Yok canım ya.Hiç görüşemiyoz. Taşıncaz hepten görüşemicezBir bebek takımı al götür veya zıbın da olabilir.
Nasıl olsa taşıncan diye birşey almıcan mı cık cık cık.
Güzel fikirbir paket yenidoğan bez al en anlamlı hediye bence:))
Değil mi . Eli boş gitmek ayıp olur. Komşu sonuçtaBebek için bir pijama takımı alabilirsiniz.
Veya bir miktar para verebilirsiniz. 20-30-50 TL gibi..
Sizin kadar bile görüşmediğim bir komşum bebek mevlidine çağırmıştı,takım alıp gittim yine de...
Teşekürler..Bi kıyafet ,oyuncak yada patik ayakkabılardan alabilirsiniz çok pahalı değil ama hem nezaketen hem adetten hemde komşu eli boş gitmeyin bence
Ay ben hep bez gotururum cok makbule geciyor...bir paket yenidoğan bez al en anlamlı hediye bence:))
Bi paket bez tek olur mu canım yoksa yanında başka şeyler de götürüyor musunAy ben hep bez gotururum cok makbule geciyor...
Şu tarz bir kadına ben gitmezdim şahsen.Yok canım ya.Hiç görüşemiyoz. Taşıncaz hepten görüşemicez
Bi ara tlf numarasını istedim bazen birbirimize gider geliriz birbirimizi haberdar ederiz dedim.vermedi.eşi demiş kimseye numaranı verme kıskanıyormuş. Güvenmiyo heral bana
Aldığınız hediyenin içine ediyor ama.Ay ben hep bez gotururum cok makbule geciyor...
Civilde vardı o bahsettiklerinizden çok tatlılarbebek için üzerinde yazı yazan bişey adını unuttumm ondan alabilirsin pazarlada satıyo ben çok kişiye aldım memnun kaldılar
Aldığınız hediyenin içine ediyor ama.10 tlye bile hediyeler var.Zıbın,yelek bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?