ne güzel nurtopu gibi sıkıntılarım oldu tekrar

canım yeni gördüm mesajını son durumun nedir.maşşallah sende güçlü bir kadınsın canım anladığım kadarıyla en önemlisi herşeyin Allahtan geldiğini bilmek ve isyan etmemek.hepimiz kaderimizi yaşıycaz Rabbim hakkında hayırlısını versin canım

canım gördünmü bak kendini üzdüğüne değmedi.galiba dün yada bugünde transferin sonucunu da paylaşırsan sevinirim.Rabbim gönlüne göre versin canım sana sıkı sıkı tutunur inş bebeğin

günaydın kızlar cuma günü transferim yapıldı... 14 yumurtadan ilk gün 7 si ikinci gün 8 i döllendi ve cuma yani 4. gün bunlardan 1 tanesi transfer edildi 4ü donduruldu kalanlar sağlıklı gelişim göstermediği için gitti. bu gün transferden sonraki 3. günüm yatıyorum kalkıyorum oturuyorum minik hareketlerle dolaşıyorum ve hep içimden dua ediyorum allahım bu sefer sağlıkla kucağıma almayı çocuk özlemime son vermeyi nasip etsin diye artık bebeğim allaha emanet hayırlısı... transferim çok zor oldu çok ağladım ve allaha dua ettim allahım bir daha bu acıları yaşamayayım diye sonucumu yazacağım pazartesi test günüm beklemek zor ama güzel şeyler yaşanabilir duygusuyla beklemek güzel

çok sevindim senin adına canım inş sıkı sıkı tutunur bebişin sana Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin.gebelik testini kaç gün sonra yapıcaksın 14 günden önce kesin sonuç vermiyor canım en erkende 12 daha erken yapıp moralini bozma beta hcg nin kana geçmesi 12 günü buluyormuş

canım bu kadar umutsuz olma hepimiz yaşadık bu tür olumsuzlukları.
sen ne kadar pozitif bakarsan olaya bebişinde o kadar mutlu ve azimli olacak.
sen elinden geleni yapıyorsun bundan sonrasında bol bol dua et en azından kafanı dağıtmış içini ferahlatmış olursun.Allahım senden esirgemesin bu güzelliği inşallah.
senin de güzel haberlerini alırız burdan umarım

çok hareketsiz kalmanıda tavsiye etmem 10 15 dakka çıkıp yürümen faydalı olur demişti doktorum bana.pazartesi günü güzel haberini bekliyoruz.erkenden yapıpta moralini bozma sakın en kesin kan testinde çıkyor unutma

bana transfer gününde verdikleri kağıda yazmış oldukları tarih ayın 6 sı yani önümüzdeki pazartesi 11. gün oluyor az kaldı inşallah mutluluktan uçacağım o gün evdekilerle pek konuşamıyorum, konuşmuyorum içimdekileri nasılsa onlara boş geliyor iyiki sizler varsınız da çatlamıyorum konuşamamaktan... tüm güzel dilek ve duaların için çoook teşekkür ederim

ah canım mümkünmü yürüyebilmek başımdaki bekleyenlerle her yanım ağrıyor diyorum kalkıp çay filan yapıyorum dolanıyorum ama dünyanın lafını yiyorum... dediğin gibi güzel haberle pazartesi gelir inşallah allah isteyen, gönülden dileyen ve bu yüzden bir damla bile gözyaşı döken herkesin gönlündeki hakkında hayırlısını kılsın. yanımda olduğunuz için teşekkür ederim

Son düzenleme:

zaten bu hiç birşey bilmeyip çok şey bilenler yüzünden hayat bu kadar zor değil mi?
doktorun progestron verdimi bilmiyorum ama bu jeli kullandıktan sonra bile 15 dakka hareket etmek gerekiyor .rahim duvarlarına vucut ısısının artmasıyla ulaşabiliyor çünkü.ben transferden sonra 45 gün kullandım .Ayrıca vermediyse bile vucudunu hareketsiz bırakmak kan dolaşımını yavaşlattığından bu bebişine faydalı olmuyor.sana çık koş ev işi yap demiyorum ama bi 15 dakka çık yürü en azından çık bi markete git gel.yürüyüş tüm gebeliğin boyunca çok önemli .insanlarında sana yarar diil zarar verdiklerini söyle bence olumsuz bişeyde en çok senin canın yanıyor çünkü
pazartesiye bişey kalmamış hadi inşallah

verdi canım tahmin ettiğin gbi crinone jel verdi kullanıyorum jelden sonra biraz dolanıyorum doktorum öyle demişti. evet pazartesiye birşey kalmadı şöyle arada bir kendimi yokluyorum da ne belirti ne başka birşey... şimdi kızacaksınız dinleme filan diye ama dayanamıyorum ne yapayım merak işte :18:

valla ben test günüme hep yok tutmadı diye gittim.o kadar emindim ki olmadığından eşime boşuna heveslenme tutunmadı bile dedim.çok kızmıştı.ama sonuç pozitif çıktı. heralde kendimizi koruma şeklimiz bu hayal kırıklığı yaşamamak için.yoksa 10 günlük bebeişin bir belirtisi olmuyo zaten.ne kadar da düşünme desem mümkün değil biliyorum

rica ederim tatlım nedemek sadece kendime değil herkeze dua etmeye çalışıyorum.......
bu durumu ancak yaşayan anlar canım tabi ailemiz arkadaşlarımız herkez düşünüyo bizi doktorlar kıymetli bebek diyor ama kimse ne çektiğimizi neler hissettiğimizi anlayamıyor.fiziksel acılar bir tarafa ruhsal acılarımızı kimse göremiyo.tutunana kadar bi sıkıntı oldumu olacakmı tutunduktan sonra bir sıkıntı ya bişey olursa bebeğime ama şunu unutma canım en büyük destekçimiz yardımcımız Allah kimse anlamasada o bizi anlar ben kimseye bişey anlatamadığım zamanlarda hep Alaha sığındım onla konuştum.bide burda sizler varsınız ben en yakınlarımla bile konuşmadığım şeyleri burda yazabiliyorum çünkü biz birbirimizi anlıyoruz :)

evet sana katılıyorum canım ben çok yürüdüm sadece 1 gün yattım hatta kimseyi dinlemedim içimden geldiği gibi davrandım.bu crinone jeli 12 haftalık olana kadar kulandım ben çok tiksiniyodum ama faydaları büyükmüş bebeğim için katlandım 12 hafta:)

bu kadar emeklerle oluşmuş kıymetli bebişlerimizi bizden daha çok kim düşünebilir ki zaten :)))

şimdi yazdıklarını okuyunca diyorum ki bende olumsuz olumsuz düşünüyorum hatta bugün eşime yüzümdeki sivilceleri göstererek bak bende sadece adet zamanı çıkar bunlar yine çıktı olmadı galiba dedim inşallah bende bu olumsuzlukla gider senin gibi pozitifi alır gelir burada çığlıklar atarım hamileyimmmm diye

inşallah canım dualarım tüm bebeğine kavuşmak isteyenlere :)
sivilce demişken ben ergenlikte bile sivilce çıkarmamış bi insan olarak yüzüm ,göğsüm ve boynumda sivilce doldum.3 ay bitine kadar çok yoğun devam etti.şuan daha az ama yine de yok olmuş değiller.
pozitif düşün asıl maraton bundan sonra kesesi,kalp atışı vs.. beklemeye devam yani

ya benimde acayip sivilce doldu heryerim.bide kocaman kocaman çıkıyo gerçi biraz azalmaya başladı şükür:) dediğin gibi asıl maraton pozitiften sonra başlıyo.

ya benimde acayip sivilce doldu heryerim.bide kocaman kocaman çıkıyo gerçi biraz azalmaya başladı şükür:) dediğin gibi asıl maraton pozitiften sonra başlıyo.

canım dermotoloji uzmanına gittim ben o kadar yoğundu çünkü.
bana hergün duş al ve sivilceli bölgeleri bildiğimiz örgü lifle kesele dove sabunla dedi.yüzünüde bu sabunla her sabah yıka dedi.sonra bepantenin nemlendiricisi var bepantol onu sür dedi.onu kullandıktan sonra sönmeye başladılar.kuruyo tamamen ama 1 hafta sonra az da olsa çıkıyo.dene sende istersen:79:

kızlar HAMİLEYİMMMMMM kan sonucumu aldık eşimle ve oturup bir güzel ağladık maşallah diyin ne olur allah nazarlardan saklasın bebeğime can versin 9 ay sonra sağ salim kavuşmayı nasip etsin isteyen her kadının gönül kapısı açık olsun bu sevincimi yaşasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…