Ne götürsem sizce. Fikir???

Bi paket bez tek olur mu canım yoksa yanında başka şeyler de götürüyor musun
Bence yeterli neticede bir paket bez 25_ 30 lira.Tulum falan alsan ayni para.Bez surekli lazim olan bir sey.Giysi getiren cok olur.Bezi 1 numara alin bence.Bebekler cabuk buyuyor kuculup ellerinde kalmasin...

Bence yeterli neticede bir paket bez 25_ 30 lira.Tulum falan alsan ayni para.Bez surekli lazim olan bir sey.Giysi getiren cok olur.Bezi 1 numara alin bence.Bebekler cabuk buyuyor kuculup ellerinde kalmasin...
Hmm anladım canım tşkler

Ama bazıları illa aynı marka olacak diyor .Mesela x marka kullanıyordur,aldığın bezi pişik yapar diye kullanmak istemeyebilir.

Ama bazıları illa aynı marka olacak diyor .Mesela x marka kullanıyordur,aldığın bezi pişik yapar diye kullanmak istemeyebilir.
Bi ara bi misafirim geldi çocuğunun bezini getirmeyi unutmuştu.gittim komşudan ödünç istedim.3 yaşlarında da bi kızı daha var.prima vermişti bana
Ordan aklımda kalmış onu kullanıyor çocukları için galiba

Aldığınız hediyenin içine ediyor ama.10 tlye bile hediyeler var.Zıbın,yelek bile olabilir.
Valla 10 liraya alinan giysiler pek bir seye benzemiyor.2 kere giyilince orasi burasi sokuluyor.Bez surekli ihtiyac.Zaten gelen giysilerin cogu insanin elinde kaliyor.Bosa para verene kadar bir ihtiyaclari gorulur bari...

Ben de şimdiki apartmanımıza taşındığımızda hamileydim 4 aylık. Karşı komşum ne hoşgeldine geldi ne de bebeğim doğduğunda hayırlı olsuna. Kapıda karşılaşınca bebeğimi sever o kadar şu anda 11 aylık. Çok zor günlerim geçti bunaldım yardım bile değil bir insan yüzü istedim maalesef Allah Rızası için bile kapımı çalmadı. Siz onlardan olmayın insanliğinizi yapın Allah Rızası için, Allah size de hayırlı komşular nasip eder ihtiyacınız olduğunda. Ufak bi oyuncak, bi tulum ... önemli olan değer vermek.

Valla 10 liraya alinan giysiler pek bir seye benzemiyor.2 kere giyilince orasi burasi sokuluyor.Bez surekli ihtiyac.Zaten gelen giysilerin cogu insanin elinde kaliyor.Bosa para verene kadar bir ihtiyaclari gorulur bari...
10 liraya dediğim az önce arkadaşta paylaşmış resmini zıbınlar.Hem esprili yazıları oluyor hemde zıbında bayağı işe yarıyor.

Uygundur da şimdi oralarda. Ben küçük bi şehirde yaşıyorum.pazar pek kurulmuyor kış olduğu için mecbur şu bilindik mağazalara gidiyoruz.Hiç uygun değil oralarda

mesela ben yazın alırım eve koyarım doğuran oldumu hazırda hediyei hem 3 5 9 liraya var giysi ucuz ama güzel

Bebeğe boş gidilmez ki. Ufakta olsa birşey al bence. Çocuk mağazalarında artık her bütçeye göre şey var. Birde indirime denk gelince 7 8 liraya bile badiler oluyor, 5 liraya patik ayakkabı arası şeyler oluyor. Alacağın şeyin %100 pamuk olmasına bak. Pamuk olduktan sonra illa gidip markalı birşey alman gerekmez :)

bir bebek takımı falan al git. Kadın buyur etmiş gitseniz iyi olur.

Önümüz yaz nede olsa bebeğe güzel şirin bi elbise alabilirsiniz :)

Dogrusu ben cocuk bezi hediyesini hosgormem yada onun yaninda biseydaha olmali

sadece merhaba sı olduğu için bence bez olurdu ama sonradan yazmış tel numarası bile vermemiş bez bile fazla geldi şimdi bana:))

konu sahibi illede gideceksen 10-15 liralık birşey al beze o kadar para verme fikrimi değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…