- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
Bence yeterli neticede bir paket bez 25_ 30 lira.Tulum falan alsan ayni para.Bez surekli lazim olan bir sey.Giysi getiren cok olur.Bezi 1 numara alin bence.Bebekler cabuk buyuyor kuculup ellerinde kalmasin...Bi paket bez tek olur mu canım yoksa yanında başka şeyler de götürüyor musun
Hmm anladım canım tşklerBence yeterli neticede bir paket bez 25_ 30 lira.Tulum falan alsan ayni para.Bez surekli lazim olan bir sey.Giysi getiren cok olur.Bezi 1 numara alin bence.Bebekler cabuk buyuyor kuculup ellerinde kalmasin...
Ama bazıları illa aynı marka olacak diyor .Mesela x marka kullanıyordur,aldığın bezi pişik yapar diye kullanmak istemeyebilir.Bence yeterli neticede bir paket bez 25_ 30 lira.Tulum falan alsan ayni para.Bez surekli lazim olan bir sey.Giysi getiren cok olur.Bezi 1 numara alin bence.Bebekler cabuk buyuyor kuculup ellerinde kalmasin...
Aldığınız hediyenin içine ediyor ama.10 tlye bile hediyeler var.Zıbın,yelek bile olabilir.
Bi ara bi misafirim geldi çocuğunun bezini getirmeyi unutmuştu.gittim komşudan ödünç istedim.3 yaşlarında da bi kızı daha var.prima vermişti banaAma bazıları illa aynı marka olacak diyor .Mesela x marka kullanıyordur,aldığın bezi pişik yapar diye kullanmak istemeyebilir.
Valla 10 liraya alinan giysiler pek bir seye benzemiyor.2 kere giyilince orasi burasi sokuluyor.Bez surekli ihtiyac.Zaten gelen giysilerin cogu insanin elinde kaliyor.Bosa para verene kadar bir ihtiyaclari gorulur bari...Aldığınız hediyenin içine ediyor ama.10 tlye bile hediyeler var.Zıbın,yelek bile olabilir.
Aa evet çok güzellermiş çok hoşuma gitti
Civilde vardı o bahsettiklerinizden çok tatlılar
10 liraya dediğim az önce arkadaşta paylaşmış resmini zıbınlar.Hem esprili yazıları oluyor hemde zıbında bayağı işe yarıyor.Valla 10 liraya alinan giysiler pek bir seye benzemiyor.2 kere giyilince orasi burasi sokuluyor.Bez surekli ihtiyac.Zaten gelen giysilerin cogu insanin elinde kaliyor.Bosa para verene kadar bir ihtiyaclari gorulur bari...
Uygundur da şimdi oralarda. Ben küçük bi şehirde yaşıyorum.pazar pek kurulmuyor kış olduğu için mecbur şu bilindik mağazalara gidiyoruz.Hiç uygun değil oralardaben hep semt pazarlarından alırım
Uygundur da şimdi oralarda. Ben küçük bi şehirde yaşıyorum.pazar pek kurulmuyor kış olduğu için mecbur şu bilindik mağazalara gidiyoruz.Hiç uygun değil oralarda
Hanımlar merhabaa
Bi komşum var geçen yaz taşında binaya.binamız da pek bayan yok.ben,o ve bekar öğretmen bir bayan var.bekar olanla pek samimiyetim yok ayda yılda bi anca karşılaşırız selamlaşırız o kadar. Diğer komşum ise evli ve ev hanımı.ilk geldiğinde bi kez hoşgeldine gitmiştim diğer bayana göre daha samimi yani gördüğünde eve davet eder falan.ben evde kpss hazırlanıyorm ve işim olmadıkça çıkmam dışarı.bu bayan iki üç kez gelmiştir kapıma o da bi şeyler istemek için.Ben de bi kaç kez gittim.Bi defa da oturmaya gittim beş dk durdum misafirleri geldi kalktm hemen.
İşte demem o ki pek oturup muhabbet falan etmişliğimiz yok.zaten hiç evinde durmuyor sürekli kaynanası gilde.hamileydi geldiğindeve geçen ay bi iki kez pencerede gördüm öyle havadan sudan konuşmuştuk.iki gün önce eşimle çarşıdan geldik girdik binaya.kapıda gördüm.doğum yapmış.biraz muhabbet ettik bebeği sordm nasıl falan.eve davet etti gel bebişe bak istersen dedi.Ama ayaklarım ıslanmıştı ve çok üşümüştüm girmek istemedim ayıp olmasın die. Öp yerime sonra uğricam görmk için dedim.
Şimdi ben görmeye gideceğim.Kız çocuğu olmuş.Öyle pek samimi değiliz.Zaten yaza taşıncaz burdan.O da geleli 1 yıl oldu toplasan 4 5 defa birbirimizi görüp konuşmuşuzdr
Ben şimdi gidince bi şey götüreyim mi kızlar.Hiç bi fikrim yok.gitsem de ne götüreyim bilmiyorum .Bana fikir verin lütfen.
Elim boş gitsem ayıp olur değil mi.
bir bebek takımı falan al git. Kadın buyur etmiş gitseniz iyi olur.Hanımlar merhabaa
Bi komşum var geçen yaz taşında binaya.binamız da pek bayan yok.ben,o ve bekar öğretmen bir bayan var.bekar olanla pek samimiyetim yok ayda yılda bi anca karşılaşırız selamlaşırız o kadar. Diğer komşum ise evli ve ev hanımı.ilk geldiğinde bi kez hoşgeldine gitmiştim diğer bayana göre daha samimi yani gördüğünde eve davet eder falan.ben evde kpss hazırlanıyorm ve işim olmadıkça çıkmam dışarı.bu bayan iki üç kez gelmiştir kapıma o da bi şeyler istemek için.Ben de bi kaç kez gittim.Bi defa da oturmaya gittim beş dk durdum misafirleri geldi kalktm hemen.
İşte demem o ki pek oturup muhabbet falan etmişliğimiz yok.zaten hiç evinde durmuyor sürekli kaynanası gilde.hamileydi geldiğindeve geçen ay bi iki kez pencerede gördüm öyle havadan sudan konuşmuştuk.iki gün önce eşimle çarşıdan geldik girdik binaya.kapıda gördüm.doğum yapmış.biraz muhabbet ettik bebeği sordm nasıl falan.eve davet etti gel bebişe bak istersen dedi.Ama ayaklarım ıslanmıştı ve çok üşümüştüm girmek istemedim ayıp olmasın die. Öp yerime sonra uğricam görmk için dedim.
Şimdi ben görmeye gideceğim.Kız çocuğu olmuş.Öyle pek samimi değiliz.Zaten yaza taşıncaz burdan.O da geleli 1 yıl oldu toplasan 4 5 defa birbirimizi görüp konuşmuşuzdr
Ben şimdi gidince bi şey götüreyim mi kızlar.Hiç bi fikrim yok.gitsem de ne götüreyim bilmiyorum .Bana fikir verin lütfen.
Elim boş gitsem ayıp olur değil mi.
Dogrusu ben cocuk bezi hediyesini hosgormem yada onun yaninda biseydaha olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?