Ne gururum kaldı ne onurum

allah yardımcın olsun canım.umarum hakkında hayırlısı olur.kızın ve kendini için en doğru kararı alman dileğiyle

canım sen negatıf düşünme..hayat herkeze ıyı yuzunu ne yazıkkı göstermıyo..şanslı olanlar kıymetını bılmıyo ne garıp duzen....hayatın ucunu bırakma..kızın var ona sarıl allaha sıgın dua et..

allah yanında olsun

Allah size guç sabir versin insallah
Herseyin farkindasiniz...Zorlamaya da gerek yok zaten
Kararinizi alin ve uygulayin...herseyden once kendinizi ve kizinizi dusunun
Hayat oyle kisa ki bir insan için perisan olmaya degmiyor hele ki o insan deger bilmiyorsa
Ve maalesef ki bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de o oluyor
Degismiyor :-(

allah sabır versin öncelikle ama inan gücün varsa kızımla tek ayakta dururum dersen hiç çekme kocanı çünkü inan ilerde kadınlardan çok kötü çıkıyor hem hasta oluyor insan hemde derst sahibi,kader diye de geçme hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeşim.

çok yazık etmişsin kendine güzelim yaa göz göre göre ateşe atmışsın kendini ama bi yandan da anlayabiliyorum seni huzursuz bir evde yaşarken huzur bulduğun bir adam sana ilaç gibi gelir diye düşündün ama yanılmışsın.
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.

yaptığımın hata olduğunu biliyorum ama düşün ki bardak kırılmış artık ama şunu biliyorum o bardak kullanılmasada tamir olabilir ben kararlarımı verdim zaten ama biraz daha zamana ihtiyacım sadece

cok üzüldüm yaa.. allah sana sabir versin ne diyim... :çok üzgünüm:

Bu erkekleri nasıl çözecez? Eminim ilk başta kendini çok farklı göstermiş ve evlilikte kişiliği ortaya çıkmış.. Bunları evlenmeden önce anlamanın yolları nedir acaba.. Ben sinir testi yapacam sinirine bakacağım ama bunun haricinde onun kişiliğini ortaya çıkartacak ne yapılmalı?

ya arkadaşım gerçekten çok üzüldüm bu başına gelenleri eşini tanımadan evlenmenle alakalı olduğunu düşünmek bişi değiştirmez zaten sen bunları yaşayacakmışsın önemli olan bundan sonra kızın ve kendin için iyi kararlar verip hayatına bir yön vermen inş bundan sonra hakkınızda hayırlısı olur...

Back
X