Ne hamilelik miş arkadaş?

Normalde bu tarz yorum atmam ama konuyu okuyunca o kadar hamile sözcüğünü okuyunca;
hamileyim, hamilesin, hamile, hamileyiz, hamilesiniz, hamileler diye ister istemez sayasım geldi 😏

Konuya dönecek olursam dediğiniz gibi belki hamilelik hormonlarındandır, hocanın yaptığı ayıp olmuş ama bu kadar sert cikismamis olsanız daha hoş olurdu.
Bu dönemi güzelce atlatıp sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🙏

Vallah o hiç fena olmazd aslında, enazından doğum sonrası bu göbeğim nedir, içerde bitanede unuttular mi diye düşünmezdik
Ben dogumdan sonra bi kontrole gitmiştim de dr "ahtabok dogurtan ben olmasam içerde çocuk unutmuşlar sanacağım" demişti.
O gun bugundur göbek öyle duruyo işte

Ne kadarda mülayimsin arkadaşim cavidanin çocugu mumkunmu sence kreşden başlasin direk oxford
Ay ne bileyim kız,cavidan bu. Baya dalga geçmiştik o konuyla:KK53::KK70::KK70:ulen bizi de az keklemediler su kkda ya la:KK70:cavidandan bağımsız biri daha vardı herkese abla abla diyip +18 semalarında konu patlatiyordu. Konuya ayılana kadar kimler kimler yatak odasını döktü oralara ah:olamaz::mad::KK70:

Tepkiniz fazla olmuş ya da kıskanmışsınız diyen arkadaşlara toplu cevap vereyim tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın..Evet tepkim bana da fazla geldi farkındayım, belki o insanlar daha yoğun duygusal yaşıyor ona da tamam..Bu öğretmen arkadaşın iki lafından biri hamileyim, hiç ilgilenmedim zaten samimi olduğum biri değil, ama elimi attığım tabağı şak diye kendine çekip ben hamileyim ben yiyecem deyince insan bir noluyoo oluyo ister istemez,tamamen görgüsüzce. Bana bende istiyorum hocam deseydi ilk ona uzatırdım zaten. Bu arada ben odaya girmeden önce odadaydı, yani ben elimi atana kadar turşuyla bakışmış ama ben elimi atınca ölümcül şekilde canı istedi heralde..Arkadaşla tartışmamızın da üstüne geldi istemsiz fazla tepki verdim..Zaten tepki verdiğime pişman değilim tepkim fazla oldu ona pişman oldum..

Merhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyodu😂Allah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım😔Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum😂

Siz kendi sorununuzu bulmuşsunuz bence :D ani bir çıkış olmus sizin de hamile olduğunuzu bilse yapmazdı zaten. Bazı insanlar bu gibi durumlarda fazla nazlanabiliyor. Öyle kabul edip geçmek lazım.

Pet şişe bile taşımayanlardan biri de benim🙈 Bebeğim erken doğum sınırını geçene kadar hiçbir şeyi ellemedim. Doğuma iki gün kala fayans ovarken buldum kendimi. Nerdeeeen nereye…
Sizinki zorunluluktan ama. Mecburi ihtiyaçlar haricinde kalan kısımlarda naz niyaz etmeleri çok saçma duruyor dışardan. Git evde bebeğinin babasına nazlan,o çeksin kahrını.

Maalesef öyle 😂
Gerçi bizim burda bi cavidan vardı, 4 5 haftalik hamileydi karnini tutarak kendini yataga falan firlatiyo, kinoali caylar falan iciyodu ona ragmen kaynanasi gozlerini belertiyodu birazda sans olmasi lazim sanirim
Hatırladım :olamaz:

Sizinki zorunluluktan ama. Mecburi ihtiyaçlar haricinde kalan kısımlarda naz niyaz etmeleri çok saçma duruyor dışardan. Git evde bebeğinin babasına nazlan,o çeksin kahrını.
iyi de kimin neyi neden yaptigine nerden biliyorsunuz, belki kinadiginiz kisilerin de riskli gebeliği var, ya da etrafında düşükken yapan vs oldu çok korkuyor. ama herkes de kalbinin icini açmıyor ya size. ben alttan almak gerektiğini düşünüyorum

Merhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyodu😂Allah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım😔Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum😂
Hamilelikte olur öyle 😁😁

iyi de kimin neyi neden yaptigine nerden biliyorsunuz, belki kinadiginiz kisilerin de riskli gebeliği var, ya da etrafında düşükken yapan vs oldu çok korkuyor. ama herkes de kalbinin icini açmıyor ya size. ben alttan almak gerektiğini düşünüyorum
Yok bunlar çok emin olduklarım. Tamamıyla naz niyaz kapristen olusuyorlar.Çünkü riski hamilelik geçirdim nasıl birşey olduğunu biliyorum. Riskli hamileliği olan x dondurması yemeye 2.5 saat yol gidebilir mi allasen:işsiz:

Hahah gelmiş benim konu 😂
Hamileliğimi 12 haftasına kadar asla anlamadım. 9. Ayıma kadar da sürttüm bxhdh
Bir arkadaşta o dönem hamileydi ve hep eliyle karnını alttan tutuyordu. Öyle tedaviyle falan da hamile kalmadı :D
Gayet okumuş etmiş bir kadındı. Bi gün ben bunun taklidini yaparken ben oğlan doğurucam ondan dikkat ediyorum dedi :D
Öyle bi güldüm ki o gün doğurmadım şükür :D
Bazı insanlar cidden çekmiş koparmış tipinde :D

Ay ne bileyim kız,cavidan bu. Baya dalga geçmiştik o konuyla:KK53::KK70::KK70:ulen bizi de az keklemediler su kkda ya la:KK70:cavidandan bağımsız biri daha vardı herkese abla abla diyip +18 semalarında konu patlatiyordu. Konuya ayılana kadar kimler kimler yatak odasını döktü oralara ah:olamaz::mad::KK70:
Ahahahaha banada özelden mesaj atmisti kedili bisey oldu dimi nicki sonradan.
Şuphelenmistim ben ondan zaten

Birazcık hoşgörünün kimseye zararı olmaz. Hamiliklerimde kimseye Naz yapmadım ama bana Naz yapmaya kalkanada çıkışmadım. Bana sorarsanız tepki aşırı olmuş. Size yük olmayacak zarar vermeyecek bir serzenişe başka insanların arasında bağırıp ve oldukça kırıcı yanıt vermişsiniz. Hisler doğru bile olsa tepki yanlış olmuş. Sanırım sizin tepkinizde hormonlar yüzünden olmuş.

Çok teşekkür ederim amin inşallah🙏 Bu arada bende zorlu bir tüp bebek süreciyle kavuştum yavruma, ama yine de trip yedim. O zaman hiç ilgilenmemişim onun hormonları varmış, ciddi ciddi böyle söyledi bugün, sinirim bozuldu..
normal zamanlarda az ilgi gören ya da ilgi delisi kadınların tripleri bunlar.ben nazlı büyüdüm hassas bir bünyem var hamilelikte herkeste olan sorunları yaşadım sadece.öyle canın olur olmaz yiyecekler falan çekmiyor hepsi rol bence onların.gece 2 de canım karpuz çekti kışın erik çekti.e çektiyse çekti yat uyu derim erkek olsam :KK45: kadına değer vermek bu değil ki .ev işlerini hafifletmek yemek yapımına yardım etmek yürüyüşe beraber çıkmak en büyük yardımlar zaten

Yakında arkadaşım doğum yapacak. Geçen gün görüştük, ben geç otur yorulma falan derken o bir şeyim yok canım deyip, her zamanki gibi davranmaya devam etti ve bir kez olsun ay şöyle ay böyle dediğini duymadım.

Bazı kişilerde hassas durumlar olabilir ama ne abartmaya ne de insanların gözüne sokmaya gerek yok bunu.

hamileliğimi 2 farklı ülkede, 5 farklı şehirde, 10'dan fazla doktorla yaşadım. öyle koşturdum ki ne nazlanacak vaktim oldu ne bişey. tek nazım ne yemek istersin diye soranlara et yapmayın nolur deyişimdi. annemin komşusuyla aramızda 4 ay vardı, kadının canı habire bişeyler istiyordu. çünkü kocası öküzün önde gideniydi, anca hamileliğinde nazlanabildi kadıncağız. ama öyle bebek konuşması falan olmadığı için rahatsız olmamıştım ben. hamileliği bu kadar coşkuyla yaşayanlara şaşırıyorum valla, milyarlarca insanın yüzbinlerce yıldır yaşadığı birşey. niye bu kadar özel hissediyorlar kendilerini çok anlamıyorum. aşırı düz bir insanım galiba. bence sizin davranışınızda abartı bir durum yok, hatta bir sürü kişi içinden ne güzel söyledi aferin ona diyordur sizin için.

normal zamanlarda az ilgi gören ya da ilgi delisi kadınların tripleri bunlar.ben nazlı büyüdüm hassas bir bünyem var hamilelikte herkeste olan sorunları yaşadım sadece.öyle canın olur olmaz yiyecekler falan çekmiyor hepsi rol bence onların.gece 2 de canım karpuz çekti kışın erik çekti.e çektiyse çekti yat uyu derim erkek olsam :KK45: kadına değer vermek bu değil ki .ev işlerini hafifletmek yemek yapımına yardım etmek yürüyüşe beraber çıkmak en büyük yardımlar zaten
Canım şunu çekti, bunu çekti olayı bana da olmadı henüz, diyorum bazen yok galiba böyle birşey. .Zaten olsa da insan eşine yapsın bari..Kadınlar sanki hamileyken etrafında ki kadınlar dan özel ilgi bekliyorlar, tuhaf..Kesinlikle çok haklısınız,ben aşırı yoruluyorum başından beri,okuldan gelince direk uzanıyorum o ara bakıyorum eşim yemek yapmış..
Her türlü ilgiden daha iyi geliyor gerçekten..

arkadaşlar bir insan bir kadını hamile diye niye kıskansın? Kadınlar zaten hamile kalabilen varlıklar. Kaldı ki konu sahibi de hamileymiş. Konu sahibi ben size hak verdim, bence iyi de yapmışsınız. Bazen sınırları net bir şekilde çizmek gerekiyor.
Şimdi konu sahibine hak verdim diye bana da kıskanıyorsun diyenler çıkmaz umarım 😂 ben kıskanmıyorum çünkü çocuk istemiyorum, hamile kalmak istemiyorum 😂 inanmayanlar varsa bugün daha bu konuda soru açtım umarım hamile değilimdir reglim gecikti tadında 😂😂 bir de inanmayıp "hayır, bal gibi kıskanıyorsun" diyenler oluyor hahahd
Konu sahibi, tüp bebek ile hamile kalmışsınız umarım çok güzel bir hamilelik geçirir ve yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🧿

Back
X