Ne gelirse yakın akrabadan..

Çok geçmiş olsbun sizlere rabbim
Size de çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrar Evet tam da anlattığınız gibi güven zedelenmesi çok doğru

Şu zorla kendini aratan insanlara gıcık oluyorum çok lazım olsanız arar buluruz zaten

Alınganlık falan ettiğiniz yok, onlar düşüncesiz. Şu süreçte kimseyle konuşmak istemeye de bilirsiniz.
Her insan acısını farklı yaşar, saygı duymak zor olmasa gerek.
Kaç yıllık halanız sizi tanıyamadıysa bu onun alınganlığı tamamen.

halanızda 12 sene sonra cocuk sahıbı oldugu ıcın en ıyı o anlardı sızı belkı o zamanlarını hatırladı ondan aradı ama ısrarla gormemezlıkten gelmıssınız. boyle seylerı kısılerı sevıp sevmemek onemlı degıl sokakta tanımadıgımız bır ınsanın derdı oldugunda bıle ılgılenırız
evet yanlıs olmus tutumunuz ama bu donemlerde herkes bırbırıne anlayıs gostermelı
gecmıs olsun bu arada

Ayyyy bu benim halam değil mi ya takılma her ailede var bu gereksizlerden. Ben gereksiz diyorum çünkü bu durumda bile büyüğüm aradım geri dönsün peşindeler.

Çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda bir bebek nasip etsin inşallah size

Ben sizi tamamen haklı buldum, bir süre muhattap olmayın derim, zor süreçlerden geçiyorsunuz ama sonuçta akraba, tamamen silmek de olmaz. Çok katı konuşmadan zamana bırakın derim

Burda alınganlık yapan halanız. Son derece gereksiz bir şekilde hem de.Valla iyi yapmışsınız hayatınızdan çıkarmakla ben olsam ben de aynısını yapardım ki zaten çıkardım hepsini ben de görüşmüyorum sadece kendilerini ve kocaman egolarını düşünen insanlar çünkü. Ne münasebet ya hem düşük yapacağım hem psikolojim yerlerde olacak bir de hanımefendiyi arayamadım diye trip atılacak bana.Çok iyi yapmışsınız.

Tüp bebek değil de tedavi sonucu benim de bir bebeğim olmuştu ve 6, haftadada düşük yapmıştım. Bırakın telefonla konuşmayı insan yüzü görmek istemiyordum. Gayet haklısınız.

Tabi bu arada acınız içinde üzgünüm.. Halanizi haklı bulsamda böyle bir durumda hicbiseyi kafaya takmayip kendinize yogunlaşmaniz iyi olacaktır. Acıyı yaşayan bilir sadece

Zorundamıyım deseydiniz.
Çocuk düşürmüşsünüz enişteye ne ona ne.
İyiliğinizi düşünen nasılsın iyimisin geçer üzülme yardıma ihtiyacın olursa ara
Yazar msj atar bitti gitti .
Ruhsuzlar.Bence bunda geçmiş olsuna da gidilmez .
Acı veren konuşulmak istenmeyen yanlız kalıp kafa dinlenesi bir durum .
Kardeşim çocuğunu düşürdü öğrenince telefonda sadece iyimisin yanına geleyim mi diyebildim .
Eve geldi sarıldık ağladık .
Budur bu kadar yani .Elime bişey alıp gezmeye gider gibi geçmiş olsuna gidemezdim ben .

Amin cumlemize hayirli evlatlar nasip etsin , bu surecte sabir ve kuvvet versin.
Amin çok sağolunnn
Çok teşekkür ederim. Evet o beni tanıyamamış sanırım
Ayyyy bu benim halam değil mi ya takılma her ailede var bu gereksizlerden. Ben gereksiz diyorum çünkü bu durumda bile büyüğüm aradım geri dönsün peşindeler.
Evet her ailede var gerçekten hala saygı beklemek peşindeler sen ben hissediyprsun kimsenin umrundaki değil
Amin inşallah çok teşekkür ederim çok sağolun

SİZin yaptığınızın aynısını en yakın arkadaşımı yaptığı sağolsun geldi sarıldık ağladık ağla kardeşim ağlaya ağşaya atlatacağız dedi bana en iyi gelen de o oldu

Tüp bebek yaptığınızı bilmiyorlarmis. Belki sürecin bu kadar yıpratıcı olduğunu tahmin edememislerdir.
Görmezden gelseydiniz grubu sessize alıp. Bir anda sizi sildim falan demek çok devri bir hareket.
Bı arada basınız sağolsun. Rabbim cennetinde kavustursun bebeğinizle

Aynen katıldım

Görümcem düşük yaptığında aynı konu sahibi gibi tüpbebekti gidip geçmiş olsun demedim hatta hiçbir şey demedim

Oğlum 10 aylıktı ve benimki de tüpbebekti tüm süreci biliyorum

En son görmek isteyeceği kişinin ben olduğumu düşündüm ve görünmez oldum

Eşim gidip enişteyle içmişti vs ama ben görünmedim görümcem kendini toparlayıp Bebek görmeye hazır olunca geldi bize

Çünkü tüp bebek sureci zaten yıpratıcı bir de kaybetmek daha da zorludur

Konu sahibi arkadaşım acını yaşa ferahla

Umarım en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına

Bu naifliktir.
İnsanlar ne zaman bu kadar bencil hadsiz oldu.
Acı çeken insana çemkirecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…