Ne gelirse yakın akrabadan..

Amin Allah razı olsun çok sağolun
Ne kadar düşüncelisiniz.. allah sizin gibi insanlarla karşılaştırsın bizi.. benim görümcem de şuan görünmez oldu geçen sene bebeğine ben baktım doğumunda yanındaydım ne kadar istediğimi çok iyi biliyor sağolsun çocukların resimlerini atardı her gün konuşurduk şuan resim konuşma hiç birşey Yok sessizliğe büründü sağolsun o da sizin gibi düşünüyor Allah sizden razı olsun

Tek arama kuralı mı varmış akşam ulaşamadıysa sabah tekrar arayıp sorsaymış yabancı olsa neyse yeğen sonuçta o kadar teklif beklenmez

Düşük yapan sensin.
Niye sen halanı arıyosun?geçmiş olsun demek için mi.
Valla anlamadım.
Aramışta duymamışsın.
Belki ağlıyosun belki konuşmak istemiosun bu konuyu.
İnsan tekrar tekrar arar.
Kızım ruh halini bilemedim tekrar tekrar aradım kusura bakma der ,geçmiş olsun diler kaparsın.

1 hafta olmus hala arayali ve iki dk bile olsa geri donus yapmamissiniz. Yemek yiyor su iciyor ise gidiyor tvde bir seyler gorup belki gulumsuyorsunuz bile, o yuzden ben bebegimi dusurdum demek iki dk arayip kusura bakma yogundum demek icin bir bahane bana gore. Hala da bunun farkina varmis ki 1 hafta sonunda sitem etmis. Gruptan pat diye cikacaginiza “benim derdim bana yetiyor bir de ustume geliyorsunuz” minvalinde bir seyler diyebilirdiniz. Tamam sizin derdiniz var kimse buna bir sey demiyor ama insanlar aramis, yaninda olmalarina firsat bile vermemissiniz. Hala daha anlayisli olabilir miydi evet olabilirdi ama belki onun da bir derdi tasasi vardi, bilmiyoruz ki dert tek kisiye ait degil belki onun da tepesi atıktı.
Tabii ki anlayis beklemeniz cok normal anliyorum hak veriyorum ama siz buna hic firsat vermemissiniz. Belki hormonlarin etkisiyle belki uzuntunuzun etkisiyle bilmiyorum ama bana kalirsa cok fevri davranmissiniz.
ben iki tarafli bakmaya calistim, bence siz de iki tarafli bakmaya calisan insanlarin yorumunu dikkate alin, digerleri sizi gaza getirmekten baska ise yaramaz

Yakın zaman önce bir arkadaşım babasını kaybetti. İlk gün aramadım bile o acısının arasında bir de telefonla mı uğraşacak diye.

İkinci günü aradım açmadı. Üçüncü günü tekrar ben aradım. Aramışsın sonradan gördüm dedi. Cingözrecai beni aramış dur bir döneyim demesini mi bekleyecektim o durumda? Arayıp ne diyecekti babam öldü başım sağolsun mu? Tabi ki tekrar aramak bana düşer.

Sizin durumunuz da çok benzer. Halanızı kişisel olarak sevmemenin yanında, o durumda kimseyle konuşmak da istemeyebilirsiniz. Siz dönüş yapıp ne diyecektiniz ki halanıza? Bebeğimi düşürdüm Hala hadi bana geçmiş olsun falan mı?

Siz haklısınız kesinlikle ama sanki inatla aramıyormuşsunuz gibi bir durumun içinde kalmışsınız. Keşke gruptan çıkacağınıza halanızı arayıp kırıldığınızı söyleseydiniz.

Evet bende sizin gibi düşünüyorum hatta bende diyorum kendi kendime ben olsam şöyle yapardım onun için çok zoruma gidiyor
Ne kadar anlayışlısınız sizin gibi dostlara arkadaşlara ihtiyacımız var bizim.. arayıp söylemek istemedim çünkü konu uzayacaktı böyle en kısa şekilde aslında halletmii oldum

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun bence haklısın telefonları bile açmasan sana kimsenin kırılıp gücenmemesi gerekiyor çünkü çok zor psikoloji senden çok daha zorunu atlattım ordan biliyorum kimsenin telini açmadım konuşmaya gücüm yoktu kimle konuşsam ağlıyordum..biraz olgun bi insan insan halinden anlar gruptan laf sokmayı seçmezdi

Ben yaşamadım bunu ama sizi anlıyorum, yani şöyle ki babam başka bir şehirde tTildeyken hastaneye kaldırıldı ve hiç bir bilgimiz olmadan o yolu nasıl gittim bilmiyorum. O ara kv falan aramıştım kimsenin telefonunu açmadım bilerek, ısrarla aradığında 'anne şuan çok kötüyüm konuşmak istemiyorum' dedim. Moralim bozukken gözüm kimseyi görmez, isteyen alınsın darılsın. Birde laf sokmuşlar, kendi terbiyesislikleri. Kesinlikle haklısınız.

Hatta bu ölüm ardından yapılan konuşmaları bile saçma bulurum, giden gitmiş sen konuşsan acım hafifletecek mi. Yanımda dur yeter illa destek olmak istiyorsan diye düşünürüm. Eşim haberi aldığımızda sözlü destek olmaya çalıştığında bir şey söylemek zorunda değilsin, zaten söylediklerini de duymuyorum yanımda dursan yeter demiştim.

Ne kadar çiğ vasat bos insanlar.
Yazı yazarak laf sokandan, fareden tiksindiğim kadar tiksinirim. Hala da o hesap.

Kadın isine karisan erkekten de, sumuklu böcekten tiksindiğim kadar tiksinirim..enıste de tam bir sumuklu böcek
Bu insanlarla takılmak ıq dusurur zaten. Hayatınızdan cikarmanız isabet olmus. Insallah affetmezsınız, affetmemıssınızdır

Ula ne geliyorsa bu İleden geliyo bende çekiyorum halalarımdan bıkdımmm bıkdımmm lanet gelsin onlara bilmeyen anlamaz çok yoruldummmm offff aklıma geldi yine herşey
Düşük yapan sensin daha üste çıkan onlar asıl sen lafı sokmalısın ama onlar sokuyo yaw resmen böyle insanları pataklıyasım var
İnsan bi der hele nasılsın nasıl oldun varmı ihtiyacın bak üzülme fln morel verir bunlar daha aile önemli bilmem ne ula gel ozaman hey allahımmmm

Aile grubu üyeliklerini anlamış değilim şükür bu tür üyeliğim yok, hiçte iyi olmuyor genel olarak

2 kez düşük yapmış biri olarak söyleyeyim bende.
kimseyi aramadım arayanlar da 6. Belki 10. Arayışında cevap verdim.
evet belki o aralar da gezdim kafamı dağıttım.
telefonla konuşmak herkese ayrı ayrı anlatmak zaten acım var birde millete laf anlatmaya uğraş.

bu tür zor zamanlar da laf sokmak nasıl bir düşünce merak ediyorum.
Asla kafamı dengesiz insanlar için yoramam.

Bence biraz haklı sitem etmekte.o kadar aramış geri dönmemişsiniz.en azından gruba veya özel olarak müsait olmadığınızı veya konuşacak ruh halimde olmadığınızı açıklayacak kısa bir mesaj atsaydınız iyi olurdu.acınız var evet ama bir yandanda hayat devam ediyor.7/24 ağlayacak lüksü kimsenin yok.insanlar arasa dert aramasa dert.

Ben alınganlık yaptığınızı düşünmüyorum eniştenize de anlatmışsınız durumu. Grupta geçen böyle bir konuşmadan sonra ben olsam engellerdim de

amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Evet hala pışpışlayan ben olacağım onlara göre ama kimseyi avutamazdım Gerçekten
Bende sizin gibi düşünüyorum en güzeli yanımda dur yeter bşrşeyler söylemeye bile gerek yok o kadar merak ediyorlarsa eşimi arayıp ondan öğrenselerdi laf sokmak yerine.
Gerçekten çok güzel tabir tebrik ederim. Hayır asla affetmedim hepsini engelledim sildim tüm sosyal medyadan çıkardım numaraları bile yok telefonumda. Asla da görüşmüyorum. Zor günümde beni anlamayan insanların yeri yok hayatımda.
Evet benimde öyle patlayasım var hala neyin tribini atıyorsunuz o günden sonra babamın telefondan okudum gruptan mesajları halam demiş ki çok üzgünüm ben kimseye birşey demek istemedim akşama 20 kişi misafirim var elim ayağım tutmuyor demiş. Hala 20 kişi misafir diyor ya hala kimse bu kızın derdi nedir üzüldü mü acaba daha da üzdük mü demiyor
Bence hastalıklı bir düşünce normal insan düşünemez. Ben olsam yanında olmaya çalışırım ama üzerek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…