Ne hamilelik miş arkadaş?

Öfff, eltim daha hamileliğini öğrendiği gün canı bilmem ne çekti diye akşam yemeğine geç gelip herkesi bekletmişti. Bütün manavları dolaşmış bulmak için :/
Çok itici ve abartılı buluyorum bu durumu. Anne babana, eşine ya da sana bunu soran insana yaparsın tamam da gerçekten başkasını ilgilendirmiyor. Siz son derece haklısınız düşüncelerinizde, yalnız ortamın öğretmenler odası olduğunu düşünerek söylüyorum belki de söylemeseniz daha iyi olurmuş. Ya da boşverin iyi ki söylemişsiniz 😂😂

Özdeğerini gebelik/annelik ile tanımlayabilen insanlar. Bir anda titana dönüştüklerini sanıyorlar.

Merhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyodu😂Allah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım😔Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum😂
Ben daha çok hamileyim deseydin keşke

Cidden bazıları saçmalıyor
Siz iyi demişsiniz , boşverin
Valla biri beni sık sık arayıp sorunca ben sıkılıyorum açıkçası. Hani bi tehlike olur vs tamam da her şey yolundayken zırt zırt ilgilenilmesi zaten saçma.

Öfff, eltim daha hamileliğini öğrendiği gün canı bilmem ne çekti diye akşam yemeğine geç gelip herkesi bekletmişti. Bütün manavları dolaşmış bulmak için :/
Çok itici ve abartılı buluyorum bu durumu. Anne babana, eşine ya da sana bunu soran insana yaparsın tamam da gerçekten başkasını ilgilendirmiyor. Siz son derece haklısınız düşüncelerinizde, yalnız ortamın öğretmenler odası olduğunu düşünerek söylüyorum belki de söylemeseniz daha iyi olurmuş. Ya da boşverin iyi ki söylemişsiniz 😂😂
Bende ortam da başka öğretmenler olduğu için utandım aslında, yoksa tepkiyi daha önceden haketmişti sürekli ortalık yerde hamilelik zor diyor😂Biraz da sesimi yükselttim,o biraz kötü oldu😔

Hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Binbir zahmetle hamile kalanlar ve zor bir hamilelik süreci geçirenleri tenzih ederim ama hamilelik bir hastalık değildir, arkadaşlara hamileyken ilgilenmedin tribi yapmayı da komik buluyorum, hamileler isterlerse eşlerine istedikleri nazı yapsın ama ailelere, arkadaşlara tavır yapmak 😬
Sanki karşındaki kocası shdjdhsksjs bı tripler bi saçmalıklar

yani mesela duygusala bağlasa yavru kedi videolarına filan ağlasa tamam, eyvallah da
neden herkesten ona premsesmiş gibi davranmasını bekliyor hamileyken bazı kadınlar onu çözemiyorum. bunu duygusallıkla hormonla filan da açıklamayamıyorum düpedüz şımarıklık bu.
Bu Trip atan arkadaşım da sürekli şey derdi, akşam bütün gece ağladım eşim korktu, hep hormonlardan..Mesela ben bunu ciddi ciddi de merak ediyorum, evet gereksiz bir şeye ağlayabilir belki insan ama her gün mü yani.. WhatsApp grubumuz vardı her gün bu minvalde şeyler yazardı o zamanlar, bu kadar mı etkili bu hormonlar..

ay dur ben daha hamileyim deseydiniz keşke😅
Aman yok, bu lafın devamı çocuklar doğunca geliyor 🤣
Yengemle arkadaşı 3 ay arayla hamile kalmıştı, hamilelikte her gün bir aradaydılar tabii çoğunlukla bizim evde, bizde çocuğuz o zaman, bir birinin canı bir şey çekiyor bir birinin, ev hamile kampına dönmüştü 😂
Bebekler doğdu 2-3 yaşına geldiler ikisi de erkek çocuk, bir oyuncak araba yüzünden kavga ettiler, el kadar bebelerin oyuncak kavgasına karışan yengemle arkadaşı doğum şekillerine dikişlerine kadar ortaya serdiler🤣
Onlar hala kim ne kadar dikiş yemiş, sezaryenli mi daha çok ana normal doğumlu diye kavgaya devam ederken çocuklar arabayla oynamaya başladı:))))

Analık zor zanaat 🤣

Ne kadar ayip yaptiginız. Kıskanmisinız bence o hocayi ayrica siz de ilgi bekliyorsunuz bence ama buyuk konuştugunuz için ilgi isteyemiyorsunuz. Ayrica hamile kaldı lafı bir tek bana mı kotu geliyor. Hamile demek lazim bence hamile kaldı ne yani edilgen bir hale burunuyor bence rahatsız edici

Benimde Bi arkadaşım vardı aynı okulda çalıştığım. Ben 5 aylık hamileyken o 4 haftalık hamileydi. Merdivenleri çıkarken tek tek dinlene dinlene çıkardı. Koltuğa otururken birinin yardımıyla otururdu. Aklıma o geldi siz anlatınca. Bazı insanlar gerçekten hamileliği abartıyor. Tabiki çok kutsal birşey ama hasta gibi davranmanın ya da dünyada ki ilk hamile gibi davranmanın anlamı yok. Bana da bu kadar naz fazla geliyor.
0.5 lik pet şiseyi taşıyamayan hamileler gordu bu gozler bebişine bısey olurmus 😁
Bizim gibilerde işte elinde yer bezi fayans silerken doğuma gidiyoruz 😁😁🤦

Yalnız okuldaki öğretmen arkadaş illa ki hamile olduğunuzu öğrenecek. O zaman basıl bir tepki verecek merak ediyorum.
Bizden başka iki hamile daha var, büyük bir okuldayım. Ortamda onlar da varken sürekli tek hamile kendisi gibi davranıyor,yani pek umursamaz sanırım..

Aman yok, bu lafın devamı çocuklar doğunca geliyor 🤣
Yengemle arkadaşı 3 ay arayla hamile kalmıştı, hamilelikte her gün bir aradaydılar tabii çoğunlukla bizim evde, bizde çocuğuz o zaman, bir birinin canı bir şey çekiyor bir birinin, ev hamile kampına dönmüştü 😂
Bebekler doğdu 2-3 yaşına geldiler ikisi de erkek çocuk, bir oyuncak araba yüzünden kavga ettiler, el kadar bebelerin oyuncak kavgasına karışan yengemle arkadaşı doğum şekillerine dikişlerine kadar ortaya serdiler🤣
Onlar hala kim ne kadar dikiş yemiş, sezaryenli mi daha çok ana normal doğumlu diye kavgaya devam ederken çocuklar arabayla oynamaya başladı:))))

Analık zor zanaat 🤣

abovvv🙈😅

Ne kadar ayip yaptiginız. Kıskanmisinız bence o hocayi ayrica siz de ilgi bekliyorsunuz bence ama buyuk konuştugunuz için ilgi isteyemiyorsunuz. Ayrica hamile kaldı lafı bir tek bana mı kotu geliyor. Hamile demek lazim bence hamile kaldı ne yani edilgen bir hale burunuyor bence rahatsız edici
Kıskansaydım bende dudağımı büze büze okulda hamileyim diye gezerdim..bir tabağa uzanmışsınız ve bir anda yanınız da biri elinizden çekip ben hamileyim diyor..Bu garip değil mi sizce de🤔

Ben üstü kapalı yazdım siz anlayın, yengem biraz daha kibardır her şeyi adlı adınca demez ama arkadaşı bir açtı ağzını, sesi de gürdür maşallah cümle alem bebeklerin can bulduğu geceye kadar maşallah sübhanallah her şeyi öğrendi🤣

Ben üstü kapalı yazdım siz anlayın, yengem biraz daha kibardır her şeyi adlı adınca demez ama arkadaşı bir açtı ağzını, sesi de gürdür maşallah cümle alem bebeklerin can bulduğu geceye kadar maşallah sübhanallah her şeyi öğrendi🤣
Alta işemeli bir gece oluyordu ahdjdhsksjs:KK70::KK70:

Back
X