Ne götürmeliyim

Allah sabır versin ailesine. Çok üzüldüm yavrulara. Annesiz kalmak çok zor. Ben bu yaşımda kaldım üstelik o daha 5 yaşındaymış.
Koskoca adamın sendeleyip duvardan tununup göz yaşı dökmesi can yakıcıydı. İki küçük çocuk Allah yavrularına bağışlasın

Koskoca adamın sendeleyip duvardan tununup göz yaşı dökmesi can yakıcıydı. İki küçük çocuk Allah yavrularına bağışlasın
Amin. İki amcamı miğde kanserinden, bir halamı akciğer kanserinden, annemi kalp krizinden (2ay yoğun bakımda kaldı gözlerini açamadı bi daha) kaybettim.

Amcam, dağ gibi adam vefat ettiğinde bir deri bir kemikti. 38 kg kadar düşmüştü.

Yani kanserin adı bile illet. Eminimki ailesi yıkılacak. Önemli olan o küçük yavrular. Rabbim onlara bağışlar inş....

moral olacak bir hediye düşünmek istedim ve aklıma şey geldi sınıftaki öğrencilerinize size x ile xin annesini çizmenizi istiyorum diye bir resim çizdirseniz sonra onları toplayıp kitap gibi kadına verseniz üzerine geçmiş olsunlu sözlerle birlikte ... birde kolonya kola meyve alırsınız olur biter ... Ben çok üzüldüm ya :( Kıyamam ben:cry: Rabbim yavrularına bağışlasın inşallah :KK42:

yeni yatış yapıldıysa, bişiler yiyebilir diye tahmin ediyorum.
aklıma gelen, evde çorba yapsanız yoğurt çorbası mesela.. yanında meyve,
yada pijama takımı olabilir. rabbim şifasını versin işlh, evlatlarına bağışlasın.

moral olacak bir hediye düşünmek istedim ve aklıma şey geldi sınıftaki öğrencilerinize size x ile xin annesini çizmenizi istiyorum diye bir resim çizdirseniz sonra onları toplayıp kitap gibi kadına verseniz üzerine geçmiş olsunlu sözlerle birlikte ... birde kolonya kola meyve alırsınız olur biter ... Ben çok üzüldüm ya :KK43: Kıyamam ben:cry: Rabbim yavrularına bağışlasın inşallah :KK42:
Ben de buna benzer şeyler düşünmüştüm hem kadına moral olur, hem de ilerde çocuğuna hatıra olur. Ama yarın gidecekmişsiniz pofuduk şeyler daha iyi gibi. Ama dersinizde bunu da yapabilirsiniz bence

Bence kanser olduğu için dışardan alıp götüreceğin şeylerden mikrop kalabilir zaten bağışıklığı zayıf olur diye düşünüyorum. Yani öyle pofidik şeyler filan hijyenik olmaz. Bence güzel bir pakete ceviz badem türü kaliteli kuruyemiş yanına bir kolonya alsan daha iyi olur.

Havlu ve kolonya gidebilir hoca eminimki goturduklerin gorunmez bile gitmen yeterli o aci da ne geldi diye ilgilenmezler

hiç birşey götürmeyin sizde gitmeyin ,moral olunacağını düşünülen şey zarar veriyor ,kemoterapi alan kişi vücudu bebekten daha hassasdır mikroplara karşı savunmasızdır,bu nedenle bu hastaların ınsnalardan uzak durması en hayırlısıdır,enfeksıyondan ölmemeleri için

Ne kadar acidir ya. Allahim sabrini versin o yavrularin ve ailesinin. Hayat herkese adaletli degil. Bi kuck umit bile yokmu?

Annem bu hastalığa yakalanıp hastanede yattığında genelde meyve suyu meyve bisküvi tarzı şeyler geliyordu. Tabiki hastalar için olmuyor bunlar yanında kalanlar için daha çok.

hastaya bir çok şey yasak olabilir o yüzden yanındakileri düşünerek götürülür zaten çoğu şey.Genelde meyve suyu , meyve su götürülür.Kağıt havlu ıslak mendil ilave edebilirsiniz bunlara,gerçi asıl dert ne götürüleceğinden çok annesiz kalacak minicik yavrular Allah yardımcıları olsun

Çocuklarıyla birlikte fotoğrafını çıkartıp çerçeve yaptır. (sosyal medya hesabından bulabilirsin varsa)

merhaba hanımlar. Öğrencimin annesi kanser hastasıydı. Malesef heryere yayılmış, hastahaneye yatırmışlar. Bugün kb sıyla konuştum, adam karşımda gözyaşlarına boğuldu. Ve durumu iyi değilmiş. Daha iki yaşın da bi bebeği var. Yarın ziyaretine gideceğim ve giderken ne götürülür karar veremedim. Canlı çiçek almıyorlarmış.

valla bağışıklık önemli.. bağışıklığı güçlendirici şeyler götür meyve süt falan

hastnede yatarken pijama havlu grekiyor yoksa ondan götürebilirsiniz
ya da
internetten bakın, o hastalığa ne iyi gelirse onu alıp götürün

Back
X