- 1 Mart 2015
- 224
- 105
- 33
Daha 5 yaşında öğrencim gözlerinin içinde o acı hep. Çok üzülüyorum
Ahhh kiyamam toplu dua edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 5 yaşında öğrencim gözlerinin içinde o acı hep. Çok üzülüyorum
Allah sabır versin ailesine. Çok üzüldüm yavrulara. Annesiz kalmak çok zor. Ben bu yaşımda kaldım üstelik o daha 5 yaşındaymış.Daha 5 yaşında öğrencim gözlerinin içinde o acı hep. Çok üzülüyorum
Koskoca adamın sendeleyip duvardan tununup göz yaşı dökmesi can yakıcıydı. İki küçük çocuk Allah yavrularına bağışlasınAllah sabır versin ailesine. Çok üzüldüm yavrulara. Annesiz kalmak çok zor. Ben bu yaşımda kaldım üstelik o daha 5 yaşındaymış.
Amin. İki amcamı miğde kanserinden, bir halamı akciğer kanserinden, annemi kalp krizinden (2ay yoğun bakımda kaldı gözlerini açamadı bi daha) kaybettim.Koskoca adamın sendeleyip duvardan tununup göz yaşı dökmesi can yakıcıydı. İki küçük çocuk Allah yavrularına bağışlasın
Ben de buna benzer şeyler düşünmüştüm hem kadına moral olur, hem de ilerde çocuğuna hatıra olur. Ama yarın gidecekmişsiniz pofuduk şeyler daha iyi gibi. Ama dersinizde bunu da yapabilirsiniz bencemoral olacak bir hediye düşünmek istedim ve aklıma şey geldi sınıftaki öğrencilerinize size x ile xin annesini çizmenizi istiyorum diye bir resim çizdirseniz sonra onları toplayıp kitap gibi kadına verseniz üzerine geçmiş olsunlu sözlerle birlikte ... birde kolonya kola meyve alırsınız olur biter ... Ben çok üzüldüm yaKıyamam ben
Rabbim yavrularına bağışlasın inşallah
![]()
Kanser hastalarına süt önerilmiyorHastaya süt götürülür bizde ama bilemedim
Zaten gelen yiyecek içeceklerin hastaya verileceğini sanmıyorum, yanında refakat edenler yiyip içer. Ağır kanserli hastaya da bizzat yiyip içsin diye birşey götürülmez sanırımKanser hastalarına süt önerilmiyor
merhaba hanımlar. Öğrencimin annesi kanser hastasıydı. Malesef heryere yayılmış, hastahaneye yatırmışlar. Bugün kb sıyla konuştum, adam karşımda gözyaşlarına boğuldu. Ve durumu iyi değilmiş. Daha iki yaşın da bi bebeği var. Yarın ziyaretine gideceğim ve giderken ne götürülür karar veremedim. Canlı çiçek almıyorlarmış.