ne hissederdiniz..

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.661
276
198
biri size laf soksa reelde facede, ama siz hiç cevap vermeseniz ,yinede iyi davransanız, ama karşı taraf nasıl olsa bişi demiyor deyip lafları azıtsa.. artık bi yere kadar takmasanızda sonunda görüşmeme kararı kalıp aramasanız sormasanız, faceden silseniz,karşı taraf ne hisseder acaba ...yorumlarınızı bekliyorum..not:karşı taraf laf soktukça ,sessizliği korudum..sabırda bir yere kadar..yada sessizliğimizi korumak yerine böylelerine cevap mı vermeliyiz...

Sessizlik anlayabilene en güzel cevaptır. Lafları ne derece azıttı bilmiyorum ama sizi çok kırdıysa silip görüşmemenizde elbet fayda var. Umrundaysa neden diye sorar zaten. Umrunda değilse de tarihe gömülüp gider, sizde birşey kaybetmemiş olursunuz.

Şahsen ben birisine böyle laf sokup dursam karşımdaki insan beni tınlamasa, deliye dönerdim. Aslında en iyisi senin yaptığın:KK47:

Ben cevap vermeyenlerdenim..
Karşıda ki "aaa nasıl da koydum lafı eheheee" diye kendi çapında sevindirik olsun dursun..
Cevap vermeyişimin sebebi,sözü söyleyen kişiyi önemsemiyor olmamdır.

ben sessiz kalmak istesem de yapamam ki
içimde tutamam yani
veririm cevabını yoluma devam ederim

Şahsen ben birisine böyle laf sokup dursam karşımdaki insan beni tınlamasa, deliye dönerdim. Aslında en iyisi senin yaptığın:KK47:

zor oluyo sabretmek ama napalım... herşeyin hayırlısı..insanında...dışardan sallamıyomuş gibi göründüm evet ama içten içe delirtti beni

ben sessiz kalmak istesem de yapamam ki
içimde tutamam yani
veririm cevabını yoluma devam ederim

ne mutlu sana çok cevap vermek istediğim anlar oldu ama bakılacak yüze utanılacak söz söyleme derler nasıl olsa görüşcez dedim ama karşı taraf yakmış gemileri ne yapsan boş...

ne mutlu sana çok cevap vermek istediğim anlar oldu ama bakılacak yüze utanılacak söz söyleme derler nasıl olsa görüşcez dedim ama karşı taraf yakmış gemileri ne yapsan boş...
bu zamana kadar kimsenin lafının altında kalmadım
karşımdaki insanda kötü niyet, kinaye sezersem asla susmam bende
ama kendi terbiyeme.,görgüme uygun veririm cevabını
onun seviyesine göre değil

Face 'de aklınca bana laf sokan 4 yıllık üniversite arkadaşıma,itinayla yanıt vermiştim.Kendisi beni arkadaşlıktan çıkarmıştı,çok gülmüştüm.Sen ordan laf sok ,ben susayım!He canım,he!..

Çok önemsemediğim biriyse uzak kalırım
ben de laf sokarak onun istediğini yapmam :D

aslında çook iyi geçinmek istediğim biriydi ama maalesef olmadı, evet canım herkesin gözündende düşürdü kendini şuan herkesin gözünde ben haklı oldum ama benim için faydasız yani,,,kavganın kazananıda kaybedeni yoktur derler...aynen öyle

umursanmadigini gormek onu daha da çıldırtir..istedgi de o ya zaten sen cevap ver daha da alevlensin... istedigini verme :) aynen devam

ne derdi varki sizinle laf sokuyor çok rahatsızsa sizden o görüşmeyip silmesi gerekir nedir bu seviyesizlik.en iyisini yapmışsınız.

Ay ben şişerim illa bende o bana soktuğu lafları alır geri kendisine montelerdim :KK4:

o lafları bir bilsen yazmak istemiyorum şuan, ama yenilir yutulur cinsten değil...bikaç kere ima ettim ortak tanıdıkları ben ona yazmıyorum demiş ama bariz ortada mevzu belli çünkü...

Back
X