- 21 Nisan 2018
- 8.155
- 30.245
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Kokay degil bunu anlatmak dedi.Bana göre de haklisin. Niye anlatmamış ki.
Evet her sey gereksiz yere ortaya dokulmus.Bu nasil aile? Adamin iktidarsizligi herkesin dilinde. Kadin bosaniyorsa bosansin amma laf yapmis.
Sizin bilmemeniz konusuna yorumum yok.
Esim ogrendikten sonra gelmediler hic. Zaten neredeyse gorusmuyorBen de olsam rahatsiz olurdum ama aile itibari -artik neyse bu itibar kavrami - zedelenecek diye düşündüyse saklamasini, kismen anlatmasini anlayabilirim.
Ama ben olsam aile ya da bireysel olarak asla evime kabul etmezdim.
Esiniz bu konuda ciddi haksiz.
Dogrusu da bu zaten. Bekar olsa kimsenin konusmaya hakki yok ama evliyken bunu yasamasi, anlatmaya yuzu olmasi cidden sasilacak seyBoyle karisik mide bulandiran hayatlar ne garip .iktidarsiz ise bosansin..
Anlattiktan sonra cok rahatladim dedi. Kabullenemedim, ablam sayilir sonucta, anlatacak gucu bulamadim dedi. Söylediklerinde samimi oldugunu biliyorum ama ne olursa olsun anlatmasini beklerdimHerkesın bildigi seyı sana ustu kapalı anlatması bosuna olmus, nihayetinde kendı masanda ogrenmıssın zaten.
Ha kuzen esine anlatır ve aramızda sır der, ozaman anlamamakta haklı derdım.
Neden anlatmamıs sana dogru duzgun sordun mu?
Kardesinin eşi bilirken siz neden bilmiyormussunuz peki?Esim ogrendikten sonra gelmediler hic. Zaten neredeyse gorusmuyor
Evet kesinlikle bana ne. Konusulan konunun bu oldugunu bilsem ona gore davranirim iste.Elin adamının kuşundan size ne ki ya. Saçma sapan hayatlar, ilişkiler.. Anlatsa elinize ne geçecekti ki ya da bilmediniz ne kaybettiniz? Benim tek rahatsız olduğum soframa bu tiplerin oturması, soframda bunun konuşulması olurdu. Defolsunlar başka yerde çözsünler...
Bir sekilde o konunun icinde kaldim. Ne konusuldugunu anlamadim bile. Esime kesinlikle kinlenmedim. Hatta neden herkese anlattıklarını anlamadigimi soyledim. Bu konuyu da bir daha hiç acmadimBana anlatilmamasini tercih ederim boyle bir seyin.
Napicaz yani, oturup kac kisi o kisilerin dedikodusunu mu yapucaz. Bilsem ben de kendimi tutamam yorum yaparim, o yuzden bilmeyeyim daha iyi. Esime de kuzeni ile ilgili bir seyi bana anlatmadi diye hic kinlenmem, isterse cumle alem biliyor olsun.
Evet kesinlikle bana ne. Konusulan konunun bu oldugunu bilsem ona gore davranirim iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?