ne giysem nasıl davransam

karatayyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
102
7
18
Ankara
arkadaşlar meraba sevgilimle 3 günlük şehir dışına çıkacağız tabii ister istemez heyacan da var... ben bıraz balık etılıyım yanı 168 boy 75 kılo basenlerım var bıraz sorun şu kı belkı sıze sacma gelecek ama gece yatarken nasıl bi pijama gecelık vs gıymelıyım lutfen deneyımlı arkdşlar varsa önceden böyle bışey yasayan yada ne bılıyım dusunen yardımcı olun

Merhaba,

Açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Hayatın İçinden / Bir Derdim Var" forumuna taşıyorum.

Bilginize sunar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Basenlerini mi saklamak istiyorsun sevgilinden yani? Soru bu mu tam anlayamadım da

bende anlayamadim ama basenlerse sorun ne giyersen giy saklayamazsin
özellikle gecelik vs gibi
zaten basenlerin oldugunu görüyordur neden bu endise

gecelik değil de sanki üstü uzun olan bi pijama daha iyi olabilir.uzun olan üst basenleri kapatır.

Şööleeeee kırmızı dantelli mantelli bişiler al tatlım
adamın yüreği ağzına gelsin ondan sonracıımmaa uzun olsun ki geceliğin basenlerin fazla belli olmasın
ama dur ya aman yada neyse

Şööleeeee kırmızı dantelli mantelli bişiler al tatlım
adamın yüreği ağzına gelsin ondan sonracıımmaa uzun olsun ki geceliğin basenlerin fazla belli olmasın
ama dur ya aman yada neyse

Aynen aynen
Göğüs dekoltesi ver ki gözü asagilara kaymasin

Pierre Cardinin lohusa pijama takımı var çok güzel her yerini örtüyo insanın ben aldığımda 130 mu öyle bir şeydi öneririm

:)) gayet normal bişey alt lacivert üst beyaz uzun kollu ama iç kısımlar hareketliii vuhhhuuuu :):):):)

her manada güzel geçti gece de gündüz de... bazı sorunlarımızı hallettik konuşarak doğa yürüyüşü yaptık kafamızı dinledik herseyden uzak bi şekilde... gece de gasyet güzeldi...rabbime şükürler olsun ki inançlı b i sevgilim var..

Nikahınız var mı sevgilinle?
Nikahınız varsa niye sevgilisiniz?
Nikahınız yoksa niye inançlı olduğunu düşündün/sandın?

Nikahsiz kadinla ayni odada kalan adam mi inancli? Zina buyuk haramlardandir. Bu da zina. Illa cinsel birliktelige gerek yok yani. Inancli deme bari

Büyük bir keyifle diyorum kiii "Merhaba namus bekçileriiiiiii" Gerçi şimdi tekrar okudum da çok namus bekçiliği de sayılmazmış bu defa. Bence nikahsız beraber kalınması problem değil de, neden sevgilim çok İNANÇLI gibi bir açıklamada bulundunuz ki konu sahibi? Fazla gereksiz olmuş, niye olayı inanca bağladınız yani

Rahat giyin , Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle giyin...

Hicbiseyini saklamana gerek yok , oldugun gibi ol.

Kimsenin namus bekciligi yaptigi yok, sevgilimle tatile gidecegim dediginde kimse tepki vermemis, sukurler olsun rabbime cok inancli bi sevgilim var deyince ya ne diyosun dendi. Yoksa gitsin ne var kendi tercihi. Algilayamamissiniz siz.

Son düzenleme:
Kimsenin namus bekciligi yaptigi yok, sevgilimle tatile gidecegim dediginde kimse tepki vermemis, sukurler olsun rabbime cok inancli bi sevgilim var deyince ya ne diyosun dendi. Yoksa gitsin ne var kendi tercihi. Algilayamamissiniz siz.

Bence mesajı siz algılayamamışsınız. Bakın ne yazmışım ben sizin alıntıladığınız yerde? Ben inançlıyım kısmını "Allaha şükür çok inatçı bir sevgilim var" diye okumuştum Sonrasında düzelttim zaten, tekrar okuyunca fark ettim dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…