- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Ağzınıza sağlık. Çok iyi çok da güzel demişsiniz. Bu forumda da vardı bir zamanlar böyle tipler. Çok girmiyorum hala var mı bilmem. Bir hamilenin kalbini kırdınız, hamile kadına böyle söylenmez, hamile ama o üye öyle demeyin gibi çıkışları vardı üyelerin. Hamile kalınca başka bir canlıya dönüşüyorsun mesela. Biri laf sokunca bebek ters dönüp ağlamaya başlıyor falan. Hamile ağlatılmaz, üstümüze taş yağar Allah korusun. Zaten mıymıy tiplere uyuz oluyorum, hamile halleri hiç çekilmiyor. Az ötede üreseler keşke.
Ben böyle bir tipe forumda "hanımefendi yerkürede binlerce tür sürekli ürüyor. İnek, maymun, su aygırı falan. Çok normal bir durum." dedim diye hamile bir kadını hayvanla bir tutamazsınız deyip bir de öyle trip atmıştı ajajsjs. O yüzden hamile görünce kaçıyorum ben. Hamile şerrinden Allah'a sığınırım.
Ben böyle bir tipe forumda "hanımefendi yerkürede binlerce tür sürekli ürüyor. İnek, maymun, su aygırı falan. Çok normal bir durum." dedim diye hamile bir kadını hayvanla bir tutamazsınız deyip bir de öyle trip atmıştı ajajsjs. O yüzden hamile görünce kaçıyorum ben. Hamile şerrinden Allah'a sığınırım.