Ne hayal etmiştim ne oldu

Abartmayin ya.ne guzel tatile gelmissiniz deri deri dediginiz ne bilmiyorum ama tatil yerinde pantolon giymek bana iskemce gibi geliyor.esiniz de ne guzel kirmadan konusuyor sizle.Allah korusun tersleyedebilirdi.
Insanlar hediye icin ne gerek vardi beraber olmak yeter vs derler.ama sizin icin hediye bunlardan dahaa mi onemli ?
Bir de boyle yapinca karsidakini de geriyorsunuz.
Benim sevgilim yk ama arkadaslarimdan boyleleri var.dogum gunleri yaklasirken bos yere stres oluyoruz.bu sene bi aksilio cikmazsa para verelim diyecegim hediye ceki gibi algilasin.en azindan istedigini alir.
Bos yere hediye altimda esyalar donuyor ortalikta.

Okurken sinir krizi geçirdim ne kadar abartmışsın güzelim günü kendine de eşine de zehir etmişsin. O gün tekrar gelmeyecek ne gerek vardı.

"Ben sinir krizi gecirdim TABİİ"
Cok normal cunku, sinir krizi gecirmeniz lazımdı orda dogal olarak..

İlk evlilik yıl dönümü.. Unutmam mümkün değil.

Yıl dönümümüzü yaklaşık 700 km. uzaktan gelen kayınvalide, kayınpeder, teyzeler, enişteler ve onların ilkokul çağındaki çocukları eşliğinde içimden zırıl zırıl ağlamak geçerken kocaman bir masada oturup, gülümseyerek geçirmiştim.

Şükür maaile hepsini boşadım. Yine de yazarken bir burukluk hissettim mi?
Ne yazık ki evet.

Bu eski hikayeyi yazma sebebim, şanslısınız demek içindi.

Avrupa yakasında ki selin yazdı sandım. Oha falannnm oldum yaniiiii!!! Haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…