Ne hissedeceğimi bilemiyorum...

evet dediğin gibi o da anladı ama içime sindiremiyorum bize yaptıklarını... hem onunla konuşunca anneme ve kardeşlerime ihanet edecekmişim gibi geliyor... 4 kardeş bundan 2 si kız biri özürlü çocuk büyütmek kolay değil bu devirde... birde namusunla yaşamak...
Annem bunların hepsini yaptı. Yeri geldi millet türkiyeye gittiğinde özenmeyelim diye 3000 bilmem kaç kilometreyi arabayla aştı yeri geldi bizi savundu evlendirdi vs... ama babam HİÇ bişey yapmadı... Geçen sene ilk kez evime gelmişti yazın.. Torununu ilk kez görecek.. İnsan yanına 1 liralık bi oyuncak alır bu da benden torunuma der... Onu da yapmadı... Ama diğer çocuklar için yapıyor. Buna eminim.. yapmasa bile onların yanında..
Görende annem bizi bekar evinden sandıkla getirdi sanacak... Çoook doluyum anlıyacağın.. Mektup yazmaktan vazgeçtim.. Sonuçta ne sevbepten dolayı girdi bilmiyorum ve onu doğru düzgün tanımıyorum bile.. Ne yapacağını kestiremem.. böyle mesafe koymak iyi.. belki yazın eşim izine çıkarsa yanına gideriz..

gitme uzaktan yardım et derim eşini ve çocuklarını uzak tut ama uzaktan yardım et iyilikten maraz doğar diye bir söz var ilgilenmiycekse yapmasaydı çocuk

Back