımın telefon numarasını verdim yurt muduruymus gibi ailemi kandırdık okulumu dondurdum beraber yasamaya basladık imam nikahı kıydık namaz kılmaya basladık ben öss ye hazırlanmaya başladım ilişkimiz cok güzel gidiyordu bi sorunda cıkmadı ailem tarafından yakalanmadık ama ben hayatımı toparlamıstım artık tum cevremden uzaklasmıstım ama o kadar yalnız kalmaya basladım ki son 4 ayda arkadım yok cevrem yok ailemin bişiden haberi yok eşim hergün geç gelmeye başladı işleri cok yogundu biliyordumda bi yandan okul bi yandan iş onada hak veriyordum ama istanbulu bilmiyorum kimim kimsem arkadım olmadıgından cok daraldım bunaldım derken asırı bi depresyon haline girdim sık sık kavga etmeye başladık ona suc buldum kendime suc buldum beni anlamasını bekledim ilgilenmesini bekledim hep işim var dedi öfkelendi bende iyice kaybettim kendimi hem psikoljik olarak hem ruhen ve dun gece artık dayanamıyorum ayrılalım senin psikplojik sorunlarını cekemycem dedi cok dendim düzelmeyi ama yanımda olmadıgından basaramadım ve onu o kadar cok seviyorum ki tum hayatımı onun önune koydum ki o benimle artık ne eskisi gibi ilgileniyor ne sahip cıkıyor ortada kaldım anlayacagınız uzre ailemede bişi diyemem cok yalnızım allah rızası için yardımcı olun şimdi ben bu durumda ne yapacagım nereye gideceğim onu öyle cok seviyorum ki herseyimi verdim ona lütfen duyun artık sesimi....

kusura bkma ama imam nikaı ile evlilik olmaaz resmi nikahın varmıydı ki
eşim eşim yazııp durmuşsun,imam nikahı adı altında dost hayatı ne zaman evlilik adını aldı anlamış değilim
ayrıca ailenizz bu durumunuzu duysa emin ol burdaki hanımların yazdığı tepkiden daha fazlasını alırsınız
madem imam nikahı kıymışsın resmiyete döktür kendine çeki düzen ver bir sürü hata yapmışsın doğruları bundan sonra gör:50::50:
evlendik dedi ya ilginçsiniz

eş yada değil.sen eşin olarak görüyorsun ok.tamam yasalara göre eşin değil ancak senin hitabınla yorummda bulunucam.bana göre ne o sana nede sen ona katlanmak zorunda değilsin.temeli sağlam değil.gelecek göremiyorum malesef.işe yalanlarla arandaki ilişkini düzelterek başla derim.içine bi huzur gelecektir.yanlış üstüne yanlış yapmışsın.ne desek yine bu durumu destekler temeli olmayan eve tuğla koymak gibi birşey.hayata hep biyerlerden başlanabiliyor.neticede ölmedin.dönülemeyecek hata yoktur.herşey içinde hallolur.prof.yardımla ve yalanlara son vererek başla derim.ailene açıkla kaçarak derdine çare bulamazsın.battıkça dahada batarsın.çırpınmanın manası yok.annene anlat kardeşine (babandan korkuyorsan)onlar yol gösterecektir.burda hiç kmse sana yardım edemez.

yanlış yoldasın canım yalanlarla bir ömür geçmez eşim dediğin kişi seni gerçekten sevse resmi nikahla evlenirdi seninle böyle yalan dolan gizli kapaklı işlere kalkışmazdı.şimdi de sıkılmış senden durum bu maalesef:50:ailenin yanına git gerçekleri anlat özür dile kendini affettir ve hayatına sıfırdan başla:31:

Back
X