- 28 Ekim 2014
- 264
- 131
- 43
Merhaba ablalarım buraya bu konuyu açayım mi acmayayim mi diye cok dusundum ama sizden fikir almak ve yanlis bi sey yapmamak icin acmaya karar verdim
Ben bu sene üniversiteye basladim cok sukur istedigim bolumdeyim her sey de iyi gidiyor , lisede kiz meslek okudugumu da belirtmek istiyorum ki konu icin yardimci olsun 4 sene dersanem dahil erkek yoktu sinifimda , simdi sinifimda yari yariya kiz , erkek karisigiz
Bi kac gundur ilgimi ceken biri var
Onu gorunce boyle kalbim yerinden cikacak gibi olmuyor acikcasi yalan soylemeyeyim ama okula onu gormek icin gitmek istiyorum su siralar , bu yasima kadar hic kimseyle sevgili olmadim o yuzden ne hissettigimi bilmiyorum , cocukla konusmuslugumuz yok , bana bakarken yakaliyorum bazen, metrobustede hep denk geliyoruz
Ama kizlarla oturuyor surekli , icli disli falan
Sizce ben bu cocuktan hoslaniyor muyum yoksa sadece gorsel olarak mi begeniyorum bana yardim edin yahu hic bilgim yok bu konularda , yoksa gidip acilacagim
Dipnot: kiz meslek okudugumu belirtme amacim hani 4 sene erkek yoktu bi anda sinifimda , cevremde olunca mi bu ilgim olusti diye soyledim
Ben bu sene üniversiteye basladim cok sukur istedigim bolumdeyim her sey de iyi gidiyor , lisede kiz meslek okudugumu da belirtmek istiyorum ki konu icin yardimci olsun 4 sene dersanem dahil erkek yoktu sinifimda , simdi sinifimda yari yariya kiz , erkek karisigiz
Bi kac gundur ilgimi ceken biri var

Sizce ben bu cocuktan hoslaniyor muyum yoksa sadece gorsel olarak mi begeniyorum bana yardim edin yahu hic bilgim yok bu konularda , yoksa gidip acilacagim

Dipnot: kiz meslek okudugumu belirtme amacim hani 4 sene erkek yoktu bi anda sinifimda , cevremde olunca mi bu ilgim olusti diye soyledim