Ne hissettiğimi anlayamıyorum

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Bir sevgilim var normalde cok iyi anlaşıyoruz seviyorum onu ama artık heyecanlanmıyorum ne dese ne yapsa eskisi gibi kalbim carpmıyor sıkılıyorum bazen 2 3 gün konuşmak istemiyorum 2 saat mesaj atmasam kızıyor konuşucak bişey bulamıyorum bazen evde işim var diyorum yada tlefonun sarjı bitti diyorum mesajlaşmamak icin onu gercekten sevmiyorum galiba diye düşündüm daha öncede böyle hissediyordum gecen yaz bir sebepten dolayı ayrıldık ama ben ic üzülmedim özgür kaldım geziyordum egleniyordum saat başı nerdesin ne yapıyorsun diyen yoktu arada mesaj atıyordu sosyal medyada aktif görünce ama kısa kısa cvplar verip cıkıyordum hemen ve bir gün aylar gectikten sonra bi kızla resmini gördüm cok kıskandım onu baskasınla görmek bna zor geldi acı cektim onunla olan resimlerini paylaşıyordu bana söylediği güzel sözleri onada söylüyordu o kızla 4 ay kadar cıktı ama kız onu aldatmış ayrıldılar biz ayrılmıştık ama hep birbirimizin halini hatırını soruyorduk ve bir süre sonra biz tekrar barıştık sevgili olduk iyi güzel eskisi gibi oldu hersey ama ben yine başa döndüm neden yine sıkılıyorum onunla konuşurken ondan ayrılmak istiyorum ama bir nedenim yok ve biliyorum ki ayrılsak bir süre sonra onu yine üzlücem baska birinle görsem kıskanıcam. Cok uzun oldu kusura bakmayın lütfen yazım hatalarım olabilir mobilden yazıyorum cünkü.

Böyle yarımyamalak hisler beslediğin bir insana neden sevgilim diyorsun ki... belli ki tam olarak sevmiyorsun

Bu kk da daha cok sey ögrenecegiz
Bu arada yazmadan edemiycem sizin nicki her gördügümde direk bimeks diye okuyorum,gizli reklam var nickinizde
Hehe galba bende gırgır taktiğini öğrenmiştim ona çok gülmüştüm ama belki hatırlayanlar vardır kocası kadınla birlikte olmuyormuş o da tayt giyip yerleri gırgırlıyormuş falan taktikmiş slcmdlzmflsmxşaxmdmls

Bende boyle hissediyodum ama bizim iliskimizde bana kufur de ediyordu. Ayrildim simdi biriyle konusuyorum. Yeni biri oldugunda anladim arada cok fark oluyo cunku bi alisilmislik var ozluyosun. Ama yeniyle heyecanlaniyosun. Iyi dusunup karar ver bence sevmiyosun ama ayrilip da kiskandim diye donmeyin. Siz de o da yeni birileriyle olabilirsiniz. Ben de eski sevgilimi biriyle gorunce kiskanicam ama ben de biriyle gorusuyorum bencillik edemem...

Kıskanma hissine aldanma. Hoşlanmıyorsun işte. 2-3 gün konuşmayabidiğin biri. Sevgili kalmak daha sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…