ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

Seni begenmiyo olabilir mi? Kendisi cok mu anliyo giyim konusundan?

boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum

ne güzel maşallah subhanallah

gerçekten hasta oluyorum hayattan beziyor gibiyim onun yüzünden
Kesinlikle susma bir dönem kilo almıştım eşim sağlığın için dikkat et falan derdi nasıl üzülürdüm sonra sende kelsin demeye başladım tamam adam iyilik için diyor ama sürekli olunca bu kibar yaklaşım bile zoruma gitmeye başladı bu arada adam kel değil o benim özgüvenimi sarsıyorsa onunki de sarsılsın istediğimden

bunun giyimle alakası yok ki malesef.
zaten yazmışsınız bir çok konuda böyle davraniyormus.
severek mi evlendiniz?belliki suan sevgi saygı gitmiş sadece görsel beğeni kalmış.
yanıma yakismiyorsun diyen biri için neyin çabası verilir bilemiyorum.
iğnenin rengine bakıp kusur bulan adamın kafasında o an nasıl bir profil var bilmek istemezdim.
boşanmak gibi niyetiniz yoksa
o zaman size alışveriş yapmasını isteyin.
günlük giysi, ayakkabı ,canta
dugunluk giysi, ayakkabı, çanta
ev hali giysi, ayakkabi.
hatta türbaniniz ve hepsine ayrı özel ignesine varana kadar aldirin.
bakın bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.
belki bu şekilde bir nebze huzur bulursunuz
sadece hayatınızın daha huzurlu yasanabilir duruma gelmesi için fikir üretmeye çalışıyorum
yoksa böyle biri için kilinizi kipirdatmaya değmez

boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum
İşte aldın sorunun cevabını. Senin eşinde aşağılık kompleksi var bu yüzden yapıyor bunları. Eziklik öyle kolay telafi edilmiyor malesef. Onun istediğini giysen yine bişey bulur sana.
Onun terapi alması lazım gelir bu durumda ama gitmez heralde kabul edip. Belki sen danışabilirsin bir uzmana

bekarken 6 yil çalıştım tekstil de. ama evlendikten sonra çalışmadım kizima bakıyorum kv birlik oturuyorum onun biraz bakıma ihtiyacı var da

ezik çünkü kocan.
kendi kompleksini bastırmak için seni aşağı çekmeye çalışıyor.

diyor zaten kıskanıyorum. ehhhhbe adam öyle mi dile getirilir dimi ama... guzel dille tatli dille söylenemez mi

O lafı edip akşamına seni nasıl koynuna alıyor?

Gençliğine ve bebeğine yazık bacım. Böyle biriyle ömür geçer mi? Uzun vadede evliliğinizle ilgili her ihtimale hazır ol, bence. Söyledikleriyle seni yaralamasına izin verme lütfen. Kendi ezikliğini, eksikliğini bastırmaya çalıştığı aşikar.

Hemcins kankasina sover gibi s.siz diyen adam benim gözümde hazimsiz bir pzvnk.nolur kızınızı böyle adamlarin normal olduğunu göstererek buyutmeyin.Allahın sopası yoktur diyorum.kul hakkina giriyor.üstelik kompleksli.rahat batmış adama sizi gömmek için verdigi savasa sizde moralinizi bozmayarak direnin.zaten kendini ezik görüyor.sizi haketmiyorsa bi bahane ile alt üst eder kendi huzurunu siz ic huzurunuzu be tevekkülünuzu korumaya çalışın.

Bide hasta annesine de bakiyorsunuz üstelik. Ya bazen burda küfür etmemek ve ban yememek icin kendimi zor tutuyorum.. Aslinda en cok size kızıyorum. Ha kendiniz zayıfsıniz. Tamam olabilir. Herkes zeyna dogmuyor bu dünyaya. Ama ailenizden hickimsenin haberi yok mu siddet görmenizden? Ve hep boyleydi diyorsunuz, o zaman neden bu adamdan cocuk? Iyi düşünün taşının. Adam sizi bitirmeden durmayacak. Kolay kolay bosan demem. Burda..Ama sizin yerinizde olsam onu evden atmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…