Ne götürsem sizce. Fikir???

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Ekleme yapayım kızlar böyle davranmamın sebebi de ilk geldiği aylar nosunu istedim.hani arada birbirimize gider geliriz birbirimizi haberdar ederiz evde miyiz yada müsait miyiz falan diye.yok dedi eşim kızıyor kıskanıyor yabancılara nonu verme diyor dedi.Ben de konuyu açmadım bi dahaa.Ama görse konuşur eve davet eder samimi davranır falan.
Acaip o da

Hanımlar merhabaa
Bi komşum var geçen yaz taşında binaya.binamız da pek bayan yok.ben,o ve bekar öğretmen bir bayan var.bekar olanla pek samimiyetim yok ayda yılda bi anca karşılaşırız selamlaşırız o kadar. Diğer komşum ise evli ve ev hanımı.ilk geldiğinde bi kez hoşgeldine gitmiştim diğer bayana göre daha samimi yani gördüğünde eve davet eder falan.ben evde kpss hazırlanıyorm ve işim olmadıkça çıkmam dışarı.bu bayan iki üç kez gelmiştir kapıma o da bi şeyler istemek için.Ben de bi kaç kez gittim.Bi defa da oturmaya gittim beş dk durdum misafirleri geldi kalktm hemen.
İşte demem o ki pek oturup muhabbet falan etmişliğimiz yok.zaten hiç evinde durmuyor sürekli kaynanası gilde.hamileydi geldiğinde ve geçen ay bi iki kez pencerede gördüm öyle havadan sudan konuşmuştuk.iki gün önce eşimle çarşıdan geldik girdik binaya.kapıda gördüm.doğum yapmış.biraz muhabbet ettik bebeği sordm nasıl falan.eve davet etti gel bebişe bak istersen dedi.Ama ayaklarım ıslanmıştı ve çok üşümüştüm girmek istemedim ayıp olmasın die. Öp yerime sonra uğricam görmk için dedim.
Şimdi ben görmeye gideceğim.Kız çocuğu olmuş.Öyle pek samimi değiliz.Zaten yaza taşıncaz burdan.O da geleli 1 yıl oldu toplasan 4 5 defa birbirimizi görüp konuşmuşuzdr
Ben şimdi gidince bi şey götüreyim mi kızlar.Hiç bi fikrim yok.gitsem de ne götüreyim bilmiyorum .Bana fikir verin lütfen.
Elim boş gitsem ayıp olur değil mi.

Son düzenleme:
Bebek için bir pijama takımı alabilirsiniz.
Veya bir miktar para verebilirsiniz. 20-30-50 TL gibi..

Sizin kadar bile görüşmediğim bir komşum bebek mevlidine çağırmıştı,takım alıp gittim yine de...

Bir bebek takımı al götür veya zıbın da olabilir.
Nasıl olsa taşıncan diye birşey almıcan mı cık cık cık.
Yok canım ya.Hiç görüşemiyoz. Taşıncaz hepten görüşemicez
Bi ara tlf numarasını istedim bazen birbirimize gider geliriz birbirimizi haberdar ederiz dedim.vermedi.eşi demiş kimseye numaranı verme kıskanıyormuş. Güvenmiyo heral bana

Bebek için bir pijama takımı alabilirsiniz.
Veya bir miktar para verebilirsiniz. 20-30-50 TL gibi..

Sizin kadar bile görüşmediğim bir komşum bebek mevlidine çağırmıştı,takım alıp gittim yine de...
Değil mi . Eli boş gitmek ayıp olur. Komşu sonuçta

Bir takım bir zıbın yada kız çocuğuna uyacak şirin bir elbise.çeşit çok makul fiyatlarada bulabilirsiniz

Bir alt ust pijama takimi, citcitli badi ya da tulum alin bebise, hem uygun olur hem de surekli ihtiyac.

Anladığım kadarıyla elim boş gitmek ayıp olacak.Bi bakayım alınabileceklere o zaman. Herkese teşekkürler fikirler için

bebek için üzerinde yazı yazan bişey adını unuttumm ondan alabilirsin pazarlada satıyo ben çok kişiye aldım memnun kaldılar

Şu tarz bir kadına ben gitmezdim şahsen.
Yani telefon numarası dediğin nedir ki mağazada bile veriyorsun artık.
Ay hiç hoşuma gitmedi.
Şimdiye kadar gitmediysen şimdiden sonra gitmemen kayıp olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…