Ne hissediyorum bilmiyorum

Esra_9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
264
131
43
Merhaba ablalarım buraya bu konuyu açayım mi acmayayim mi diye cok dusundum ama sizden fikir almak ve yanlis bi sey yapmamak icin acmaya karar verdim
Ben bu sene üniversiteye basladim cok sukur istedigim bolumdeyim her sey de iyi gidiyor , lisede kiz meslek okudugumu da belirtmek istiyorum ki konu icin yardimci olsun 4 sene dersanem dahil erkek yoktu sinifimda , simdi sinifimda yari yariya kiz , erkek karisigiz
Bi kac gundur ilgimi ceken biri var:KK51::KK23: Onu gorunce boyle kalbim yerinden cikacak gibi olmuyor acikcasi yalan soylemeyeyim ama okula onu gormek icin gitmek istiyorum su siralar , bu yasima kadar hic kimseyle sevgili olmadim o yuzden ne hissettigimi bilmiyorum , cocukla konusmuslugumuz yok , bana bakarken yakaliyorum bazen, metrobustede hep denk geliyoruz :KK70: Ama kizlarla oturuyor surekli , icli disli falan
Sizce ben bu cocuktan hoslaniyor muyum yoksa sadece gorsel olarak mi begeniyorum bana yardim edin yahu hic bilgim yok bu konularda , yoksa gidip acilacagim :KK23:
Dipnot: kiz meslek okudugumu belirtme amacim hani 4 sene erkek yoktu bi anda sinifimda , cevremde olunca mi bu ilgim olusti diye soyledim

Dur bakalım gidip açılma tabiki biraz bekle bakalım hem duygularını ölçmüş olursun hemde sana ilgisi var mı yok mu anlamış olursun

Dur bakalım gidip açılma tabiki biraz bekle bakalım hem duygularını ölçmüş olursun hemde sana ilgisi var mı yok mu anlamış olursun
Evet ya öyle yapayım en iyisi , bi çok kez bakışlarını yakaladiğım için acilayim mi acaba diyordum ama goz capkini da olabilir tabii ki , asil merak ettigim kendi hissettigim nedir :KK22:

Evet ya öyle yapayım en iyisi , bi çok kez bakışlarını yakaladiğım için acilayim mi acaba diyordum ama goz capkini da olabilir tabii ki , asil merak ettigim kendi hissettigim nedir :KK22:
Yani aşk oladabilr olmayadabilir burdan bi teşhis koymak biraz zor :KK48:

Yani aşk oladabilr olmayadabilir burdan bi teşhis koymak biraz zor :KK48:
Evet doğru dürüst ayrinti veremedim cunku ayrinti yok :KK70: bi kac haftadir hissettigim bi sey bu , kendi kendime gelin güvey oluyorum ya bence , en iyisi derslerime odaklanayım
Tesekkur ederim cevabiniz iciin

Evet doğru dürüst ayrinti veremedim cunku ayrinti yok :KK70: bi kac haftadir hissettigim bi sey bu , kendi kendime gelin güvey oluyorum ya bence , en iyisi derslerime odaklanayım
Tesekkur ederim cevabiniz iciin
Akışına bırak olacağı varsa olur o bi şekilde belli eder. Bizde erkek arkadaşımla üniversitede aynı sınıfaydık biliyorum anlıyorum seni :KK45: duygularınız karşılıklıysa gelir o sana ama zaman gerek

Bakışmaya devam :KK37:
O gelip sana açılsın bekle :)

Akışına bırak olacağı varsa olur o bi şekilde belli eder. Bizde erkek arkadaşımla üniversitede aynı sınıfaydık biliyorum anlıyorum seni :KK45: duygularınız karşılıklıysa gelir o sana ama zaman gerek
Ya hep hayirlisiysa olsun diyorum bir de kendimden kucukle hic olmam asla falan diyordum 21 gün kucuk cikti benden bir de:KK70: Sinifca cok kalabaligiz , bakisina cogu zaman karsilik vermiyorum yanlis anlasilmasin diye yakin arkadasi takipte hep vallahi

Bakışmaya devam :KK37:
O gelip sana açılsın bekle :)
Bana baktigini farkediyorum mesela hemen gozlerini kaciriyor ya da ben kaciriyorum yanlis anlasilmasin diye
Gecen hafta metrobuse bindim cok sıkisikti megersem ayni yonden okula gidiyormusuz , kafami bi kaldirdim bana bakiyormus ilk ordan farkettim zaten hemen dondu onune bir daha bakmadi inene kadar , o sıkısiklikta ben hala nerede diye kesiyordum onu :KK70:
Tesekkur ederim cevabiniz icin bu arada

Ya hep hayirlisiysa olsun diyorum bir de kendimden kucukle hic olmam asla falan diyordum 21 gün kucuk cikti benden bir de:KK70: Sinifca cok kalabaligiz , bakisina cogu zaman karsilik vermiyorum yanlis anlasilmasin diye yakin arkadasi takipte hep vallahi
Heheheh iyi olur iyi akışına bırak ama çok kasma kaptırma kendini bekle o gelsin sana :KK45:

Hele birkaç ay geçsin ondan sonra anlarsın. Bir süre uzaktan sevin birbirinizi. Ama açılan kişi o olmak zorunda değil. Utangaç bir erkek, deli gibi sevse bile açılamayabilir. Erkeklerde öyle salaklıklar vardır.

Hele birkaç ay geçsin ondan sonra anlarsın. Bir süre uzaktan sevin birbirinizi. Ama açılan kişi o olmak zorunda değil. Utangaç bir erkek, deli gibi sevse bile açılamayabilir. Erkeklerde öyle salaklıklar vardır.
Vallahi hiç utangaça benzemiyor ,sıralarımız 3 kişilik olanlardan çogunlukla iki kiz bi de kendi birlikte oturuyorlar , bi kiz süluk gibi zaten surekli nereye gidiyosun gelsene falan diyip duruyor:KK47: sinifin whatsapp grubu var oradan bakiyorum surekli cevrimici , ne hallere dustum yahu :mad:
En iyisi dediginiz gibi uzaktan bakmak simdilik , tesekkur ederiim

Back
X