ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

Ay tövbe ya bazen o kadar rüküş giyinirim yeşil mor karışımı far sürerim aşırı pembe allık ve çok tuhaf renkte ruj sürerim eşim sadece yüzüme bakıp güler:) aşkım bugün böyle istedim derim olsun aşkım sen nasıl iyi hissediyosan öyle yap der. Tatlım eşin seni tam olarak sevmiyo bence

Bu adamla sadece kendini çürütür, kendini kaybedersin. Yaşanmış, görülmüş, denenmiştir. Sen sen olmaktan çıkar başka bir kişiye dönüşürsün kardeşim. Karar senin. Böyle bir tanıdığım vardı, ne yazık ki ömrü daha beteriyle geçti. Her seferinde katlanarak arttı ne yazık ki.

Ablacım bence eşin iğrenç bir herif sana psikolojik şiddet uyguluyor

Abin, kuzenin, baban varsa iyice dövüp aklını başına getirsin
Ay koptum Cherry ya
Mesajından öyle bir çaresizlik hissi aldım ki. O kadar çok böyle koca okuyoruz artık geriye kalan tek çare bu

Yazdıklarım zorunuza gitmesin ne olur burda yazdıklarınız kadarıyla yorum yapacağım. Bi güzel kalbi kırmaktan korkarım çünkü. Eşiniz sizi beğenmiyor olabilir mi? Başka açıklaması Yok çünkü insan eşinin hiç bir hareketini mi beğenmez

Giyim bahane. Adam sizden gram hoşlanmıyor. Belki yıldırtmaya çalışarak sizin ondan ayrılmanızı sağlamaya çalışıyordur. Var mıymış önceden çok sevip ayrıldığı falan birisi, böyle tiplerin geçmişinde genelde çok sevip unutamadığı birileri çıkıyor. Üzmek için söylemiyorum, üzdüysem özür dilerim.

tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım

Önceki konunuzun sadece bir kısmı...
Orada defalarca söylenmiş ne yapmanız gerektiği vs. Şimdi neden bu konuyu açıyorsunuz ki? Başkası karım olsun diyen adamla hala beraberseniz şuan ne denir ki...

babam bir iki kere sert bir dille uyarmıştı. korkuyor babamdan :)

Valla panpa bence sen psikolojik siddetin Allahini uygula adamin felegini sasirt.
Cucuk kadar boyunla kendini ne saniyorsun guluyorum su anda. Ne saniyorsun kendini, amma onemli saniyormussun kendini

de. Sonra da yanindan gul gec bu kadar.

Hasta annesine baktirmak, ailesinin is yukunu hafifletmek, cinsel iliskiyi bedavaya getirmek, bana cocuk yapsin~yemek pişirsin ~ütü yapsin diye evlenen bir erkek cinsi daha! Sene oldu 2018, hala kv ile birlik oturmak nedir? O adam benim koluma dokundugu an feristahi gelse affetmem. Psikolojik siddet, fiziki siddet, asagilama, hakir gorme, hizmetci muamelesi yapma... bunlara ragmen nasil ayni evi ve ayni yasami paylaşabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…