Merhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyodu

Allah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım

Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum