Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evcilik oynamışsınız... oyun bitmiş... şimdi herkes evine... akşam oldu gün bitti...
Şunu da söylemeden edemeyeceğim.
Benim kızım olsa,ne kadar uzak bir şehirde okursa okusun....Gider bakarım.Nerede yaşıyor,ne yiyor ne içiyor ?
Arkadaşlarına,gittiği yerlere müdahale şansım çok olmaz ama en azından yerini yurdunu bilmek isterim.
Aklıma illaki böyle bir ihtimal geleceğinden değil ama....
Sırf evladım nerede yatıyor kalkıyor aç mı açık mı diye bile olsa gözümle görmem lazım.
merhaba öncelikle herkese buraya yeni üye oldum gercekten birisinin fikrine o kadar cok ihtiyacım varki direk konuya girim öncelkikle ben üniversite ögrencisydim yasadıgım sehirde arkadas ortamları o kadar kötuydu ki 2 yıl boyunca kendimi kaybettim yanlıs işler ve hatalar yaptım cevreden uzaklasmak istiyordum doğru yolu bulmak tam da o esnada biriyle tanıstım istanbuldandı bu kişi onunda hayatı cok sıkıntılarla gecmiş konustuk dertlestik arkadas olduk derken birbirimizden hoslanmaya basladık ama ben o ilde yasantıma devam edemezdim yanlıs secimdi okulumada hiç devam edememiştim derslerim berbattı ailemi hep bi şekilde derslerim iyi diye kandırdım ama bu tanıstığım kişiyle bu yoldan cıkacaktık kararlıydık bunu yapmaya istanbulda ev tuttu ailemede yurtta kalıyorum diye erkek arkadsımın telefon numarasını verdim yurt muduruymus gibi ailemi kandırdık okulumu dondurdum beraber yasamaya basladık imam nikahı kıydık namaz kılmaya basladık ben öss ye hazırlanmaya başladım ilişkimiz cok güzel gidiyordu bi sorunda cıkmadı ailem tarafından yakalanmadık ama ben hayatımı toparlamıstım artık tum cevremden uzaklasmıstım ama o kadar yalnız kalmaya basladım ki son 4 ayda arkadım yok cevrem yok ailemin bişiden haberi yok eşim hergün geç gelmeye başladı işleri cok yogundu biliyordumda bi yandan okul bi yandan iş onada hak veriyordum ama istanbulu bilmiyorum kimim kimsem arkadım olmadıgından cok daraldım bunaldım derken asırı bi depresyon haline girdim sık sık kavga etmeye başladık ona suc buldum kendime suc buldum beni anlamasını bekledim ilgilenmesini bekledim hep işim var dedi öfkelendi bende iyice kaybettim kendimi hem psikoljik olarak hem ruhen ve dun gece artık dayanamıyorum ayrılalım senin psikplojik sorunlarını cekemycem dedi cok dendim düzelmeyi ama yanımda olmadıgından basaramadım ve onu o kadar cok seviyorum ki tum hayatımı onun önune koydum ki o benimle artık ne eskisi gibi ilgileniyor ne sahip cıkıyor ortada kaldım anlayacagınız uzre ailemede bişi diyemem cok yalnızım allah rızası için yardımcı olun şimdi ben bu durumda ne yapacagım nereye gideceğim onu öyle cok seviyorum ki herseyimi verdim ona lütfen duyun artık sesimi....