ne giyeceğimi şaşırdım artık

Amin çok sağol, ben tayin olabilirim ama eşimde sıkıntı var, onu aşarsak inşallah buradan ilan ederim "yaşasıııın" diye:)

maşallah size o zaman, yumuş yumş kadının beyefendi bir kocası var demek:)

amin-inşallah:)

diyorum ya hep hanımefendilikten:)
aslında sadece bakıyorsa, bırak baksın... üstüne değiştirmeye/alışverişine karışmaya kalkmıyorsa sen de onu umursama... "seni bu gıcık bakışlarına rağmen seviyorum kocacım" dersin üstüne de:KK70:
kadınsal taktik hep aynı galiba. onun bu bakışından rahatsız oluyorum ama umursamaz görünüyorum. tabiki değiştir demiyor ama bence kıskançlıktan yapıyor. napalım iyi huyunu da kötü huyunu da seviyorum. sadece bazen sinir taşması yaşatıyor insana ama ne diyelim tek derdimiz bu olsun

Benim anlamadığım evlenmeden önce görüşmüyor muydunuz ?
Nasıl giydiğinizi görmedi mi eşiniz ? Evlendikten sonra mı eleştiriler başladı ?
Eeeee o zaman neden sizinle evlendi ? Yada neden siz evlenmeden önce tepkinizi koymadınız eşinize ?
Anlamıyorum gerçekten.

Aynen hele ki İzmir yaz mevsiminde sokakta herkes çıplak zaten.
Ben uzun yıllardır pantalon,diz boylarında etek giymiyorum.
Hep süper miniyim hem de yaz kış.
Ama şunu farkettim,erkekler böyle açıklara bir laf edemiyor da kapalı ya da normal giyinenlere kızıyorlar.
Acaba açılsalar bizim gibi iyice,belki gözleri alışır.Onlar da susar mı ki?

Yaz/kış şort/ şort-tulum giyniyorum. İş yerinde bile. Ve sorun olmuyor gerçi sanat/tasarım sektöründe kıyafet e takmazlar.
Kişi isterse kendini her türlü çevresindekilere kabul etirebilir yeter ki istesin. Güçlü insanlar ve kendinden ödün vermeyenler her zaman saygı olarak karşılanır ve baskı olmaz ister İzmir olsun ister başka ülke veya şehir. Bir çok ülke ve şehir de bulunduğum için kendimden biliyorum.

Nasıl giydiğinizi görmedi mi eşiniz ? Evlendikten sonra mı eleştiriler başladı ?
Eeeee o zaman neden sizinle evlendi ? Yada neden siz evlenmeden önce tepkinizi koymadınız eşinize ?
Anlamıyorum gerçekten.

Gordugum kadariyla elestiriler genelde evlilik oncesi basliyor. Kadin bu elestirileri kiskanclik emaresi olarak algiladigindan kadinin pek bir hosuna gidiyor ama evlenince ne oluyorsa kadin basliyor bidi bidi yapmaya.

Eşim gayet muhafazakar bir ailenin oğlu olmasına rağmen giydiğim hiçbir şeye karışmaz,karışamaz.Ben ise modern diye tabir edilen bir ailede büyüdüm. Evlenmeden önce nasıl giyiniyorsam hala da aynı giyinirim.yeri gelir mini olur,yeri gelir dekolte olur tek laf etmez.etse alacağı cevabı bilir. Evlilik öncesi süreçte tavrınızı koysaydınız laf edemezdi .
Senede 1 kez ailesinin yanına gideriz orada eşimin yüzü suyu hürmetine yarım kollu,çok dar olmayan şeyler giyerim.eşimin ailesi full kapalıdır. Bir kez teyzesi açık giyindiğimi söyleyerek kapanmamı istedi,eşim kayınvalidem yanımdaydı.bu yaşıma kadar ne giyip giymeyeceğimi size sormadım.Şayet sorarsam fikir verin,üstünüze vazife olmayan konulara da karışmayın dedim.Eşim de haliyle beni destekledi.
Şayet eşiniz laf etmeyip surat asıyorsa oralı olmayın:)) anlamazlıktan gelin.

valla şu olağanüstü durumları görünce kıyafet düşünmek ne mantıksız geliyor bana.Ben hergün aynı kıyafeti giymek zorundayım ve benim gibi bir sürü kişi böyle.Sende mütevazi ol ve millet ayy aynı şeyi giymiş şuna bak falan takıntılarına girmemelisin.Millete bakmayın.

Bizim ki evlenince üstünden bir kaç yıl geçince kıskanç oldu.
Ama yine de giydim.

Etek Boyum kısa geldiyse sürekli söylenirdi yolda kendi kendine şuna bak kadınlar bile bakıyor sanki diye.

Umrumda mı hiç değildi çünkü aşırıya kaçmadım hiç.

Eşim gayet muhafazakar bir ailenin oğlu olmasına rağmen giydiğim hiçbir şeye karışmaz,karışamaz.Ben ise modern diye tabir edilen bir ailede büyüdüm. Evlenmeden önce nasıl giyiniyorsam hala da aynı giyinirim.yeri gelir mini olur,yeri gelir dekolte olur tek laf etmez.etse alacağı cevabı bilir. Evlilik öncesi süreçte tavrınızı koysaydınız laf edemezdi .
Senede 1 kez ailesinin yanına gideriz orada eşimin yüzü suyu hürmetine yarım kollu,çok dar olmayan şeyler giyerim.eşimin ailesi full kapalıdır. Bir kez teyzesi açık giyindiğimi söyleyerek kapanmamı istedi,eşim kayınvalidem yanımdaydı.bu yaşıma kadar ne giyip giymeyeceğimi size sormadım.Şayet sorarsam fikir verin,üstünüze vazife olmayan konulara da karışmayın dedim.Eşim de haliyle beni destekledi.
Şayet eşiniz laf etmeyip surat asıyorsa oralı olmayın:)) anlamazlıktan gelin.

Kadin budur iste! Takdir ettim sizi.

Anlamıyorum gerçekten.
evlenmeden önce de normal bir giyim tarzım vardı. bugün biraz sinirlerim gerildi.
Gordugum kadariyla elestiriler genelde evlilik oncesi basliyor. Kadin bu elestirileri kiskanclik emaresi olarak algiladigindan kadinin pek bir hosuna gidiyor ama evlenince ne oluyorsa kadin basliyor bidi bidi yapmaya.
arkadaşlar bazen bi sinir patlaması oluyor. bendeki de bu galiba. bugün sinirimi bozdu kendi kendime söylendim. acaba daha ne giyebilirm diye. tabiki evlenmeden önce çıktık gezdik tozduk . kıyafet öyle zamanlarda sorun olmuyor ki. bunun işe giderken olması çok garip. normal zamanlarda sıkıntı yok . neyse bununda üstesinden geleceğiz artık. uzatmadan sessizce bir orta yol bulacağız.

Bizim ki evlenince üstünden bir kaç yıl geçince kıskanç oldu.
Ama yine de giydim.

Etek Boyum kısa geldiyse sürekli söylenirdi yolda kendi kendine şuna bak kadınlar bile bakıyor sanki diye.

Umrumda mı hiç değildi çünkü aşırıya kaçmadım hiç.
bizim durumda sizinkine benzer. takmıyor görünüyorum ya ona mı kızıyor acaba içten içe.bilemedim doğrusu. ama değişmeye niyetim yok. önümüzdeki 10 sene içinde alışacak inşallah.

Kiyafet alisverislerini beraber yapsaniz aslinda madem ki begenmiyor.
Esim de bana karisir ben de ona. Fakat bu hicbirzaman baski tarzinda degildir.
Askim giyme cok dikkat cekiyorsun der kedi gibi süzülüp. Ben de tamam derim.
Tabi ufak tefek seyler söz konusu olmaz.
Ben de ona saygi duyarim.
Alisverisleri beraber yapariz, disarida giymemi istemedigi seyleri almam zaten dolabima. Ben de esime hak veririm zaten.
Esimden cok kayinvalidem karismistir bak o kocami unuttum.
Ayy fenalastim ben yine. Iki koca almisim haberim yok.

Yeni evliyken de kabul edemeyeceğim bir durum. Ben ne giyeceğimi bilmiyor muyum? Ahlaken ya da beynen özrüm mü var da adam tamamlayacak?

Bütün türkiye izmir olsun bence.
Bütün kadınlar şık ve özgür olsun. Rahat etsin. Öküzler tarafından rahatsız edilmesin. Ama Türk Erkeği bir kadını rahatsız etmemeyi 2016 yılında hala öğrenebilmis değil.

Burda hatali olan, mini giyen kadın değil, rahatsız eden erkek. Halkımız da bunu anlayabilmis değil.

Ayrıca eşiniz millete o gözle bakıyor bence. Bayaa antreman yapmış, bir kadının neresine nasıl bakılır, iyi biliyor.

bizim durumda sizinkine benzer. takmıyor görünüyorum ya ona mı kızıyor acaba içten içe.bilemedim doğrusu. ama değişmeye niyetim yok. önümüzdeki 10 sene içinde alışacak inşallah.

En iyisini yapıyorsun kısıtladıkça kısıtlar önleyemezsn

gerçekten işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım artık. sevgili eşim sağolsun hep eleştiriyor. her sabah bi göğüs açıklığı var mı yok mu pantolon dar mı değil mi uzaktan gözüyle süzüyor. beğenmemişse de suratını asıyor. öyle açık seçik teşhir edici kıyafetim yoktur. buna rağmen kıyafetlerimin çoğuna bi eleştiri geliyor. yaz günü boğazlı tişört giyesim geldi. sabah sabah canım sıkıldı. paylaşmak istedim.
Eşim ilk evlendiğimiz
gerçekten işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım artık. sevgili eşim sağolsun hep eleştiriyor. her sabah bi göğüs açıklığı var mı yok mu pantolon dar mı değil mi uzaktan gözüyle süzüyor. beğenmemişse de suratını asıyor. öyle açık seçik teşhir edici kıyafetim yoktur. buna rağmen kıyafetlerimin çoğuna bi eleştiri geliyor. yaz günü boğazlı tişört giyesim geldi. sabah sabah canım sıkıldı. paylaşmak istedim.
Eşim öyleydi.alışverişe onu da götürüyorum. Ne aldıysam kendi görüyor.sonradan niye bunu giydin diyemiyor

Amaaan görmemezlikten gel yine giy istediğini, benim eşim öyle yapsa onu hayatta ciddiye almam sanki ben bilmiyorum nerde ne giyeceğimi

keşke benimkide surat assa sadecee.. karşır laf sayar o gün zehir olurrr.. sadece benmki böyle sanardım :(

Back
X