ne hissederdiniz..

Kendince o kazanıyor gibi olabilir ama özünde sen kazanıyorsun. Hem ilah-i adalet konusunda sevap hanene +1 ekleniyor hem de erdemlilik yapıyorsun. Bir kere fitne,fesat,dedikodu bunlar hem etik değil hem de günah olan şeyler.

Herkes yaptığıyla kalsın. Bir gün yüzüne bakmak zorunda kalırsa utanır belki.

görüşmek mecburiyetindeyiz ama dedikodu konusunda benide günaha sokuyor ,ona karşı sessiz durumda kalsam da açıklama yapmak zorunda oldugum kişiler var, yanlış anlaşılmamak için böyle davrandıgı için sildim diyorum..en sonki sözler yenilir yutulur değildi..ama evet cevap vermedim,karşı taraf tavırda alsa sevaptır dedim ilk adımı attım,bunlar inş sevap haneme yazılıyordur..

Laf sokana ilk laf sokuşunda cevabını verip, sonrasında resmi davranırdım. Şimdi siz susuyorsunuz ya, laf sokup susturduğunu sanır o kişi.

bende aslında böyle düşünüyorum bak başedemedi en sonunda aramıyorda sildide konumuna düştüm sanki,tabi suçlu verecek cevabı yok sanıyo aklınca....

görüşmek mecburiyetindeyiz ama dedikodu konusunda benide günaha sokuyor ,ona karşı sessiz durumda kalsam da açıklama yapmak zorunda oldugum kişiler var, yanlış anlaşılmamak için böyle davrandıgı için sildim diyorum..en sonki sözler yenilir yutulur değildi..ama evet cevap vermedim,karşı taraf tavırda alsa sevaptır dedim ilk adımı attım,bunlar inş sevap haneme yazılıyordur..
ama artık sevap değil günaha giriyorum mecburiyette bir yere kadar...

Böyle yapardım :KK22:

Eklentiler

• 10603375_555054364623500_3389663338249659620_n.webp
    10603375_555054364623500_3389663338249659620_n.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 57
biri size laf soksa reelde facede, ama siz hiç cevap vermeseniz ,yinede iyi davransanız, ama karşı taraf nasıl olsa bişi demiyor deyip lafları azıtsa.. artık bi yere kadar takmasanızda sonunda görüşmeme kararı kalıp aramasanız sormasanız, faceden silseniz,karşı taraf ne hisseder acaba ...yorumlarınızı bekliyorum..not:karşı taraf laf soktukça ,sessizliği korudum..sabırda bir yere kadar..yada sessizliğimizi korumak yerine böylelerine cevap mı vermeliyiz...

Hiç cevap vermemek, silmek ya da karşı atağa geçmek yerine sakince size neden tavır aldığını sormanız daha mantıklı. Çözüm arıyorsanız sorunu tespit etmelisiniz.

Ben cevap vermiyorum öyle kişilere,yokmuş gibi davranıyorum.Sinirlerinden kuduruyorlar,insan yerine koyulmuyorlar çünkü.Siz de öyle yapın,hatta faceden bile silmeyin bence,daha da kudursun.

şuan başımda böyle bir bela var diyebilirim ama yazdıklarına asla cevap vermiyorum.
her yerden ulaşıyor bana.kapıdan kovuyorum pencereden giriyor.öyle bir durumdayım.gurursuzlukta sınır tanımıyor.
ben birine birşey yazsam cevap alamasam hemen geri çekilirim ama başımdaki bu şahış bildiğiniz sakız.yapışmış bırakmıyor.saçma saçma konuşuyor.heryerden engelliyorum,iletişimi kesiyorum yine bir yol buluyor yazmaya.artık bıktım usandım ama o bıkamadı.
kısaca ne kadar konuşuyorsa konuşsun.ben asla cevap vermiyorum ona.en güzel cevap susmaktır.

Neden görüşmeyi kestiğimi söyleyip öyle keserdim. Altta kalma huyum yoktur, aa bak iki laf soktum gitti dedirtmem. Onu ciddiye almadığımı, ne kadar seviyesiz olduğunu sonuna kadar gösteririm. Nihahaha!

Sessizlik anlayabilene en güzel cevaptır. Lafları ne derece azıttı bilmiyorum ama sizi çok kırdıysa silip görüşmemenizde elbet fayda var. Umrundaysa neden diye sorar zaten. Umrunda değilse de tarihe gömülüp gider, sizde birşey kaybetmemiş olursunuz.

soramaz canım sen bilmez misin
şuan başımda böyle bir bela var diyebilirim ama yazdıklarına asla cevap vermiyorum.
her yerden ulaşıyor bana.kapıdan kovuyorum pencereden giriyor.öyle bir durumdayım.gurursuzlukta sınır tanımıyor.
ben birine birşey yazsam cevap alamasam hemen geri çekilirim ama başımdaki bu şahış bildiğiniz sakız.yapışmış bırakmıyor.saçma saçma konuşuyor.heryerden engelliyorum,iletişimi kesiyorum yine bir yol buluyor yazmaya.artık bıktım usandım ama o bıkamadı.
kısaca ne kadar konuşuyorsa konuşsun.ben asla cevap vermiyorum ona.en güzel cevap susmaktır.

susuyoruz canım ama karşı taraf ister istemez bizide kendi dolduruyo,bizide günaha sürüklüyorlar...

Ben cevap vermiyorum öyle kişilere,yokmuş gibi davranıyorum.Sinirlerinden kuduruyorlar,insan yerine koyulmuyorlar çünkü.Siz de öyle yapın,hatta faceden bile silmeyin bence,daha da kudursun.

sildim artık hepsini yapcak bişi yok, tahammülüm kalmadıgını hissettim

Giderdim yanina agzina kurekle oyle bi yapistirirdimki hadi bi daha konusda gorelim deyip havami basar gelirdim:-):-)

Bu sildiğim kişiler mesaj atmış bayağ hakaret içerikli yine cevap atmadım :)

biri size laf soksa reelde facede, ama siz hiç cevap vermeseniz ,yinede iyi davransanız, ama karşı taraf nasıl olsa bişi demiyor deyip lafları azıtsa.. artık bi yere kadar takmasanızda sonunda görüşmeme kararı kalıp aramasanız sormasanız, faceden silseniz,karşı taraf ne hisseder acaba ...yorumlarınızı bekliyorum..not:karşı taraf laf soktukça ,sessizliği korudum..sabırda bir yere kadar..yada sessizliğimizi korumak yerine böylelerine cevap mı vermeliyiz...

gelişmeler ; sildiğim kişiler mesaj atmış hakaret içerikli yine cevap atmadım..
böylelerine cevap vermeniz onları rahatlatır
hiç cevap vermeyin kudursunlar

Back
X