• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

İyi de bu adam tatlı dilden anlayan bir adama benziyor mu sizce? Ayrıca o tatlı dilli olmayıp itip kaksın kadına gelince tatlı dil. Konu sahibinin şu ana kadarki hatası zaten alttan almak, huyuna neden gitsin ki anlamıyorum bazı yorumları
İyi de bu insanlar evli ve çocukları var. İlişkilerini rayına oturtmaları lazım ve bu yüzden iki tarafında birbirini anlamalı,ortak paydada buluşmalı . Bir tarafın da bunun için bir adım atması gerek. Eşinin zaten karakteri belli bunu yapması mümkün değil o halde hanımefendi bu durumu uygun bir dile eşiyle konuşacak. Haa şayet eşini çok afedersiniz ama bir hayvan muamelesi ederek bağırıp çağırarak hizaya getirmeye çalışacaksa bunu yapsın ve ilişkileri her geçen gün daha farklı bir boyut alsın. Benim burada söylemek istediğim hanımefendi yeterince zarar görmüş daha fazla zarar görmemesi.

Allah yardımcın olsun be canım,belki benimkini bir nebze düzeltirim ama seninkinde hiç iş yok,nasıl davrandığına baksana hep böyle zıtmış. Bu erkeklerdeki ego ne anlamıyorum gerçekten,ne yapsan yaranamıyorsun.

Cok güzel oldugunuzu,giydiklerinizin aslinda size yakistigini hatta kiskandigini soylese ne kaybedecek ki?
Bu sekilde yaparak eline ne geciyor?
Tepkilerinizi sanirim ustunkoru yaptiginiz icin kendisine bu tavirlari hak goruyor ama asla boyle bir hakki yok!
Ese "Sssst" diye seslenmek bile bosanma sebebi artik!
Boyle davrandigi icin kendisini cok itici,kaba buldugunuzu soyleyin.
Size kusur arayacagina kendi kusurlariyla yuzlessin.Agir konusmak istemiyorum ama srfsz ne demektir ya! O hakareti aslinda once kendisine ediyor.Okadar suurunu kaybetmis yazik.
Ayni zmaanda annesiyle de ilgileniyorsunuz size cok sey borclu bu adam.Saygi duymak zorunda!
Sevmesiyle alakali konudan siz emin olabilirsiniz sevmiyor demem yanlis olur..
Insanlarin sevgi anlayisi farkli farkli.Ama boyle bir sevgi anlayisi istemezdim sahsen.
Kendisinden bu sekilde memnun olmadiginizi soyleyin bir psikologla gorusturun hatta.
Kiskancligi tehlikeli bir boyutta cunku..

Sizi kaçırtmak için yapıyor net.Sessiz buldu tepenize çıkmaya çalışıyor dişlerinizi gösterin biraz

evde de tam tersi. resmen iç çamaşırla gez diyor. evde ruj sürünce saçları mi açınca bayılıyor hiç abartmadan söylüyorum yemin ederm günde 3 4 kere ilişkiye girmek istiyor. çok özür dileyerek anlatıyorum affedin. ama öyle bir garip benim eş

Aşağıla , hakaret et sonra evdeyken böyle ol. Kabul etmeyin. Size böyle yaklaşan biriyle birliktelik yaşamak onur incitici.

Kıskançlık değil bu hastalık. Ya aşağılık kompleksi ya da örtülü olmanızı beğenmiyor .

İyi de bu insanlar evli ve çocukları var. İlişkilerini rayına oturtmaları lazım ve bu yüzden iki tarafında birbirini anlamalı,ortak paydada buluşmalı . Bir tarafın da bunun için bir adım atması gerek. Eşinin zaten karakteri belli bunu yapması mümkün değil o halde hanımefendi bu durumu uygun bir dile eşiyle konuşacak. Haa şayet eşini çok afedersiniz ama bir hayvan muamelesi ederek bağırıp çağırarak hizaya getirmeye çalışacaksa bunu yapsın ve ilişkileri her geçen gün daha farklı bir boyut alsın. Benim burada söylemek istediğim hanımefendi yeterince zarar görmüş daha fazla zarar görmemesi.
Kadına vurmuş.... Bakın normal bir erkekten bahsetsek tamam iletişimle çözülür diyelim fakat adam şiddet gösteren, başka kadınlar için keşke karım olsa diyen karısına şe... siz ithamında bulunan bir adam. Böyle insanlar lafla yola gelllll - mez

Sizden büyük falan mı?

Bence sizi kendisinden üstün gördüğü için böyle saçmalıklar yapıyor. Ezik yani.

Kocalarınıza dizginleri çok veriyorsunuz en büyük sorun bu. Ne diye sizin giyiminize karışıyor? İzin vermeyin herşeye karışmasına. Sizin aklınız var,gözünüz var,zevkiniz var. Başkasının yönlendirmesi olmadan da yaşayabilirsiniz. Gezmeye bile eşiniz götürüyor. Kendi kendinize gidemiyorsunuz. Her konuda eşe muhtaç olunca adamlarda kendilerini kral zannediyor.

Sanırım seni sevmiyor, bir daha kalbini kırarsa açıkca uyarmalısın. nasıl evleniyorsunuz böyle adamlarla anlamıyorum.

Sorun kıyafetiniz de değil, kocanizin karakterinde.

Sizi devamlı ezmeye çalışıyor. Yanıma Yakismiyorsun ne demek. Pardon kocan kıvanç gibi birşey mi!

Kesin sen ondan daha üstündür de bu şekilde aşağıya çekmeye çalışıyordur.

Gerçi başka birini de bulmuş olabilir onu da diyeyim.

Bu ne hadsızlık, bu ne özgüven patlaması, bu lafları söylediğin de ağlama tam tersine ver cevabı ağzına, beğenmiyorsun kapı orda git yakisanini bul beni de rahat bırak. Ömrümü senin gibi biriyle geciremem de.

Valla kocam aynısını dese bunları derdim.

İstesende istemesende ben buyum beni böyle kabul ediyorsan eyvallah kabulün değilsem yaallah
Bu kadar basit
Ne ezik gibi ağlıyor üzülüyor altta kalıyorsun

Psikolojik şiddet görüyorsunuz
Eşinizde aşağılık kompleksi, ben önde olmalıyım takıntısı ya da kadını aşağılayarak kendini ruhen tatmin etme gibi şeyler olabilir. Veya kısaca öküzdür.

Bu böyle gider ta ki sizi her şeyden soğutana kadar. Yaşınız genç henüz bunlara tahammül etmek zorunda kalmamalıydınız.

Tavsiyem hiççç oralı olmayın. İstediğiniz givi giyinin söylensin dursun. Abartırsa sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde diyin.

Boşuna yaranmaya filan çalışmayın. Zaten siz yaranmaya çalıştıkça eşiniz coşacak. Daha fazla baskıyla gelecek. Bildiğiniz gibi giyinmeye devam.

Pardon da eşin padişahın oğlu yada ünlü bir manken fln mi ? Yürek yemiş mübarek bu ne özgüven . Sıkma canını nolur önce kendin ve kızın için yasa sonra eşin için. Sana bu şekilde davrandiginda gerekli cevabı vermelisin ki bir daha buna cesaret edemesin. Anlamıyorum bazı erkekler nasıl bir özgüven patlaması yaşıyorlar aklım almıyor . Sana ne psikolojik nede bedenen şiddet asla kullanamaz hele ki böyle bir konu yüzünden. Sakın sıkma canını kendinden emin davran senin onun için birşeyler yaptığını düşünürse daha çok üstüne gelir. Allah yardımcın olsun . :(

herkese merhaba. benim kötü durumum şundan ibaret. geçen çarşıya çıktık gayet zarif tesettürlü kapalı pardesü lü biriyim yaşım 23. bir kız annesiyim kızım 2 yaşında. kendimi tanıtmak için söylüyorum çünkü nolur fikir verin bana yok gösterin artık çünkü eşimin bu tavırları beni benden alıyor... carsi da daha arabaya biner binmez gözleriyle beni süzüyor esim. başlıyor yorum yapmaya. toplu iğnenin renginin bile uymadığını söylüyor düşünün artık yazacakları mi yasadiklri mi tahmin bile edemessniz inanın.. yok ayakkabılarına bak ne biçim bune çingene gibi... babet kibar ayakkabı o kadar güzel ki. yanıma yakışmıyorsun daha bir çok kelime.. yol boyunca zehir ediyor bana dışarıyı.. bugün de gorumcem aradı. büyük girumceme gidecekler eşimi aradı ki meryem de gelsin diye. hani oda evde tek durmasın bizimle gezsin vs. vs. 3 gorumcem bir de ben toplandık gidiyorduk. tabi ven evde güzel giyindim tertemiz kiyafetler sectim. sonucta kalabalik bir ortam beden kotu giyindi desinler dimi :KK43: kızımıda guzel giydirdim. vallahi abartili makuaj yapmadim inanin yuzumde gram makyaj yoktu. tam ayakkabıları mi giyerken bir baktım bir sinirle geldi koluma vurdu düğüne mi gidiyorsun s*refsiz daha neler neler. daha arabaya binmeden gözlerim yaşardı düşünün nasıl canım acıdı . ve bu 3 buçuk yıllık evliyim hep böyle sürdü. ben bu adamı hiç bir zaman memnun edemedim . her zaman başkaları on plandaydı onun için. her zaman bunu yasıyorum ben. memnun edemiyorum ne yapsam kusur buluyor. evde de öyle. giysem içsem her şeye kusur maana buluyor kulp takıyor lütfen ne yapayım bana fikir verin. gerçekten çok canım sıkılıyor artık allah razı olsun yorumlarinız için iyi geceler
Bu resmen hastalık canım sen de farkındasın nereye kadar ona göre yaşayacaksın. Belki bir gün kilo alacaksın belki bir gün başka bir sorun olacak giyinmek istemeyeceksin nereye kadar bu adamın seni ezmesine izin vereceksin. Gün geçtikçe seni ezecek daha da senin olmayan bir hayatın olacak. Bu basıt bir giysi olayı değil. Hem tesettür giyim çok şık bazen diyorum ne kadar zarifler onu beğenmeyen adam hastalık demek . Hem ne demek bana yakışmıyorsun

Sessiz kala kala tepene çıkmış..
Ezdirme o kadar kendini eş'te olsa hakaret etmeye hakkı yok..
Uzunca bir süre küs kalmayı dene birde suratını bir çevir mahkeme duvarı gibi bakalım napacak..
Bazı erkekler yumuşak huylu kadın istemezler s..ç sevilirsin hesabı..

boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum
Kocanız kendisini size yakıştıramıyor. Bu bariz ortada. O yüzden sizi aşağı çekmeye çalışıyor. Net:KK59:
Üzüldüm adama şimdi. Ne yapsa seni çirkinleştiremediğinden bu aşağılamalar sürüp gidiyor. Yazık..
Sadece giyim kuşamınız hakkında mı konuşuyor? Fiziksel görünümünüze de laf ettiği oluyor mu?

ben böyle seviyorum herkes giyimimi beğeniyor. bence sen kendine bak demelisin. sen onu aşağıya çekmelisin. kimi insan iyilikten alçak gönüllülükten susmaktan anlamıyor. o sana öyle söylediğinde üzülmek yerine bunları yap. güçlü dur. kendinden emin.

Back
X