- 21 Nisan 2018
- 8.155
- 30.245
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Esim daha cok baskalarina anlatilmamasi gerektigini soyledi. Konuyu ayrintilariyla konusmadilar. Herkese her seyin soylenmesine gerek olmadigini soyledi. Ben de neden bunlari konusuyor diye anlamaya çalıştım butun aksam. Aslinda cok kizgindi herkese bunu anlattiklari icin.Sizin yapacağınız bir şey yok ama eşinizin izin vermemesi lazımdı işte. O konuda hatalı bence. Madem dışarıda tuttun ki bana göre iyi yapmış o zaman daha neden karının yanında konuşturuyorsun ki. Saçma.. Evden uzak tutmalıydı.
Kimsenin konusmaya hakki yok bence de. Ben dinlerken yerin dibine girdimÇok ayıp bence.
Kadının bir sorunu olsa eşinin ailesi toplantı yapsa iyi mi olur?
Degil mi? Keske hic acilmasaydi bu konu.Kan bağımın olduğu bir insanın böyle büyük bir hatasını ben de eşime söylemek istemezdim çünkü utanırdım. Eşiniz söyleseydi, o akşam olaya Fransız kalmasaydınız tabiki daha iyi olurdu ama ona da hak vermek lazım
Esim daha cok baskalarina anlatilmamasi gerektigini soyledi. Konuyu ayrintilariyla konusmadilar. Herkese her seyin soylenmesine gerek olmadigini soyledi. Ben de neden bunlari konusuyor diye anlamaya çalıştım butun aksam. Aslinda cok kizgindi herkese bunu anlattiklari icin.
Yok cinsellik problemleri konusulmadi. Kardesi neden 3 aydir olayin çözülmediğini, neden onu beklediklerini soyledi. Bana uzak Allaha yakin olsunlar falan dedi. Esim de olayin bu kadar yayilmasina kizdi, falan filan. detaya girmediler. O yuzden hicbir sey anlamadim zaten.Bu nasil bir aile yapisi ya kuzeni esiniz falan sizin evinizde ulu orta cinsellikle ilgili problemleri falanmi konustular yani?
Bi kere bu bile rahatsiz edici.
Ve evet esiniz haksiz.
Bir sekilde o konunun icinde kaldim. Ne konusuldugunu anlamadim bile. Esime kesinlikle kinlenmedim. Hatta neden herkese anlattıklarını anlamadigimi soyledim. Bu konuyu da bir daha hiç acmadim
Ben bilsem daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yoksa anlatmadığı icin kizmadim. Konu aramizda kapandi ama benim kafamda dönüyor halaSize yazdiktan sonra aklima geldi, aynisini yeni yasadik, tam tersi sekilde.
Kizkardesime gittik gecenlerde, kardesim ailedeki bir sorundan bahsetti, eslerimiz falan var, ciddi de bir mesele, aynen bir tek benim esimin haberi yok. Esim oturdu kardesimle dedikodu yapti, ben de olabilir bosverin cay koyak da icek dedim. Hani esimden ozellikle gizlemem zaten de muhabbet benim tarzim degil. Esim de hic neden bana soylemedin demedi sonrasinda.
Senin yanında anlattıkları için mi kızdı, yoksa bıdı bıdı herkese konuşup duyurdukları için mi?Esim daha cok baskalarina anlatilmamasi gerektigini soyledi. Konuyu ayrintilariyla konusmadilar. Herkese her seyin soylenmesine gerek olmadigini soyledi. Ben de neden bunlari konusuyor diye anlamaya çalıştım butun aksam. Aslinda cok kizgindi herkese bunu anlattiklari icin.
Ikinci secenek katibim. Olayın boyle yayilmasina kizdiSenin yanında anlattıkları için mi kızdı, yoksa bıdı bıdı herkese konuşup duyurduları için mi?
O insanların sınırları pek yokmuş ama, eşinin var. Düşünüyorum da, benim taraftan birinin de böyle olayı olsa kalkıp eşime anlatmam. Yani, birgün elbet duyar, söylerim, ucundan çıtlatırım. Ama bu insanlar her yerde havadan sudan konuşur gibi vik vik bunu konuşuyor galiba.Ikinci secenek katibim. Olayın boyle yayilmasina kizdi
İşte cevabı kendin verdin bunu normal biley gibi gelip anlatması acaba karım da bunu normal görüp beni aldatırmı diye düşünüp sana söylememiş olabilirDogrusu da bu zaten. Bekar olsa kimsenin konusmaya hakki yok ama evliyken bunu yasamasi, anlatmaya yuzu olmasi cidden sasilacak sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?