Ne hissettiğimi bilmiyorum,boşanıyorum...

Merhaba arkadaşlar...Yolunda gitmeyen bir evliliğim var ve henüz 5 aylık bir kızım var..eşime her nolduysa lohusa iken oldu... yardımlarınıza tecrübelerinize ihtyiacım var :KK43:
Aah arkadaşım benimkide doğum yaptıktan sonra değişti erkekler kendilerinde eskisi gbi İlgi bekliyorlar ana malesef bizler çocuklumu ilgilenelelim evlendi derken perişan oluyoruz üstüne giderler fazlalaşıyor bu adamlar kaldıramıyor

Ne diyeyim Allah belasını versin böyle karaktersiz adamların. Kökleri kurusun inşallah. Şu forumda okuduğum kaçıncı karaktersiz,sıkıntıya gelemeyen,işine gelmeyince basıp giden adam hikayesi. Erkekler karakterden yoksun olunca böyle oluyor. Hiç üzülme konu sahibi arkadaşım. Allah herşeyi ayarlamıştır. Elbet herşey yoluna girer. Sen kendine ve çocuğuna bak. Gerekirse ağla,bağır,vur,kır ama içine atma. Her türlü hastalık insanın içinde büyüttüklerinden geliyor. Allah yardımcın olsun
Aynen öyle yavrum resmen karaktersiz iş ya bunca zaman değer verip onu hep sırtlanmış olmaya yanıyorum biraz değer görmedim şimdi Adam olup karşına geçip ben istemiyorum uzatma bitsin diyebiliyor yazık Allah bildiği gbi yapsın arın gidio açıcaz davayı oğluşum iyiki var onunla gayet güzel bir hayatım olucak inşallah

Adamı sanki ben aldatmışımda bir anda soğumuş sanki benden cümle alem biliyor Nasıl bir insan olduğumu ki herşey ortada en yakın arkadaşları bile benimle görüşüyorlar şuan neyse yarın sabah adliyede buluşcaz alıcaz davayı hayırlısı artık ne diyin
Ala ala niye oyle anlamadm uzuldm cnm hayirlisi olur umarim

Aah arkadaşım benimkide doğum yaptıktan sonra değişti erkekler kendilerinde eskisi gbi İlgi bekliyorlar ana malesef bizler çocuklumu ilgilenelelim evlendi derken perişan oluyoruz üstüne giderler fazlalaşıyor bu adamlar kaldıramıyor
napcamııı şaşırdım boşansan boşanılmıo çocuğum içinbabaısz büyümesin düşüncesi var ayyy çıldırdım artık

Back
X