ne güzel nurtopu gibi sıkıntılarım oldu tekrar

CANIM ALLAH KUCAĞINDA GÖRMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH SIKINTILARIN SONA ERDİ ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA

CANIM ALLAH KUCAĞINDA GÖRMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH SIKINTILARIN SONA ERDİ ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA

çok teşekkür ederim canım sende inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini ama ben bayan sıkıntı olarak yine sıkıntılı geçiriyorum bu haftalarımı sevinmekle sevinmemek arasında gidip geliyorum lekelenmelerim oluyor kahverengi olanların jel ve jelin yerine kullandığım progestan olduğunu anladım da ara ara kırmızı kan oluyor onlar neden onu anlamış değilim

hayırlı uğurlu olsun seninde yumurta rezervinde azalma var değilmi benimde öyle tavsiye edebileceğin bir doktr varmı özellikle yumurta azlığı konusunda

hayırlı uğurlu olsun seninde yumurta rezervinde azalma var değilmi benimde öyle tavsiye edebileceğin bir doktr varmı özellikle yumurta azlığı konusunda

yok canım benim yumurta rezervlerim iyi tıbbi olarak sıkıntısız gruptanız sözde tabi bu tıbbın söylediği... ama ben ne yazıkki bebeğimi bugün gördüm ve bugün vedalaşıyorum galiba sabah kanama şikayetiyle gittim bir sıkıntı yok diyerek bebeği gösterip gönderdiler ancak şu an kanamam tekrar var sanırım bizim hikayemiz bu kadarmış

canım ben kanamadan 1 ay yattım buradan konuştuğum bayanların yarısından fazlası aynı şikayetle sadece tuvalete kalktılar.hepimizde 4. ayı bitirmek üzereyiz.böyle düşünme lütfen.bu süreç biraz sıkıntılı bu korkuyu çok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum ama doktoruna güven ve bu süreçte çok fazla haraket etme dinlen inan şu 12 haftayı atlatınca rahat bir nefes alacaksın.

canım kadıköy şifa engin enginsu yu tavsiye ederim.arkadaşım yumurta azlığından gitti eşindede sperm sayısı azdı.ilk denemelerinde tuttu.şuan kızı 2 yaşında benim tüplerim tıkalıydı ilk denememde tuttu.istanbuldaysan bi araştır derim.

keşke benim içinde öyle olsaydı yattım progestanı kullandım ama nafile söküldü durdu içim sonra geç saatte kan tahlili yaptırdık ve 400lerdeydi en son dün gece ise 261 kanamam halen var ağlıyorum sonra kendime kızıyorum neden ağlıyorum diye bu durumada alışacağız ne yapalım... allah sizlere bebeklerinizle uzun ömürler versin inşallah

hakkında hayırlısı olsun inşallah.doktorun herhangi birşey söylemedimi peki...

hakkında hayırlısı olsun inşallah.doktorun herhangi birşey söylemedimi peki...

hayır söylemedi ne söyleyecekki pıhtılaşma sorunum olduğunu bile bile bana ilaç kullandırmadığınımı yoksa kanamam başlamak üzere sinyaller verdiğinde gittiğimde birşey yok olabilir diyerek beni gönderdiğinimi, kanama başladığında gittiğimde keseyi görüyorum kanama eskidir diyerek tekrar hiçbir önlem almadan aldığım progestana güvenerek beni gönderdiğinimi...sağlık=para bir düzendeyiz ben doktorlara güvenmeyeli çoook uzun zaman oldu o yüzden kızgın değilim sadece soruna bu kadar güvensizken ben onların söylediği şeyleri pek dinlemiyorum cevabım olacak... başında dediğin gibi canım hakkımda hayırlısı olsun şu an için ve sonrasında allahtan gelen herşeye razıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…