- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Çok geçmiş olsbun sizlere rabbimSizi cok iyi anliyorum, 6 gun once bende tup bebek gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim kalp atisi yoktu, bende kisitli cevreme anlattim ve pek duyulmamasini istemistim, lakin kimileri anlatmakta bir beis gormemis.
Pozitif oldugunu duyanlar hayirlamaya aramadilar ama ayni kisiler oldugunu duyanlar gecmis olsuna arayabildiler☺. Anlatan kisilere neden anlatildigini sordugumda ise eee ne varmis ucunda ölummu varmis diye bir cvp... sorun anlatilmasi degil guven zedelenmesi.
Birde anlasilmamak bu piskolojiyi sadece yasayan bilir
Size de çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrarSizi cok iyi anliyorum, 6 gun once bende tup bebek gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim kalp atisi yoktu, bende kisitli cevreme anlattim ve pek duyulmamasini istemistim, lakin kimileri anlatmakta bir beis gormemis.
Pozitif oldugunu duyanlar hayirlamaya aramadilar ama ayni kisiler dusuk oldugunu duyanlar gecmis olsuna arayabildiler☺. Anlatan kisilere neden anlatildigini sordugumda ise eee ne varmis ucunda ölummu varmis diye bir cvp... sorun anlatilmasi degil guven zedelenmesi.
Birde anlasilmamak bu piskolojiyi sadece yasayan bilir.
Şu zorla kendini aratan insanlara gıcık oluyorum çok lazım olsanız arar buluruz zatenMerhaba bayanlar,
Ben 30 yaşında evli yuvasında işinde gücünde bir bayanım. Çalışıyorum ve geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ailem tüp bebek yaptığımı bilmiyor ama düşük yaptığımdan haberleri oldu. Halamları çok sevmem.Onlarda bana bayılmazlar zaten
Bu durumu yaşadığımız gün halamlar aradı 3 tane halam var kücük halamın telefonunu açamadım uyuyordum uyandığımda gece 11 olmuştu. geç oldu diye dönmek istemedim bu esnada eşimle ve annemle konuşmuşlar.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim işe gitmemde ki sebep kafamın dağılacak olması ve tüp bebek yaptırdığımdan dolayı zaten çok izin almıştım izin alamadım. (iş yerim bebek durumunu bilmiyor) Eniştem aradı sabah geçmiş olsun dileklerini iletti sağolsun. bende halamı arayamadığımı kusura bakmamasını sabahta dalgınlıktan unuttuğumu söyledim.
Halamı aramam ona dönmem için ısrar etti 3 kez söyledi. Enişte zor durumda kalıyorum iş yerindeyim iş yerim bu durumu bilmiyor kapının önüne çıktım konuşmak için dediysemde anlamadı velhasıl aramadan girdim zaten yoğun bir gündü.
Eniştem bu durumu halama söylemiş halam diğer kuzenlerime anlatmış.
Bir grubumuz var ailenin olduğu oraya bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış ( sanki düşüğü halam yaptı :)) bu arada kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu beni anlamasını beklerdim. Kuzenim de "aile çok önemli çalışsan neye fayda aileden haberin olmayınca arayıp sormayınca" yazmış. gruptan ayrıldım.
Kuzenime karışmaması gerektiğini aile kavramını çok iyi biliyorsa laf sokmadan benim yanımda olması gerektiğini ama hayatımdan hepsini çıkardığımı yazdım.
Aldığım cevap benim alınganlık ettiğim.. Ben alınganlık mı ettim gerçekten ? öyle olmadığını düşünüyorum. Hormon ilaçlarının etkisinden acaba yanlış mı anladım diyorum ama yok değil..
Zaten dediğim gibi çok sevmem onlar da beni sevmez ama zoruma gitti işte.
Çok geçmiş olsbun sizlere rabbim
Size de çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrarEvet tam da anlattığınız gibi güven zedelenmesi çok doğru
halanızda 12 sene sonra cocuk sahıbı oldugu ıcın en ıyı o anlardı sızı belkı o zamanlarını hatırladı ondan aradı ama ısrarla gormemezlıkten gelmıssınız. boyle seylerı kısılerı sevıp sevmemek onemlı degıl sokakta tanımadıgımız bır ınsanın derdı oldugunda bıle ılgılenırızBilerek aramamazlılık etmedim inanın moralim öylesine bozuktu ki.. hem harcadığım para gördüğüm tedavi bebeğimin benden gitmesi.. gerçekten insanın aklının ucuna bile gelmiyor. Tek düşündüğünüz destek olacak birileri oluyor. Allah kimseye yaşatmasın
AnlayışAyrica bu konuda benim bilgi vermedigim kisiler beni aradiginda konusmak istemedigimi soyleyip iyi gunler dileyip tlfonu kapattim tamam. Kimden duydularsa onu arayip konussunlar.
Amin çok sağolunnnAmin cumlemize hayirli evlatlar nasip etsin , bu surecte sabir ve kuvvet versin.
Çok teşekkür ederim. Evet o beni tanıyamamış sanırımAlınganlık falan ettiğiniz yok, onlar düşüncesiz. Şu süreçte kimseyle konuşmak istemeye de bilirsiniz.
Her insan acısını farklı yaşar, saygı duymak zor olmasa gerek.
Kaç yıllık halanız sizi tanıyamadıysa bu onun alınganlığı tamamen.
Evet her ailede var gerçekten hala saygı beklemek peşindeler sen ben hissediyprsun kimsenin umrundaki değilAyyyy bu benim halam değil mi yatakılma her ailede var bu gereksizlerden. Ben gereksiz diyorum çünkü bu durumda bile büyüğüm aradım geri dönsün peşindeler.
Amin inşallah çok teşekkür ederim çok sağolunÇok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda bir bebek nasip etsin inşallah size
Ben sizi tamamen haklı buldum, bir süre muhattap olmayın derim, zor süreçlerden geçiyorsunuz ama sonuçta akraba, tamamen silmek de olmaz. Çok katı konuşmadan zamana bırakın derim
SİZin yaptığınızın aynısını en yakın arkadaşımı yaptığı sağolsun geldi sarıldık ağladık ağla kardeşim ağlaya ağşaya atlatacağız dedi bana en iyi gelen de o olduZorundamıyım deseydiniz.
Çocuk düşürmüşsünüz enişteye ne ona ne.
İyiliğinizi düşünen nasılsın iyimisin geçer üzülme yardıma ihtiyacın olursa ara
Yazar msj atar bitti gitti .
Ruhsuzlar.Bence bunda geçmiş olsuna da gidilmez .
Acı veren konuşulmak istenmeyen yanlız kalıp kafa dinlenesi bir durum .
Kardeşim çocuğunu düşürdü öğrenince telefonda sadece iyimisin yanına geleyim mi diyebildim .
Eve geldi sarıldık ağladık .
Budur bu kadar yani .Elime bişey alıp gezmeye gider gibi geçmiş olsuna gidemezdim ben .
Zorundamıyım deseydiniz.
Çocuk düşürmüşsünüz enişteye ne ona ne.
İyiliğinizi düşünen nasılsın iyimisin geçer üzülme yardıma ihtiyacın olursa ara
Yazar msj atar bitti gitti .
Ruhsuzlar.Bence bunda geçmiş olsuna da gidilmez .
Acı veren konuşulmak istenmeyen yanlız kalıp kafa dinlenesi bir durum .
Kardeşim çocuğunu düşürdü öğrenince telefonda sadece iyimisin yanına geleyim mi diyebildim .
Eve geldi sarıldık ağladık .
Budur bu kadar yani .Elime bişey alıp gezmeye gider gibi geçmiş olsuna gidemezdim ben .
Bu naifliktir.Aynen katıldım
Görümcem düşük yaptığında aynı konu sahibi gibi tüpbebekti gidip geçmiş olsun demedim hatta hiçbir şey demedim
Oğlum 10 aylıktı ve benimki de tüpbebekti tüm süreci biliyorum
En son görmek isteyeceği kişinin ben olduğumu düşündüm ve görünmez oldum
Eşim gidip enişteyle içmişti vs ama ben görünmedim görümcem kendini toparlayıp Bebek görmeye hazır olunca geldi bize
Çünkü tüp bebek sureci zaten yıpratıcı bir de kaybetmek daha da zorludur
Konu sahibi arkadaşım acını yaşa ferahla
Umarım en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?