evet hep kendi penceresinden bakıyor. bir kere öyle gitti gidiyor malesefSorun bence kılık kıyafet değil.esin sana Zıt ve ne yaparsan batıyor.Ben düzeleceğini sanmıyorum allaA yardımcın olsun.
Ablacım bence eşin iğrenç bir herif sana psikolojik şiddet uyguluyor
Abin, kuzenin, baban varsa iyice dövüp aklını başına getirsin
evet bir kızım var. ve böyle birinden asla 2. çocuk yapmak istemiyorum.Sadece tek çocuğunuz mu var
Seni begenmiyo olabilir mi? Kendisi cok mu anliyo giyim konusundan?giyimimi beğenmiyor ama herkes dolabimi görünce ağızları açık kalıyor eltim gorumcelerm hevesle bakıyorlar bazen onlar bile istiyor dugnlerde giymek için düşünün yani nerde iyisi varsa güzeli varsa onu alıyorum ama yaranamıyorum
boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorumBence eşin kendini senden baya aşağıda görüyor. Ne kadar güzelsen o kadar üstüne geliyor sanırım.
Ki sizi tanımam etmem ama kesin dış görünüş olarak eşinden daha iyisindir.
Normal bir insan oo ne kadar şık olmuşsun der. Hadi diyelim abarttın farkına varmadan o zaman biraz fazla mı olmuş falan yapar yani. Şerefsiz düğüne mi gidiyosun ne?!
Daha taze evliliginiz sizi sevmedigini begenmedigini düsünmeyin erkekler ilk bi kac sene bekarlik hayatlariyla evlilik hayatlarini birbirine karistiriolar coxukta olunca kadinin ilgisi cocuga yogunlasiyo inanin cocugu bile kiskanir hale gelip pireyi deve yapabiliolar ben cok yasadim evliligimin ilk yillarinda buna benzer seyler artik 12 seneyi devirdik hersey rayina oturdu
Kesinlikle susma bir dönem kilo almıştım eşim sağlığın için dikkat et falan derdi nasıl üzülürdüm sonra sende kelsin demeye başladım tamam adam iyilik için diyor ama sürekli olunca bu kibar yaklaşım bile zoruma gitmeye başladı bu arada adam kel değil o benim özgüvenimi sarsıyorsa onunki de sarsılsın istediğimdengerçekten hasta oluyorum hayattan beziyor gibiyim onun yüzünden
İşte aldın sorunun cevabını. Senin eşinde aşağılık kompleksi var bu yüzden yapıyor bunları. Eziklik öyle kolay telafi edilmiyor malesef. Onun istediğini giysen yine bişey bulur sana.boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum
boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum
belkide sizi kıskanıyordur, ama kıskanması bu tarz kelimeleri kullanma hakkı tanımaz. belkide kendisi çirkin, sizinde güzel giyindiğinizi görünce, ve güzel olduğunuzu bildiği için, tepkileri artıyor. bu adam ile bir ömür geçmez. allah sabır versin.
babam bir iki kere sert bir dille uyarmıştı. korkuyor babamdan :)Ablacım bence eşin iğrenç bir herif sana psikolojik şiddet uyguluyor
Abin, kuzenin, baban varsa iyice dövüp aklını başına getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?