24 yasındayım işteyken caps lockla calıstıgım ıcın oyuzden acık unutmusumNeden caps lock açık yazdınız? Kaç yaşındasınız? Geçmeyecek gibi görünen şeyler öyle bir geçiyor ki hiçbir şeyi kafanıza takmayın Zaman herşeyin ilacıdır.
eskı kız arkadasının annesı rahatsızlanmıstı erkek arkadasımda annesını hastaneye goturdu bu sebeble buır bırlerınde tekrar numaraları oldu rehber de numarası gorunce ben halıyle bı kırıldım uzuldum sınırlendım suan sıldı ama bılmıyorumEski kız arkadaşıyla ilgili yaşadığınız sorun nedir?
aldatmak değilde cok sevdıgını bılıyorum benı ama bıseyler sankı eksık bıseyler hayatımızdan eksıldı sankıSizi aldattigini mi düsünüyorsnz bu kdar soğuduğunuza göre ?
24 yasındayım işteyken caps lockla calıstıgım ıcın oyuzden acık unutmusum
kesınlıkle haklısın.. umarım hersey guzel olurYaşınız daha Çok genç sizi üzen birşeyi olmayan birşeyi oldurmaya çalışmayın zamana bırakın düzeliyorsa devam edersiniz düzelmezse sizi Mutlu edebilecek sizin de Mutlu edebileceğiniz bir sürü insan var dışarda boşuna emek/Zaman harcamayın.
Kapı komsuları oldugu ıcın o an ondan yardım ıstemıslerBence soğumuşsunuz ve soğumakta da haklısınız. Eski kız arkadaşının annesini hastaneye götürcek başka kimse yok muymuş merak ettim. Bence hiç zorlamayın.
kesınlıkle haklısın.. umarım hersey guzel olur
sanırım yaraları hala kapanmamıs ona karsıNeden eski kız arkadaşinin annesini hastaneye götürüyor saçma bence çok masum bir durum yok
7 ayda aslında o benle hıc degılmıs ben onun yaralarını sarmısım meğer zamanımı bosa harcamısım..İnşallah olur tabii olaylar siz izin verdiğiniz sürece sizi üzer. Bakın erkeklere hiç yaşlanıyorlar mı? Çünkü hiçbi şey umurlarında değil emek harcayan üzülen hep kadınlar . Genç yaşlardan itibaren strese bağlı rahatsızlıklar ortaya çıkıyor çöküyoruz saçlarımız daha erken beyazlıyor bunlar size uzak gibi gelebilir ama bir 10 yılınız var bunlar için . Ben hep şöyle düşünürdüm dışarda birileri belki sizi çok sevecek? Belki de tam istediğiniz gibi birileri var , ama siz yanlış yere emek harcamaktan dolayı kimseyi göremezsiniz... 7 aylık bir ilişki az da değil ama olmuyorsa değil 7 ay , 7 yıl bile olmaz . Eğer düşüncelerinizden atması sizin için zor oluyorsa kendinize başka bir meşgale bulun
Belki zorunda kaldılar falan filan ama konu çok can sıkıcı gerçekten.Kapı komsuları oldugu ıcın o an ondan yardım ıstemısler
7 ayda aslında o benle hıc degılmıs ben onun yaralarını sarmısım meğer zamanımı bosa harcamısım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?