Ne hissetiğimi anlamıyorum..

Üzülerek karakterinizin olmadığını söylemek mecburiyetinde hissettim hakaret değil yani mesela birinin sarı saçı yoksa yoktur veya evde su bittiyse bitmiştir karakter de olmayınca yoktur. Mutlu bir ilişki milletin lafıyla bir anda şüpheler sevgisizlikler karşındakini kendine yakıştıramamalara dönüştüyse sizin kendinize ait bir kişiliğiniz fikriniz zevkiniz vs yokmuş demek ki
Çok boş yapmışsın. Karakterle ne alakası var bunun.

yani bunu ben de merak ediyorum kızımız bi megan fox, bi angelina jolie olmadığına göre ortalama tipte bir hatundur. ya da etrafındakilerin pohpohladığı kendini aşırı güzel sana bir kızcağızdır. çocukta bir kusur mu var? varsa ne olabilir? konu sahibi?
Hayır kusur falan yok, exime alışmış olmaları ve bizi aşırı yakıştımaları sorun. Şimdi yenisini görünce şaşırıyorlar çok farklılar çünki

Çok boş yapmışsın. Karakterle ne alakası var
Çok boş yapmışsın. Karakterle ne alakası var bunun.
Çok alakası var maalesef mutlu bir ilişkide sırf çevreniz çocuğun görüntüsünü beğenmedi diye hisleriniz değişmiş karışmış çok saçma gelmiyor mu bu size de 🤷🏻‍♀️ Onlar yakıştırmayınca siz de yakıştırmamaya başlamışsınız üstelik konu da mühim değil görüntü yani gerçekten sizi zora sokacak bir farklılığınız vardı da aileniz farkına varmanızı sağladı desek o da yok, sırf tip yani çocuğun adına çok üzüldüm açıkçası

Back
X