Ne Hissettiniz?

bicirkiz

Canıma can katan canımsın...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
1.418
19
683
bazı ilklerde biz bayanlarda duygusallıkla birlikte oluşan vücut değişikliklerinin garip bir yansıması olur dışarıya...
bu durumlarda karşı taraftan gelen tepkiler ve bizim o an için utangaçlık yada değişiklik hislerimiz farklı sonuçlar düşündürür bizlere belkide farklı tepkilerle karşılar ya da karşılaşırız.bu durumlardan en çok değşiklik yaratanlar;
ilk adet olduğunuzda
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında
ilk ağda yaptığınızda
ilk kaşlarınızı aldığınızda
ilk öpüştüğünüzde
ilk cinsel birlikteliğinizde
ilk aşık olduğunuzda
ne hissetiniz,ruhunuzda olan değişimler karşısında ne düşündünüz?

İlk adet olduğum zaman 8. sınıfı yeni bitirmiştim.
Ve çevremde çoğu kişi o zamana kadar adet olmuştu.
Ben adet olamamanın sıkıntısını yaşarken o kanı gördüğümde büyük bi heycan yaşamıştım...
İlk ağda değilde ilk kıl alma diyelim...çok küçüktüm hormon bozukluğundan kaynaklanan çok kıllanma sebebi ile daha 4. snıfa giderken almaya başlamıştım...Daha bu yaşta bu kadar kıl olmasının ne kadar kötü olduğunu düşünüyordum...
İlk kaşımı aldığımda çok meraklı bi dönemdeydim annemin cımbızını bulmuştum nasıl çekiliyor can yanıyormu diye deneyim derken bi kaç sıranın cımbızda kalması ile büyük bi şok yaşadım düzelteyim derken kalın kaşlarımdan geriye kalan incecik kaş olunca annemde benimle aynı şoku yaşadı.çünkü daha 5. sınıftaydım:)
İlk aşık olduğum zaman bundan 3sene önceydi şimdiki aşkıma aşık olmuştum değişik ve tuhaf bi duygu... umursamaz gaddar erkeklere kötü davranan biri olarak tamtersi biri oldum yani tepe taklak etti beni aşk:)
ilk cinsel birlikteliğimde 1ay önce oldu değişik bi duyguydu tarifi yok bence yaşanılınca anlaşılıyor...

İlk regl dönemimde; sınıf arkadaşlarımdan 2 yaş küçük olduğum için tüm bilgilere ve deneyimlere sahiptim,benim ilkim onların 2.,3. senesine denk geliyordu.:ecrin_bebek:
İlk göğüsüm çıktığında atleti bir kenara fırlatmanın dayanılmaz hafifliğini yaşadım,hala atlet giymem..kaydirigubbakcemile
İlk ağda yaptırdığımda; kıl,tüy sorunu olmayan bir kadın olduğum için ne kadar vardı,ne kadarı alındı hatırlamıyorum bile.. Hala tek tüklerle mücadelem sürüyor..gamyoncuiremsu
İlk kaşımı aldırdığımda; o dönemki erkek arkadaşım yeniden aşık olmuştu bana,tarihini asla unutmuycam, içimi çok acıtır 17 Ağustos 1999
İlk öpüştüğümde; oooo yazsam roman olur,hayatımdaki en güzel anlardan biri.. hihoyyyt
İlk cinsel birlikteliğimde; aşıktım deliler gibi hem de..
İlk aşık olduğumda; acısı ve tatlısı ile yaşanmış dolu dolu 8 sene.. İlk aşkım,ilk arkadaşım,hayatımdaki her ilki paylaştığım adam!:asigim:

Her anlattığımdan ayrı bir keyif aldım.. Kadın olmak güzel,bana kattıkları da benden aldıkları da bir başka güzel,seviyorum kendimi..:lepi:

İlk adet olduğumda kendimi artık büyümüş ve cinsellikle ilgili şeyler vücudumda belirmeye başlamış olarak gördüğüm için kendimden utanmıştım.Çünkü iki ablam vardı ve benim büyümeye hakkım yoktu.Hala da onlar için öyle. fisfisfis
İlk göğüslerim çıkmaya başladığında çok utanıyordum çoğu arkadaşımın daha çıkmamıştı ve bir süre onları nasıl saklayacağımı şaşırmıştım :roflol:
İlk ağda yaptığımı hatırlamıyorum ama her ağda yapışımda kadın olmanın zor olduğunu düşünürüm.
İlk kaşlarımı alma dönemim liseyi bitirdikten sonraki yazdı ve kaşlarımın aldığım için ablam beni suçlu gibi görüyordu bu yüzden bende kendime kızmıştım. yasakkelime
İlk aşık olduğum zaman anasınıfıydı ve ben aşık oldum sanıyordum,diğer aşklarımı sayamıcam naniknanik
İlk cinsel birlikteliğimi de evlenince yaşıcam bakalım nasıl bişeymiş :roflol:

ilk adet olduğunuzda
orta 2deydim
ağladım bi hafta boyunca evlenmek istemiyorum diye :roflol:
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında

saklamaya calisirdim herkes gibi gamyoncuiremsu
dar atletler giyerdim belli olmasın diye
ahh salak kafam belki ozgur bıraksam şimdiye değil 85 105 falan olurlardi kesin -tatlicadiarzu-

ilk ağda yaptığınızda
valla onu hatırlamıyorum, cok olaganustu bişi gibi gelmedi sanırım bana. cunku arkadaslarimin icinde en gec ben yaptim epilasyonu sanirim, tüysüzümdür kaydirigubbakcemile5

kaşlarımın orjinal hali zati kalem gibi maşallah :smiley-cool:
ama armut bi arkadaşıma uydum üni 2. sınıfta aldırdım aldirmaz olaydım
acidan dolayı epey bi küfretmistim ona kötükedihüso

ilk öpüştüğünüzde
evlilik oncesi cinsel ilişkiye, sürtünme sonucu ateş cıkarmaya falana filana karşıyım dolayısı ile yapacak yorumum yok
ayrıca ben mahremimi başkalariyla paylaşmam

ilk aşık olduğunuzda
bi kere aşık oldum ki ne olmak
çok acı cektim, platonikti, cocuk denecek yaşta başladı üni dahil olmak üzere uzun yıllar devam etti
çok acı cektim ama beni adam eden de cektigim o acılar oldu
sonrasında kimseyi sevemedim onun gibi...

ilk adet : Sevinmiştim yaşasın büyüdüm die nebilim lesalet bişe olduğunu kaydirigubbakcemile3
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında : Tanrım bunlar benimmiii :sm_cool:
ilk ağda yaptığınızda : Çok acıdıııı Çok üzgünüm çoook
ilk kaşlarınızı aldığınızda: Daha güzel oldu be :dance:
ilk öpüştüğünüzde: O kadarda irenç değilmiş kalbim nedne bukadar hızlı çarpıo :teytey:
ilk cinsel birlikteliğinizde: İstemediğim biriyle istemediğim halde zorla oldu ölmek gibi senağlama
ilk aşık olduğunuzda: Nefes alamıyorum adrenalin uatngaçlık heyacan ve hala ona aşığım :asigim:

konu çok hoşuma gitti...a.s.
ilk adet olduğumda;karın ağrımın yediğim patates kızartmasından olduğunu sanıp evin lavabosuna gitmemle kanı görmem bir olmuştu..hemen anneciğime gösterdim..büyümek hoşuma gitmemişti sanırım çok korkup çok ağlamıştım..
ilk göğüslerim çıkmaya başldığında;kambur gibi yürümeye başladığımı hissettim..saklamaya çalıştığım iki çıkıntım vardı çünkü..:1no2:
ilk tüylerimi aldığımda depitak tüy dökücüyle olmuştu bu.ağda yapacak kadar fazla tüyüm olmadı hiç.güzel olan bacaklarımı daha bir beğenmiştim..süprizzzzz
ilk kaşlarımı aldırdığımda;yüzümün güzelliğinin daha bir ortaya çıktığının farkına vardım..verdikleri kavisle çok hoş bir kaş şeklim olmuştu.ama canım çok acımıştı onu hatırlıyorum..
ilk cinsel birlikteliğimde; inanılmaz özel olduğumu,iyikide evlendim dediğimi hatırlıyorum..:asigim:
ilk aşık olduğumda havalardaydım..ayaklarım yere basmıyordu.görüştükçe göresim geliyordu..ağzım kuruyor sürekli,sıcak terler döküyordum yanındayken..:1rolleyes:

Son düzenleme:
ilk adet aldığımda 8.sınıftaydım ve okulda olanlar oldu...öğretmenime anlatırken kıpkırmızı olmuştum :))
ilk göğüslerim büyüdüğünde,sporcu sütyenlerinin rahatlığına varmıştım
ilk kaşlarımı aldırdığımda, yüzümün güzelliğinin yeniden keşfettim
ilk ağda yaptırdığımda,acısını hala hissediyorum sanki
ilk öpüştüğümde,çok heyecanlanmıştım
ilk aşık olduğumda,dilimi yutmuş gibi öylece kalakalmıştım:1shok:
ilk cinsel birlikteliğim,çok özeldi ...evlendikten 15 gün sonra olunca tabii çok sevinmiştim:teytey:

5. sınıfı yeni bitirmiştim yaz tatiliydi..9 yaşındaydım ve olan oldu...toz alırken sıcak bişey aktı çamaşırıma..telaş etmeden lavobaya koştum..bi baktım adet olmuşum..bi atletimi kesip koydum geçici olarak..annemle ablam başka şehirdeydiler..ben abim ve babamla yaşıyodum..ablama telefon açtım..ama çok sakinim ..babamda var abimde salonda..abla bişey diicem bende senin olduğunda oldum dedim..ablam..aaaaaa adet mi oldun dedi:)) babam dışarı çıktı..5 dk sonra gazeteye sarılmış orkidle geldi..e o zamanlar orkid çocuk bezi gibi biliyosunuz kafamçokkarıştı kap kalın kanatsız filan..öyle işte..çok sakin karşıladım yani..ama ablamı hatırlıyorum..o 3 gün okula gitmemişti..korkudan çok ağlamıştı oram kanıyo yardım edin diye sırnaşık şey

ilk sütyenimi orta birde taktım..
ilk ağdamı orta sonda yaptım (sarışınım)
ilk kaşımı 20 yaşında 1 kere aldım bidahada almadım..alınmış kaş görüntüsünü hiç sevmem.

gerisi özel

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk adet olduğunuzda:
İlkokul 5.sınıfa gidiyordum ve o gün 23 Nisan Çocuk Bayramıydı ve suratıma okkalı bir tokat yedim neymiş efendim yanaklarım kırmızı olurdu allıkla zaten kırmızı oluyor.

Gögüslerim çıkmaya başladığında
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında: Teyzelerden bir tanesi bir tas getirip gögsümü onun gögsümlerime kapadı o tas büyüklüğünde olsunmuş iyiki leğen falan kapatmamış neyseki orantılı büyüklükte.

ilk ağda yaptığınızda bikini bölgeme yapacaktım ağdalar yapıştı kaldı sonra sıcak su çıkartır diye haşladım malum bölgemi.

ilk kaşlarınızı aldığınızda ben almadım almışlardı Adile Naşit kılıklı oldum.

ilk öpüştüğünüzde ıslak ıslak ama hoş bir zevkti ve ağzım oylee bir karış açık geziyordum avanak avanak

ilk cinsel birlikteliğinizde acı ile karışık zevk duygusuydu

ilk aşık olduğunuzda ayağım yerden kesilmişti.

ilk adet olduğumda :1shok: olmuştum 12 yaşndaydım devamlı arkadaşlarlan konuştuğumuz bişeydi hata bazı arkadaşlar olmuştu ben olmamıştım daha o yüzden çok merak ediyordum ve onları kıskanıyordum cahilil işte nesini kiskaniyorsam, sonra utana sıkıla anneme söylemiştim

göğüslerim ilk çıkmaya başladığında utanmıştım onları saklamaya çalışıyordum böyle penyelerimin altına badiler giyer onları düzleştirmeye çalışırdım yada bol şeyler giyiyordum. Sonra halam beni birgün tutu mağzaya getirdi sana sütyen alıcaz demişti, annem utandığımı bildiği için halama vermiş o görevi sonra halamlan cicili bicili sütyenler almıştık zaten sütyenlik çok şey yoktu ama yinede hihoyyyt

ilk ada yaptırdğım zamanıda hiç unutmam. Ne çok beğenmiştim kendimi sırnaşık şey

Kaşlarımı çok geç almaya başladım ben 18 yaşındaydım annem daha önce izin vermemişti, okadar çok hoşuma gitmiştimki durup durup aynada kendime bakıyordum

ilk öpüşmem.... kalbim yerinden fırlayacaktı sanki, çok tecrübesizdim yanlış bişey yapicam diyede çok korkuyordum ama çok güzeldi asla unutamam

ilk cinsel birlikteliğim düğün gecesi eşimlen yaşadım, ozamanda çok heyecanlanmıştım birazda korkuyordum ama eşim okadar tatlıydıkı çok çabuk yenmiştim korkumu kaydirigubbakcemile3

ilk aşık olduğum zamanı hatırlamıyorum küçüktüm galiba ne bilim o zamanlarlan ilgili hiç bişey yok aklımda ama ilk aşkımın kim olduğunu çok iyi biliyorum tabii

Son düzenleme:
tüm yorumlar çok güzel ve özeldi arkadaşlar, gerçekten hayatımızın ilkleri çok güzel anlamlar taşımış bizler için..a.s.a.s.:enbuyukkk:
ilk adet olduğumda feci bir karın ağrısı ile kalakalmıştım..hiç aklıma gelmedi o an sanırım lise1 deydim..hiç unutmam..adet olana kadar okul önünde orkid dağıtırlardı..geç kızlığa ilk adım diye o orkidi az incelemedim bu nedir nasıl bişe diye merakımdan...sırnaşık şey
ilk ağda küçük bir bölgeyi dizime yapmıştım annem kızar diye lise 1 deydim sanırım döner dolaşır dizime alınmış yerime bakardım..ne hoşuma giderdi..
ilk gögüslerim çıkmaya başladığında sanki madalya koymuşlar gögüslerime döner dolaşır onlara bakardım hergün nekadar büyüdüklerini ölçerdim...anneme bana memişlik al derdim...oda gider beden alırdı...kaydirigubbakcemile3
ilk kaşlarımı aldırdığımda..herkes sanki bana uzaydan gelmiş gibi bakıyordu çok güzel görmüştüm kendimi..gözümün üstünde 1 topak kılla gezmenin eziyet olduğunu o an anlamıştım...
ilk aşık olduğumda ilkokuldayım 1 sınıfta...platonikti bişey bilmiyordum ki..aşk ne demek..
ilk öpüüşme beni zorla öpmüşledi..çok tiksinmiştim...midem bulanmıştı üniversite 1 deydim...o günden sonra çocuktan kaçmıştım beni öpmesin diye....Çok üzgünüm çoook
ilk cinselliğimi aşkımla yaşayacağım inşallah...henüz bir yorumum yok..

ilk adet olduğunuzda;
ben bu konularda çok saftım, kuzenlerim adet görmüştü benden önce, onların hikayelerini duymuştum yine de günlerce süren bir şey olduğunu öğrendiğimde şok oldum, ben bununla en az 30 yıl nasıl baş ederim diye çok üzüldüm....
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında;
ahhh ahh ne yapsam da şunları saklasam diye az kafa yormadım, :mymeka:Allah'tan dualarım kabul olmadı, çok şükür yarebbim..:Saruboceq:
ilk ağda yaptığınızda;
sanki ruhum çıktı canımdan... valla çok acımıştı tüylerim sarı olduğu için...şimdi çok seviyorum ama sanki bir terapi benim için...
annemin gazabına uğramıştım, 10 yaşındaydım beşinci sınıfa geçtiği yaz, Allah'ım annemin kucağında öpüşüp koklaşıyorduk kendisiyle... kaşlarımı gördüğünde kıyamet oldu...kaydirigubbakcemile2
ilk öpüştüğünüzde;
ilk olmasının güzelliği vardı elbette ama ben pek anımsamıyorum, ama eşimle ilk öpüşmemiz üzerine kitap yazabilirim...kendimi aştığım zamanlardan biridir...adamcağız neye uğradığını şaşırdı...ahan da şöyle bir şeydi.. bknz..Şeniz
ilk cinsel birlikteliğinizde;
acımadı ki, acımadı ki...-tatlicadiarzu-
ilk aşık olduğunuzda;
Emre... lisedeydim... çok yakışıklıydı.... hayranlıktı aslında... o zamanlar adı aşktı tabi... ulaşılmaz gelirdi bana... ama benim oldu, elde ettim yane o zaman öyle görüyordum nedense... çok maceralarımız vardır... hatta birlikte çektirdiğimiz resmimiz bile durur... bir sene sürdü sonra devam etmedi okul bitince.. ama güzeldi...

ilk adet olduğım gün 29 ağustos,orta2den 3e geçtiğim yaz..kardeşimi yedekten bir anadolu lisesine yazdırmıştık o gün,çok stresli bir gündü..eve gelince olmuştum ve daha önce bir kitapta okuduğum bir şeyi yapmıştım,konuşmadan annemi çağırıp göstermiştim...çoğu arkadaşım benden önce olduğu için ben de olamk istiyordum ama olunca çok hüzünlenmiştim artık çocukluktan çıktığım için...
ilk göğüslerim çıkmaya başladığında çok utanırdım hep kambur dururdum..yazın atlet giysem annem,teyzem neden atlet giyiyosun bu sıcakta derdi giymesem ayrı dert..annem sağ olsun düşünceli davranıp sutyen almadığı için-gerçi sütyenlik bir durum yoktu ama- sürekli kambur gezer ya da kollarımı bağlar saklardım..
ilk ağdam hıdrellez de olmuştu,epilasyon aletiyle..onu da anneme yalvar yakar yaptırmıştım..okuldaki bütün kızlar yapıyordu ama annem benim daha küçük olduğumu düşünüyordu...orta 2 ya da orta 3teydim..
ilk kaş aldırmam liseyi bitirdiğimdeydi..anneme sürekli ima ederdim ama o gereksiz gördüğü için aldıramazdım..
ilk aşkım ilkokul 2 :asigim::asigim:...aslında anaokulunda da vardı ama o kadar ciddi değildi...2.sınıfta tolga diye bir çocuğa aşık olmuştum ve ya hamile kalırsam diye korkmuştum :roflol: ...aşık olan herkes hamile kalmadığına göre bu işte bir yanlışlık var diye düşündüğüm halde,olayı tam çözemediğim için çok korkmuştum..anneme de söyleyememiştim kızar diye..
ilk öpüştüğümde nasıl olduğunu hiç hatırlamıyorum kendimi öpüşürken bulmuştun bi anda..
görüldüğü gibi benim ilklerim genelde annemle çok samimi bir ilişkim olmadığı için hep korkuyla,derdimi anlatamamla geçmiş :çok üzgünüm:

ilk adet olduğumda orta 2 nin sömestr tatiline denk gelmişti öncesinde okulda eğitim kitapçık ve orkid dağıtmışlardı ama çok korkmuş çok utanmıştım kardeşime orkid aldırmıştım ve çok ağrım olduğu içinde ağlamıştımmirmirmirmir
ilk gögüslerim çıkmaya başladığında birileri farkedecek diye çok utanıyodum çocukluk aklı işte kambur durmaya başlamıştım
sütyene daha sonra geçmiştim ilk sütyen takmak ise baya heyecan verici olmuştu
ilk ağda yaptığımda daha doğrusu beceremediğim için yapamamıştım salakçaydı:1closedeyes:
ilk kaşlarımı aldırdığımda lise bitmek üzereydi ne yakışmıştı ama yaa(düşünüyorumda baya geç başlamışım yada bizim dönemimiz böyle)fisfisfis
ilk öpüştüğünüzde
cevabı bende :1ninca:
ilk aşık olduğumda sevgi aşk bambaşka yaa herşey çok güzeldi herşey heyecan vericiydi bi o kadarda acı:lepi:

ilk adet gördüğümde: her ay bu rahatsız pedlerle nasıl yaşayacağımı düşünmüştüm:1shok:

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında: acayip sevinmiştim. çünk ben bir süryen hayranıydım. bir taktım bir daha çıkarmadım o gün bugündür. atletle hiç işim olmaz hihoyyyt

ilk ağda yaptığınızda: erkek olup kıllarımla mutlu olmak istemiştim benneyaptımki

ilk kaşlarınızı aldığınızda: yüzümün şekli değişmişti sanki. hayran hayran bakmışım aynaya

ilk öpüştüğünüzde: ilk aşkıma daha da çok aşık olmuştum. öpüştüşeek kadar aşık olduğumuza göre evlenicektik biz artık

ilk cinsel birlikteliğinizde: iyi kadınım dedim, kendimi acayip seksi hissettim:1rolleyes:

ilk aşık olduğunuzda: kalbimin atmasından öleceğimi sanırdım. kelebek ordusu içme kaçmış zannederdim.

çok güzel bir konu bu :lepi:

ilk adet olduğunuzda ;8.sınıftaydım.. buyudum diye ok sevinmiştim:jeyyar:

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında; cıktı mı ki?dur bi bakim:uhm:cıkınca söylerim artık düşünceleri mi?

ilk ağda yaptığınızda; anneeeeeeeeeeeeeeeee

ilk kaşlarınızı aldığınızda ; 23 yasındaydım ve meslekte ılk yılımı tamamlamıstım.. ortaokullu ögrencılerımı kıskandım napimmşakkıdı sımdıkı aklım olsa almazmısım... guzeldı cunku...:1no2:

ilk öpüştüğünüzde

ilk aşık olduğunuzda kalbim hep agzıma yakın atıyordu..agzımdan fırlamasın dıye pek konusmuyordum...

Son düzenleme:
ya onu bunu hatırlamıyorumda ilk ağda ve kaş aldırışımda büyük acı hissetmiştim
halada aynı acı içimde durur :roflol:

ilk adet gördüğümde: yediğim mantarlı tavuktan zehirlendim mide kanaması geçiriyorum sandım , 16 yaşında olmama rağmen:1shok: çocukluk işte..

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında: göğüs bölgemdeki acıyı sivrisinek ısırması sandım , diğer göğsüme de aynı acı sıçrayınca sonunda başka bişe olduğunu anladım , ağaca çıkarken , evde babamla güreşirken falan rahat edemediğimi farkettim , nerden çıktı bunlarda be dedim , 12 yaşındaydım , 1 yıl sonra da sutyen denen o kasvetli nesneyle tanıştım

ilk ağda yaptığınızda: ayvayı yedin sen kızım dedim , hemen ağdadan daha az acı veren şeyler keşvetme çabasına girdim , 16 yaşındaydım..

ilk kaşlarınızı aldığınızda: gözlerimden akan damla damla yaşlara engel olamadım acıdan ,bi daha mı aman dedim ama bir kere girmiştim kuaför denen yerin kapısından artık kurtuluş yoktu , 18 yaşında falandım sanırım..

ilk öpüştüğünüzde:bu muymuş , enteresan dedim naniknanik

ilk cinsel birlikteliğinizde: aa bende yapabiliyormuşum demekki dedim , gerçi yapana değil yaptırana bakıcaksın naniknanik , yeni evlenmiştim..

ilk aşık olduğunuzda: aşk bumu aşk acımı acıtır mı incitirmi aşk bunu bana yapmaya mecbur muuuu , Feridun dinledim çok yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…