bazı ilklerde biz bayanlarda duygusallıkla birlikte oluşan vücut değişikliklerinin garip bir yansıması olur dışarıya...
bu durumlarda karşı taraftan gelen tepkiler ve bizim o an için utangaçlık yada değişiklik hislerimiz farklı sonuçlar düşündürür bizlere belkide farklı tepkilerle karşılar ya da karşılaşırız.bu durumlardan en çok değşiklik yaratanlar;
ilk adet olduğunuzda
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında
ilk ağda yaptığınızda
ilk kaşlarınızı aldığınızda
ilk öpüştüğünüzde
ilk cinsel birlikteliğinizde
ilk aşık olduğunuzda
ne hissetiniz,ruhunuzda olan değişimler karşısında ne düşündünüz?
ilk adet olduğunuzda
ilk ağda yaptığınızda
ilk öpüştüğünüzde
ilk aşık olduğunuzda
ilk ağdamı kendim yapmaya kalktım 13 yaşımda , allahım ne bela bişeydi bide sıcak bide banyodayım yapış yapış oldum, ağda uzadı uzadı kaldı..
bi asıldım ana ağda yok :1shok:, bir baktım tavana yapışmış ordan alana kadar anam ağladıydı :roflol:
ilk öpüştüğümde bir mok anlamadımfisfisfis zaten oda bir şey anlamadı ,ama saatlerce hatta günlerce nan biri anlarsa diye elim ağzımda gezdiydim sankim yazıyorda orda sergü öpüştü diye:roflol:
ilk aşk eöö fisfisfisnasıl desem böyle salak gibi, aptal gibi bir ruh hali içinde devamlı sırıtık, herşeye ayy buda güzel ,oda güzel ,hayat harika ,kuşlar böcükler kelebekler ne güzel, haydi elele verelim lay lay lom bir tip olmuştum ahada aynen bu smiley gibiydimlaelaelaelaelae
bazı ilklerde biz bayanlarda duygusallıkla birlikte oluşan vücut değişikliklerinin garip bir yansıması olur dışarıya...
bu durumlarda karşı taraftan gelen tepkiler ve bizim o an için utangaçlık yada değişiklik hislerimiz farklı sonuçlar düşündürür bizlere belkide farklı tepkilerle karşılar ya da karşılaşırız.bu durumlardan en çok değşiklik yaratanlar;
ilk adet olduğunuzda
ilk ağda yaptığınızda
ilk öpüştüğünüzde
ilk aşık olduğunuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?