- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Kesinlikle öle böyle anlayışlı insanlar lazım hayatımızdaHayatı nekadar zorlaştırıyoruz. Yaşadığınız bir sınav var ve yanlış davranışsada buna hakkınız var fırsat bulamamış olabilirsiniz. Konuşmak istememiş olabilirsiniz. Yinede çok uzatmayın yoksa daha çok konu uzar gider. Boşuna huzursuzluk olur.
Ben ince düşünce beklemiyorum ki konuyu yanlış anladınız galiba ince düşünce bekleyen onlar dediğiniz gibi kimsenin kimseye tahammülü yokken ben bebeğimi kaybetmişim neden onlara tahammül edeyim ?Bariz bi sekilde halanizi aramak istememissiniz 2 dknizi ayirip arayabilirdiniz, siz istememissiniz bahaneye gerek yok istemedim aramadim deyin bence. Fazlaca alingansiniz, kimsenin kimseye en ufak tahammulu olmadigi şu donemde fazla ince dusunce bekliyorsunuz insanlardan. Ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk derim her zaman.
Hoşgörü ve anlayış kimse de kalmamış arkadaşım herkes kendini büyük görme çabasında olunca işte böyle üzüntü oluyorkadın aramak istememiş bu kadar basit.
konuşmak istememiş. zaten derdi var birde onların triplerıyle mi uğraşacak.
istemediği birşeyı yapmak özgürlüğü kısıtlar.özgürlük nerede.
Ah ne kadar zor değil mi.. yaşayan bilir bende sımsıkı sarılıyorum size.. üzüntümü paylaştığın için de çok teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallahAyyy şimdi konunu okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma
Belki ilaçlardan belki emeklerimizin boşa çıkmasından daha da hassaslaşmış oluyoruz..
Ben de 2 kez tedavi oldum 2. si dış gebelik oldu ve apar topar ameliyata aldılar..
Buna rağmen en yakınım dediklerim seviyesizce konuştuBilirim acısını..
Sana burdan kocaman ve sımsıkı sarılıyorum, üzüntünü iliklerime kadar hissedebiliyorum..
İnşallah en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün..
Ah ne kadar zor değil mi.. yaşayan bilir bende sımsıkı sarılıyorum size.. üzüntümü paylaştığın için de çok teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallah
Ah ne güzel bir halasınız.. çok isterdim böyle anlayışlı bir halam olsun onunla dertleşebileyim ilk üzüldüğüm de ona koşayım sarsın sarmalasın.. nerdeeeeee... trip peşinde bizimkisi.. keyfi bilir sildim çıkardım hayatımdan bu dönemde öyle iyi anladım ki kimin dost kimin düşman olduğunuÜç sene önce hala oldum.On kere arasam açmasa ,onbiriinciye yine ararim.Halaniz cok gereksiz tripli bi insan gibi geldi bana.Büyükler böyle saçmalamamalı.
Rabbim size tekrardan hayırlı bir evlatnasip etsin inşaAllah yazınıza gelince ben saçma buldum yani eniştenize aralamadım diye haber göndertene kadar bi dakika arayabilirdiniz diye düşünüyorumMerhaba bayanlar,
Ben 30 yaşında evli yuvasında işinde gücünde bir bayanım. Çalışıyorum ve geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ailem tüp bebek yaptığımı bilmiyor ama düşük yaptığımdan haberleri oldu. Halamları çok sevmem.Onlarda bana bayılmazlar zaten
Bu durumu yaşadığımız gün halamlar aradı 3 tane halam var kücük halamın telefonunu açamadım uyuyordum uyandığımda gece 11 olmuştu. geç oldu diye dönmek istemedim bu esnada eşimle ve annemle konuşmuşlar.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim işe gitmemde ki sebep kafamın dağılacak olması ve tüp bebek yaptırdığımdan dolayı zaten çok izin almıştım izin alamadım. (iş yerim bebek durumunu bilmiyor) Eniştem aradı sabah geçmiş olsun dileklerini iletti sağolsun. bende halamı arayamadığımı kusura bakmamasını sabahta dalgınlıktan unuttuğumu söyledim.
Halamı aramam ona dönmem için ısrar etti 3 kez söyledi. Enişte zor durumda kalıyorum iş yerindeyim iş yerim bu durumu bilmiyor kapının önüne çıktım konuşmak için dediysemde anlamadı velhasıl aramadan girdim zaten yoğun bir gündü.
Eniştem bu durumu halama söylemiş halam diğer kuzenlerime anlatmış.
Bir grubumuz var ailenin olduğu oraya bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış ( sanki düşüğü halam yaptı :)) bu arada kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu beni anlamasını beklerdim. Kuzenim de "aile çok önemli çalışsan neye fayda aileden haberin olmayınca arayıp sormayınca" yazmış. gruptan ayrıldım.
Kuzenime karışmaması gerektiğini aile kavramını çok iyi biliyorsa laf sokmadan benim yanımda olması gerektiğini ama hayatımdan hepsini çıkardığımı yazdım.
Aldığım cevap benim alınganlık ettiğim.. Ben alınganlık mı ettim gerçekten ? öyle olmadığını düşünüyorum. Hormon ilaçlarının etkisinden acaba yanlış mı anladım diyorum ama yok değil..
Zaten dediğim gibi çok sevmem onlar da beni sevmez ama zoruma gitti işte.
Merhaba bayanlar,
Ben 30 yaşında evli yuvasında işinde gücünde bir bayanım. Çalışıyorum ve geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ailem tüp bebek yaptığımı bilmiyor ama düşük yaptığımdan haberleri oldu. Halamları çok sevmem.Onlarda bana bayılmazlar zaten
Bu durumu yaşadığımız gün halamlar aradı 3 tane halam var kücük halamın telefonunu açamadım uyuyordum uyandığımda gece 11 olmuştu. geç oldu diye dönmek istemedim bu esnada eşimle ve annemle konuşmuşlar.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim işe gitmemde ki sebep kafamın dağılacak olması ve tüp bebek yaptırdığımdan dolayı zaten çok izin almıştım izin alamadım. (iş yerim bebek durumunu bilmiyor) Eniştem aradı sabah geçmiş olsun dileklerini iletti sağolsun. bende halamı arayamadığımı kusura bakmamasını sabahta dalgınlıktan unuttuğumu söyledim.
Halamı aramam ona dönmem için ısrar etti 3 kez söyledi. Enişte zor durumda kalıyorum iş yerindeyim iş yerim bu durumu bilmiyor kapının önüne çıktım konuşmak için dediysemde anlamadı velhasıl aramadan girdim zaten yoğun bir gündü.
Eniştem bu durumu halama söylemiş halam diğer kuzenlerime anlatmış.
Bir grubumuz var ailenin olduğu oraya bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış ( sanki düşüğü halam yaptı :)) bu arada kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu beni anlamasını beklerdim. Kuzenim de "aile çok önemli çalışsan neye fayda aileden haberin olmayınca arayıp sormayınca" yazmış. gruptan ayrıldım.
Kuzenime karışmaması gerektiğini aile kavramını çok iyi biliyorsa laf sokmadan benim yanımda olması gerektiğini ama hayatımdan hepsini çıkardığımı yazdım.
Aldığım cevap benim alınganlık ettiğim.. Ben alınganlık mı ettim gerçekten ? öyle olmadığını düşünüyorum. Hormon ilaçlarının etkisinden acaba yanlış mı anladım diyorum ama yok değil..
Zaten dediğim gibi çok sevmem onlar da beni sevmez ama zoruma gitti işte.
Normalde ben de sizin gibi düşünürdüm hatta çok önemserim geri dönülmesini ama burada durum farklı..birincisi böyle sağlık sorunları zamanı insanın dönememesi normaldir ve beklenmez hatta dersin ki uyuyorsa yatsın ben yine ararım iyi olduğunu duymak için aradım senden duydum yeter filan gibi iyi niyet göstergesi ile görüşseydi eşiyle halası daha iyi olabilirdi.bir diğer konu hadi diyelim arkadaşımız ayıp etti (bence değil de) yine de halası ve kuzeni daha dün düşük yapmış birine böyle konuşmalı mı sizce.. ya acısına verilmeli hadi vermiyorsa da acısı geçinceye kadar susmalılardı zamanı gelince arkadaş üzüntüsünü bir nebze atlatınca beni niye geri aramadın diye o zaman söylenir..Arayana dönüş yapılmaması saygısızlıktırdiyor ve gidiyorum
Normalde ben de sizin gibi düşünürdüm hatta çok önemserim geri dönülmesini ama burada durum farklı..birincisi böyle sağlık sorunları zamanı insanın dönememesi normaldir ve beklenmez hatta dersin ki uyuyorsa yatsın ben yine ararım iyi olduğunu duymak için aradım senden duydum yeter filan gibi iyi niyet göstergesi ile görüşseydi eşiyle halası daha iyi olabilirdi.bir diğer konu hadi diyelim arkadaşımız ayıp etti (bence değil de) yine de halası ve kuzeni daha dün düşük yapmış birine böyle konuşmalı mı sizce.. ya acısına verilmeli hadi vermiyorsa da acısı geçinceye kadar susmalılardı zamanı gelince arkadaş üzüntüsünü bir nebze atlatınca beni niye geri aramadın diye o zaman söylenir..
Benim de kuzenim ile halam yanımda olmaları gereken en acı günümde salak saçma nedenlerle yanımda olmadılar..keşke diyorum o gün silseydim onları...konu Sahibi arkadaşım yaptıkları anlayışsızlık ve çok bencilce zaten çok sevmezmişsin çok iyi yaptığını düşünüyorum açıkçası
Bazı insanları hayatımızdan çıkarmak gerekiyor ben kuzenimin herşeyinde anlayış gösterdim isterdim ki o da anlayışlı olsun. Hoşgörülü olsun bana iyi niyetli olduğunu göstersin dediğiniz gibi. En büyük halam da o gün aradı açmadım ertesi gün tekrar aradı kırılacağını düşünerek ben hala kusura bakma ben dün açamadım dedim kızım ben öyle şeye darılmam müsait değilsindir açamamışsındır sesini duymak istedim iyiysen problem yok dedi kapattık. Bu insan 75 yaşında. Aynı anadan doğma.. bence kültür farkı ama halam öğretmendir kendine yakıştığı gibi davrandı diğer beni bu hale sokan da öylesine bir insanmış işte anlamış oldum.. teşekkür ederim ben size yorumunuz içinNormalde ben de sizin gibi düşünürdüm hatta çok önemserim geri dönülmesini ama burada durum farklı..birincisi böyle sağlık sorunları zamanı insanın dönememesi normaldir ve beklenmez hatta dersin ki uyuyorsa yatsın ben yine ararım iyi olduğunu duymak için aradım senden duydum yeter filan gibi iyi niyet göstergesi ile görüşseydi eşiyle halası daha iyi olabilirdi.bir diğer konu hadi diyelim arkadaşımız ayıp etti (bence değil de) yine de halası ve kuzeni daha dün düşük yapmış birine böyle konuşmalı mı sizce.. ya acısına verilmeli hadi vermiyorsa da acısı geçinceye kadar susmalılardı zamanı gelince arkadaş üzüntüsünü bir nebze atlatınca beni niye geri aramadın diye o zaman söylenir..
Benim de kuzenim ile halam yanımda olmaları gereken en acı günümde salak saçma nedenlerle yanımda olmadılar..keşke diyorum o gün silseydim onları...konu Sahibi arkadaşım yaptıkları anlayışsızlık ve çok bencilce zaten çok sevmezmişsin çok iyi yaptığını düşünüyorum açıkçası
Aminnnnn inşallahDurup dururken geri aramamazlik yapmamissiniz
Ozel bir durumunuz var
Anlayisli olmalari gerekir
Alinganlik yapilacaksa da bu hak sizindi.
Tekrar arasaymis madem
Durumunu ogrenmis illa geri dönün diye beklemesin yazsin arasin moral versin kendi deneyiminden bahsetsin ( aynisini yasamis) yada sessizce beklesin aramanizi.
Ben size hak verdim sonuna kadar
Rabbim hayirli uzun omurlu bir evlat versin insallah kalpden dilerim
Evet çok sevmediğim bir sebep ama ben aramadılar diye trip yapacak insan değilim yeğenini tanır insan beni tanıması gerekirdi. Herkesin derdi kendine göre büyük ben evlatla sınanıyorum benim ki bana göre büyük kötü zamanımda hoşgörülü olmayacaksa çıksın gitsin hayatımda yeri yok zatenBenim de çok kötü rahatsızlıklarım oldu konusamayacagim aci durumlarya açmadım yada eşime actirdim konuşacak durumda olmadığımı soylettirdim
Konu Sahibi çokta sevmedigi için donmemis bu onun kararı ama bence Arayana dönüş yapılması gerekir
Sonuçta insanlar arasa suç aramasa suç böyle durumlarda
.Bazı insanları hayatımızdan çıkarmak gerekiyor ben kuzenimin herşeyinde anlayış gösterdim isterdim ki o da anlayışlı olsun. Hoşgörülü olsun bana iyi niyetli olduğunu göstersin dediğiniz gibi. En büyük halam da o gün aradı açmadım ertesi gün tekrar aradı kırılacağını düşünerek ben hala kusura bakma ben dün açamadım dedim kızım ben öyle şeye darılmam müsait değilsindir açamamışsındır sesini duymak istedim iyiysen problem yok dedi kapattık. Bu insan 75 yaşında. Aynı anadan doğma.. bence kültür farkı ama halam öğretmendir kendine yakıştığı gibi davrandı diğer beni bu hale sokan da öylesine bir insanmış işte anlamış oldum.. teşekkür ederim ben size yorumunuz için
Aminnnnn inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ Evet destek olmak gerekti bence böyle zamanda ama yapamadı.. eşimle de konuşabilirdi bana kalırsa ben olsam öyle yapardım düşünüyorum haklı yanını bulamıyorum.
Evet çok sevmediğim bir sebep ama ben aramadılar diye trip yapacak insan değilim yeğenini tanır insan beni tanıması gerekirdi. Herkesin derdi kendine göre büyük ben evlatla sınanıyorum benim ki bana göre büyük kötü zamanımda hoşgörülü olmayacaksa çıksın gitsin hayatımda yeri yok zaten
AMinnn rabbim kimseye yaşatmasın tabi ki o Da merak ettiği için aramıştır kabul ediyorum ama bunu belirtmenin milyonlarca yolu var laf sokmak değil:) şimdi ilerisini düşünüyorum düğünde bayramda illaki karşılaşacağız ben kimseyle kolay kolay küsmem küstüğümle de barıştığım hiç olmamıştır. Eşim konuş diyecek ben hayır diyeceğim iki ucu şeyli değnek :) teşekkür ederim tekrar..
Allah kimseyi evlat acısıyla sinamasin burda haklısıniz
Sevmediğiniz insanların hayatinizda olmaması gerekir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?