Sevseydiniz şüpheye düşmezdiniz.sevdeydim suphe etmezdim"
Sanirim haklisiniz. Ama neden ayrilmak istemedigimide anlamiyorumki suanBelli ki etraf bir şey diyene kadar sevdiğinizi sanıyordunuz.. Ama karakteriniz gereği etki altında kalıyorsunuz.. Gerçekte mutluysanız kişilik olarak sorun yoksa bile siz hep başkalarının lafı ile soğuyacaksınız gibi geldi bana.. Ve evet sevmiyorsunuz.
Evet yemin ederim aynisini dusundum. Tam tersi olsa okadar uzulurdumki.. ve evet ayrilirsamda baska bi sebep sunarak ayrilirim. Bu gercegi ogrenmesini istemiyorum. Ara veremiyorum cunki onu hergun goruyorum. Yani gorupte konusmamak daha'da sogutmazmi?Bence sadece tip degil mesele.baskalari sizi nasil etkiledi mesele.adama ayni sey olsa sizi ona yakistirmasalar. seni birakip ailem seni bana yakistirmadi dese al sana yüzyıllık travma .yasiniz cok genc diye tahmin ediyirum 20 li yaslarda disardan etkilenmek kolay .cocucn suratina soylemeyin bari böyle seyler .iyi karar ver kimseyi uzerek bitirme ayrilacaksanda .biraz ara verin tatile gidin imkan varsa duygularinizi ozleminizi ölçün ona gore bakarsınız yolunuza
Guvenme güzelliğine bir sivilce yeter guvenme malina bir kıvılcım yeter.
yani bunu ben de merak ediyorum kızımız bi megan fox, bi angelina jolie olmadığına göre ortalama tipte bir hatundur. ya da etrafındakilerin pohpohladığı kendini aşırı güzel sana bir kızcağızdır. çocukta bir kusur mu var? varsa ne olabilir? konu sahibi?Kaşı gözü boyu posu mu sorun?
Yaş kaç ?Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Onu sevmiyomuyum? Bazi hatalarini gormezden gelmistim, ama artik onlarda batiyor bu suphe yuzunden.. Onu sevip sevmedigimi bile anlayamiyorum suan. Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..
Supheye dustugum icin, "sevdeydim suphe etmezdim" dusuncesi var. Diger yandan ayrildigimizi hayal ediyorum ve hayal bile olsa uzuluyorum.
Yerimde olsaniz ne yapardiniz? En dogru karari almak istiyorum, acele karar vermek istemiyorum. Nasil anlarim kendi hislerimi...
Veya baska onerileriniz varsa dinlerim
Eğer ikilemde kalıyorsanız kendi içinizde, ilişkiyi sonlandırın.Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Onu sevmiyomuyum? Bazi hatalarini gormezden gelmistim, ama artik onlarda batiyor bu suphe yuzunden.. Onu sevip sevmedigimi bile anlayamiyorum suan. Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..
Supheye dustugum icin, "sevdeydim suphe etmezdim" dusuncesi var. Diger yandan ayrildigimizi hayal ediyorum ve hayal bile olsa uzuluyorum.
Yerimde olsaniz ne yapardiniz? En dogru karari almak istiyorum, acele karar vermek istemiyorum. Nasil anlarim kendi hislerimi...
Veya baska onerileriniz varsa dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?