• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne giyinsem modadan anlayan bayanlar bakın lütfen .

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Öncelikle merhaba bayanlar :)
6 yıllık bir birlikteliğim var ufak tefek bazı sorunlarımız vardı atlattık gibi çok şükür .
Her şey yolunda sayılır .
Sevgilim beni pazar günü akşam yemeğe davet etti .
Bulunduğumuz şehrin en iyi yerlerinden birisine .
Dün çıktım peplum bir elbise aldım siyah .
Kolsuz, diz üstü bir elbise .
Altına da siyah süet bir ayakkabı giyeceğim platform topuk .
Sorun şu ki ben kısa bir süre içinde yaklaşık 10 kilo aldım .
63 kiloyum şu an .
Boyum 1.70 .
Ve bacaklarım biraz kalın .
Çok göbeğim yok zaten elbisenin formu kapatıyor olanı da.
Tek sorun bacaklarım .
Diz kapaklarım iki kat gibi duruyor .
Bunu nasıl engelleyebilirim ?
Yapabilecek bir şey var mı ?
Arkadaşım dedi iş görüşmesine gider gibi olmuş ayakkabıyı kırmızı giyin diye sizce nasıl olur ?
Birde oluşturduğunuz başka kombinler varsa söylerseniz sevinirim .
Ayakkabının topuğu yaklaşık 12,5 cm .
Sevgilimin yanında iyi dururum .
Ayrıca saçımı nasıl yapmalıyım onu da bilmiyorum .
Biraz heyecan var kusura bakmayın atlaya atlaya yazıyorum ama :)
Kendi saçlarım kıvırcık sayılır beyaz tenliyim .
Saçlarım siyah kıvırcık haliyle o elbisenin üstünde çok mu özensiz durur bilemedim .
Düz saçı pek yakıştırmıyorum kendime .
Ayrıca makyaj konusunda ne yapmalıyım ?
Kuaföre gitsem Arap makyajı yapıp gönderirler beni diye korkuyorum .
Kuzenimin düğününde maskaraya çevirmişlerdi .
Fikirlerinizi bekliyorum :)

ben modadan pek anlamam ama kırmızı ve siyah her daim güzel durur yakışır birbirine. bencede ayakkabın kırmızı olsun 170 boya 63 kilo bence gayet normal fiziğine laf etme bu arada... benim hayalimdeki kilo o yaa:(
saçına da bence düz bir topuz yapır çok abartılı olmasın ve varla yok arası çok belli olmayan bir makyaj şık olur diyorum ben
inşallah güzel bir akşam geçirirsiniz

ben modadan pek anlamam ama kırmızı ve siyah her daim güzel durur yakışır birbirine. bencede ayakkabın kırmızı olsun 170 boya 63 kilo bence gayet normal fiziğine laf etme bu arada... benim hayalimdeki kilo o yaa:(
saçına da bence düz bir topuz yapır çok abartılı olmasın ve varla yok arası çok belli olmayan bir makyaj şık olur diyorum ben
inşallah güzel bir akşam geçirirsiniz

İnşallah canım çok teşekkür ederim .
Üst kısmımda hiçbir sorun yok ama tüm kilo bacakta toplanınca hiç güzel durmuyor işte .

Ben başkasında beğensem de kendimde kırmızı ayakkabı sevmiyorum
Siyahın altına siyah giyerdim
Kırmızı ruj + oje güzel olabilir
Saç ta ensede sade bi topuz :23:

Ben başkasında beğensem de kendimde kırmızı ayakkabı sevmiyorum
Siyahın altına siyah giyerdim
Kırmızı ruj + oje güzel olabilir
Saç ta ensede sade bi topuz :23:

Topuz yapınca kafam kocaman duruyor ya :1:
Teşekkür ederim :)
Bacak konusunda var mı bir fikriniz korseli çorap falan :)

Topuz yapınca kafam kocaman duruyor ya :1:
Bacak konusunda var mı bir fikriniz korseli çorap falan :)

Bilmeden yazınca böyle oluyor :D ama ensede topuz kaba göstermez bence bombeli toplanmadıkça
Yok onu hiç bilmiyorum siyah çorap giysen bi nebze kapatır belki ten rengine göre

Bilmeden yazınca böyle oluyor :D ama ensede topuz kaba göstermez bence bombeli toplanmadıkça
Yok onu hiç bilmiyorum siyah çorap giysen bi nebze kapatır belki ten rengine göre

Benim kafam büyük topuzla alakası yok:1:
Bakalım siyah çorapla deneyeyim .
Beyaz giyin dedi arkadaşım da ilkokul çocuğu gibi olur galiba .

Ne kadar fayda ediyor ama siyah siyah boğma kendini ten renginde bacak incelten ve de toparlayan çoraplar var ondan alıp giy... Saçlarına da dalgalı fön yaptır hafif bir makyaj tamamdır :34:

O zaman yapacak pek birşey yok açık ta bıraksan büyük durur ki
Bence de beyaz muz çorap komik olur :1:
Kafamı yontacağım :1:

Ne kadar fayda ediyor ama siyah siyah boğma kendini ten renginde bacak incelten ve de toparlayan çoraplar var ondan alıp giy... Saçlarına da dalgalı fön yaptır hafif bir makyaj tamamdır :34:

Diz kapağım 2 kat olmasa çok sorun değil de kalınlığı komik duruyor orası :)

bence kesinlikle fön çekip at kuyruğu yapmalısın.altına da siyah düz ince çorap giymelisin (teni gösterenlerden) kırmızıyı normalde seeverim ama düğüne gidiyormuş gibi olur kotla falan olur da siyah elbiseyle çok ağır olmasın şimdi :)

Kırmızı ayakkabı + ruj + oje olur :)
Aslnda siyah çorapta olur ama çok siyah siyah olur galiba. Ama sakın beyaz çorap giyme. Herşeyi bozar :)
Saçlarına fön çektirsen nasıl olur? Biraz kabarık durur

bence kesinlikle fön çekip at kuyruğu yapmalısın.altına da siyah düz ince çorap giymelisin (teni gösterenlerden) kırmızıyı normalde seeverim ama düğüne gidiyormuş gibi olur kotla falan olur da siyah elbiseyle çok ağır olmasın şimdi :)

Siyah daha ince gösterir demi ya bacakları ?
Çok sağol :)

Kırmızı ayakkabı + ruj + oje olur :)
Aslnda siyah çorapta olur ama çok siyah siyah olur galiba. Ama sakın beyaz çorap giyme. Herşeyi bozar :)
Saçlarına fön çektirsen nasıl olur? Biraz kabarık durur

Benim saçlarım zaten çok kabarık :)
Düz saçı pek yakıştırmıyorum yüzüme ama bugün bir düzleştireyim evde bakalım nasıl olur :)
Teşekkür ederim beyaz çorap olmaz cidden :1::1:
Ahaha bazen saçmalıyorum :D

Saclarını kabarık bırak bence kıvırcık kıvırcık havalı olur yana dogruda at enfes..siyah ayakkabı,siyah oje,kıpkırmızı bir ruj güzel olabilir evde bir dene istersen:)

O elbise o makyaj o mekanda olur mu acaba :)
Dün doğal saçlarımla çok kötü olmadı ama biraz köpüklersem bir şeye benzer mi acaba :)

Siyah daha ince gösterir demi ya bacakları ?
Çok sağol :)

evde düzleştirmeeee, kuaföre git dümdüz istiyorum de :)))) at kuyrugunda hafif elektrikli olunca çirkin duruyo bence. senin bacaklarının çok kalın olduğunu düşünmüyorum çünkü kilon çok normal yani ne kadar kalın olabilir ki :) rica ederim canım :) heee bikremin dediği gibi kıpkırmızı ruju ihmal etme bence :)

O elbise o makyaj o mekanda olur mu acaba :)
Dün doğal saçlarımla çok kötü olmadı ama biraz köpüklersem bir şeye benzer mi acaba :)
Tabi kopukle,ışıltılı losyon sur kuaför halleder hani İbrahim tatlısesin kızı çıktıya solist onun saç modeli gibi,kıvırcıkmış saçın birazda bukleleştirirsin daha trend olur:)

evde düzleştirmeeee, kuaföre git dümdüz istiyorum de :)))) at kuyrugunda hafif elektrikli olunca çirkin duruyo bence. senin bacaklarının çok kalın olduğunu düşünmüyorum çünkü kilon çok normal yani ne kadar kalın olabilir ki :) rica ederim canım :) heee bikremin dediği gibi kıpkırmızı ruju ihmal etme bence :)

Düşün tüm kilolarım bacak kısmında ondan rahatsızım :)
Evde düzleştireyim güzel olursa öyle yaptırırım artık enseden topuzu da denemek lazım :)
Kırmızı ruj ya dişime bulaşırsa diye korkuyorum :1:
Allahım çok heyecanlıyım .

Tabi kopukle,ışıltılı losyon sur kuaför halleder hani İbrahim tatlısesin kızı çıktıya solist onun saç modeli gibi,kıvırcıkmış saçın birazda bukleleştirirsin daha trend olur:)

O kız kim bilmiyorum ki .
Teşekkür ederim bakalım güzel olacak mıyım ? :)

Back
X