Ne hayal etmiştim ne oldu

Ya gerçekten sorun yaratmak için napacagimizi şaşırıyor bazı insanlar. Erkek ne bilsin valize ne konur. Şahsen benim kocam asla düşünemez. Kocanın valizini sen hazirlayabilirdin. Yada kendin onun için dolaptan sık bir takım seçebilir valizin koyabilirdin. Değer mi bunun için tatili de ilk yildonumu de zehir etmeye. 3 yıllık evliyim ben hazırlarım hep valizleri hiçte koymaz bana yani nedir ki

Kıyafet uygun bence.

Ama hediye işini savsaklaması ve yaz tatilini siz ödüyosunuz diye bu tatile tamam demesi çok itici. Ben olsam ben de kızar olay çıkarırdım.

Şık bir yer derken nereye gidecektiniz mesela kalkip çırağana veya dengi bir yere gidecekseniz tamam. Boyle buyuk bir plandan da adamin haberi olmaliydi onceden. Bunun disinda hos bir mekana gidilecekse ne var yani giysin kot ve t shirt. Bu kadar abartmayin. Onemli olan askiniz duygulariniz birlikte kahkahalariniz... kiyafet detay.
Ozenmissiniz olmamis biraz bozulursunuz ama sinir krizi gecirmek? Abartmayin. Hediye olarak da bir sey almamasini bilmiyorum yani belki aklina bile gelmemis olabilir yildonumunde hediye. Tabii alsa cok sık olurdu ama zaten alacakmıs. Sadece sizin kadar planli davranmamis.
Adam cok iyi yapti demiyorum. Ama suanki keyfinizi kacirmaya deger mi? Her firsatta 2 gunluk de olsa tatil sansiniz oldugunu dusunmuyorum. O yuzden simdi tadini cikartin.
Unutmayin ilk evlilik yildonumu 1 daha gelmiyor. Olumsuz basladiysa guzel bitsin. Sahane bir aniniz olsun.

Benim esim de hediye ozurludur. Durur dusunur gezer bakar milyarlar sacar ve asla begenecegim bir sey olmaz. Kiyafet alir bedeni olmaz. Degistirme karti sorarim yok der vesaire... artik hediye almamasini tercih ediyorum

vaaay be adam tatile götüryor.hediye almamış diye sinir krizi geçiriyor bişey diyiimmi adamın senden çekeceği var.bacım bırak hediyeyi hayatında tatile gitmeyen var şükret biraz.

V venus12 ben burdaki arkadaşlarına aksine biraz sizin gibi dusunuyorum benim icin de umursanmak cook onemlidir eminim siz de hediyeyi umursamadınız eşinizin sizin icin özenmesini beklediniz kesinlikle. Ben de sinirlenir ve üzülürdüm ben de takılırım boyle umursamazlıklara. Fakat sinir krizi geçirecek kadar bisey yok orası gercek yani max 1saat iyi bi tavur yapar sonra duzelirdik biz muhtemelen. Mevzu surda patlıyor bence 2gunluk tatile gitmis olsaydınız ve o tatile de evlilk yıldönümü denk gelmis olsaydı normaldi ama sırf bunun icin gidilmiş ve ooh bosver yıldönümünü ya tatil yaparız diye dusunduyse öküzce iste.

ilerde böyle davrandığınız için pişman olacaksınız. İlk evlilik yıldönümünüz hevesiniz çok anlıyorum ama hediyedir kıyafettir birbirinizi kırmaya değmeyecek şeyler. Bunu anca zamanla anlarsınız

her şeye de sinir krizi geçirmeyin ya artık

tamam almamış unutmuş
bi yemeğe götürürdü
zaten tatile gitmek hediye değil mi??

Okurken daha doğrusu okumaya çalışırken, beynim yandı. Acaba bu hangi kelimedir diye bayağı bir deneme yaptım. Yazdığınız şeye hiç mi bakmıyorsunuz? Bir iki kelime hata olsa tamam olur hepimiz yapıyoruz ama baştan sona yanlış ve eksik kelimelerle dolu.

Konuya gelecek olursam, ne kadar gereksiz bir tartışma. Anın tadını çıkarmak yerine, eziyet ediyorsunuz kendinize ve eşinize.

Eşiniz adına çok üzüldüm.

Bir hediyeyi bu kadar düşünüpte abartmayın.
En azından sizi de düşünerek bir tatile gitmişsiniz.

Evliliğin en güzel zamanlarını böyle ufak tefek şeyler yüzünden sinir krizi geçirerek mahvetmeyin derim.

Bir insana değer vermek ille de hediye almak değildir. Normal zamanlarda size değer veriyorsa bir hediye için bu kadar tantanaya ne gerek var ki? Üstelik almıcam da dememiş. Ayrıca son evlilik yıl dönümünüz değil. Daha bir sürü yıl dönümü olacak. Ayrıca tatil başlı başına bir hediye değil mi zaten. Hayatı kendinize ve eşinize zehir etmeyin.

Be
Beni anlayan birinin olmasına gerçekten çok sevindim. Daha önce belirttiğim gibi o beni tatile getirmedi. Fikir benden çıktı evlilik yıldönümümüzde buraya mı gitsek diye ben söyledim . O da tamam olur deri . Ben de internetten rezervasyonu yaptırıp ödemeyi yapacaktım ki dur sen diğer tatili ödedin bunu ben ödeyeceğim deri ben de tamam dedim yani onu öyle inçe düşünüp beni tatile getirmişliği yok . Ben hediyeyi maddi boyutu için istemiyorum sadece biraz olsun beni düşünüp değer verdiğini göstermesini istiyordum ki ne maddi ne manevi buna engel yoktu. Daha geçenlerde kendi ailesine bi ton hediye aldı bayrama giderken geçen hafta kendine oldukça pahalı bir saat aldı ama bunların hepsine hem vakti hem parası varken bana gelince gitmişken ordan alırım diye düşündüm dedi. Beni üzen bu

Sagol arkadasim hepimiz mutlu olalim .iyi dileklerin icin tesekkurler

Kesinlikle hele erkek bunlar düşünceli degiller fikrini anlayamıyorum zaten. Baska seylere ya da ailesine gelince düşünebiliyorsa bize gelince de dü şü ne cek! Biz kadınlar kadar ince olmalarını bekleyemeyiz ama bi gun oncesi aaa hediye alayım ya is cikisi şuraya bi ugrayım ya da iş çıkışı ugrayamam en iyisi simdi halledeyim diye bile dusunemeyecekse tavrımı da yaparım yani. Ben de sizin gibi ilgi ,umursama ve özen bekleyen bi kadınım. Sinir krizi abartı ama üzülmek en dogal hakkınız. Tavsiyem cok fazla uzatmamanız fakat alttan alttan ne kadar uzuldugunuzu de belli etmeniz zaten uzerinden bi gun gecmis daha fazla tavır hoş olmaz. Onun anlayacağı sekilde siz de onun önemsediği bir seyi onemsemezseniz sizi belki anlayabilir.

Zaten yıldönümü için bir tatil ayarlamissiniz. Anlıyorum siz çok ozenmissiniz ama bazı erkekler ve bazı kadınlar bu konuda çok özenli olmuyorlar.
Hatta özenen ve ozenmeyenler birbirine eş oluyorlar.
İlk evlilik yıl dönümü için çıktığınız tatili zehir etmeyin. Belli bir olan yapmak başbaşa tatil yapmak bile ne kadar keyifli

Abartmışsın canım, yoktan yere huzursuzluk çıkarıp yıldönümünü sen mahvetmişsin aslında. Bu kadar detaycı olman karşındakini bunaltır.

bu kadar anlam yuklemezseniz bir hediyeye bu kadar yıkılıp sinir krizleride geçirmezsiniz.
tatilide zehir ediyorsunuz şu an farkindaysaniz.
nasıl bu kadar kolay sinir krizi geçirilir hiç anlamam.erkek olsam hiç çekemezdim

Konu sahibinin ne kadar üstüne gidilmiş.
Tamam sinir krizi kısmında abartmışsın.
Sinirlenmek yerine üzgün davranıp hafif tripli olmak daha çok işe yarar emin ol.
Sinir krizi dışında haklısın.
Hem zamanında hayaller kurup seni beklentiye sokmuş hem de sallamamış.
Bir sonrakinde sen de umursama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…