Ne Hissettiniz?

ilk adet olduğunuzda
annem evde değildi, gelesiye kadar ağlamıştım. annem amanda benim kızım büyümüş deyip durdu, benimki erken olmuştu 6.sınıftaydım.

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında
özellikle kardeşim ve babam farkedecek diye ödüm kopardı, kambur gezerdim, bol giyerdim.

ilk ağda yaptığınızda
çok canım yandı ağladım, bitince ne kadar güzelmiş bembeyaz oldu dedim.

ilk kaşlarınızı aldığınızda
ben bişey hissetmedim, annem hissetti:1rolleyes:

ilk öpüştüğünüzde
ilk cinsel birlikteliğinizde
ikisini de henüz yaşamadım. 6 ay falan kaldı ama evlenmeme.:jeyyar:

ilk aşık olduğunuzda
anasınıfında sanki aşık oldum gibime gelirdi, öğretmenimizin oğluna hemdekaydirigubbakcemile3
ama 17 yaşımdaki aşkımı sanırım bi daha yaşayamayacağım. pembeydi, beyazdı.

ilk adet oldumda

telefonla herkese haber vermiştim.gülme krizim tutmuştu :)

göğüslerimde;

hiç saklamazdım valla çok rahattım südyen takmaya çok meraklıyımdır

ilk ağda;

tam bi felaketti komşular duymuş hep 2 saate bitmişti =)

ilk kaş;

annem kızardı bende ondan saklı almıştım sonra farketti zar zor ikna etmiştim aldırmaya tabi kendim aldım..beceririm öyle şeyleri

ilk aşk;

hala aşığım

ilk adet oldugumda,cok sevinmistim artik genc kiz oldum diyeeşakkıdı
ilk goguslerim cikmaya baslayinca,babamdan cok utanirdim ama bu yuzden yaz sicaginda bile uzerimde yelekle dolasirdim ama yinede cok mutlu olurdum artik erkekler bana bakicak diye:teytey:
ilk agda yaptiginda annem cok acimisti ve cok utanmistim:bbo:
ilk kaslarim alindiginda(kina gunum)aglamistim acisindan resmen:teselli:
ilk opustugumde cok utanmistim:asigim:
ilk cinsel birliktelik ise terin dibine gecmistim utancimdan bide dolabinda aynasi var ,kendimi gordukce aman Allahim bu benmiyim diyodum:1shok:
ilk asik oldugumda cok aci cektimŞeniz

ay o gunlere goturdun beni yaaa...supersin ........
a.s.

ilk adet olduğumda süper korkmuştum ne olduğunu biliyorum ama yinede korktum ağlayarak anneme gidip anne benim şeyim kanıyo demiştimkaydirigubbakcemile3

ilk göğüs çıktığında acaip acıyordu, birisi kazara dokunsa ortalığı yıkıyordum -dokunmayın bana diye , birde bir süre beni görenler anneme vah vah vah kızınız kambur mu diye soruyordu uzunca bir süre iki büklüm gezmiştim:çok üzgünüm:

ilk ağdamı kendim yapmaya kalktım 13 yaşımda , allahım ne bela bişeydi bide sıcak bide banyodayım yapış yapış oldum, ağda uzadı uzadı kaldı..
bi asıldım ana ağda yok :1shok:, bir baktım tavana yapışmış ordan alana kadar anam ağladıydı :roflol:

ilk kaşlarım düğün günü alınmıştı , oy oy oy o nasıl bir acıydı, gözlerimden şakır şakır yaş geliyor bir yandan alan kıza delleniyorum hay senin eline diye , bir yandan kendime kızıyorum ne demeye aldırıyosun diye ama kaşda kaşdı anacım al al bitmiyordu

ilk öpüştüğümde bir mok anlamadımfisfisfis zaten oda bir şey anlamadı ,ama saatlerce hatta günlerce nan biri anlarsa diye elim ağzımda gezdiydim sankim yazıyorda orda sergü öpüştü diye:roflol:

ilk deneyim = gerdek senağlama

ilk aşk eöö fisfisfisnasıl desem böyle salak gibi, aptal gibi bir ruh hali içinde devamlı sırıtık, herşeye ayy buda güzel ,oda güzel ,hayat harika ,kuşlar böcükler kelebekler ne güzel, haydi elele verelim lay lay lom bir tip olmuştum ahada aynen bu smiley gibiydimlaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol:

konu çok güzel olmuş tebrik ederim bicirkiz.

ilk adet olduğunuzda
çok garip bi duyguydu.tuvalette çamaşırıma baktım ve o anda şok olmuştum:1shok:elim ayağıma karışmıştı.hey gidi günler heyyy

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında
çektiğim acılar hala adet zamanı göğüslerim çıktığında hissederim:1no2:

ilk ağda yaptığınızda
sanki uzun zamandır yapıomuşum gibi profesyonledim.kadın olarak doğmadan kaynaklanan içgüdüsel bi durum sanırım:roflol:

ilk kaşlarınızı aldığınızda
hayatımın en doğru kararıydı herhalde:lepi:herkes yüzün gözün açılmış demişti:roflol:bende kendimi çok güzel hissetmiştim:jeyyar:

ilk öpüştüğünüzde ilk cinsel birlikteliğinizde
evlilik öncesi karşıyım

ilk aşık olduğunuzda
erkek arkadaşımı ilk gördüğüm an hayatımın en farklı en güzel en muhteşem anıydı hala unutamam

Son düzenleme:
lk adet olduğunuzdaoh be şükür demiştim..sınıfta olmayan bir ben kalmıştım çünkü
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığındaçok utanmıştım..hep saklmaya çalışıyordum çok tip duruyordu
ilk ağda yaptığınızdahüngür hüngür ağlamıştım..ama bacaklarıma değil tabi.:))))
ilk kaşlarınızı aldığınızdaalınacak bir kadar kaşım yok benim zaten..normalde de gayet düzgün gerek duymadım
ilk öpüştüğünüzdeçok heyecanlanmıştım kulaklarım bile yanıyordu
ilk cinsel birlikteliğinizdedüşündüğüm,hayal ettiğim gibiydi..canım eşim benim,bende onundum artık
ilk aşık olduğunuzdaoooo o anlatmakla bitmezki...ergenlik çağındaydım ah ah..ne kadar heyecan verici bir o kadarda acıydı

ilk adet olduğunuzda : BÜYÜDÜM!
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında : OFF ÇOK ACIYO YA NE ZAMAN GEÇİCEK BU?!
ilk ağda yaptığınızda : MÜMKÜN DEĞİL BİR DAHA YAPMIYCAM! ÇEKİLMEZ Kİ BU..
ilk kaşlarınızı aldığınızda : BAŞKA BİRİ GİBİ GÖRÜNÜYORUM..
ilk öpüştüğünüzde : DEMEK BÖYLEYMİŞ.. :)
ilk cinsel birlikteliğinizde : İŞTE ŞİMDİ TAMIM!
ilk aşık olduğunuzda : NERDEYİM BEN???

ilk adet olduğumda:sasırdım,ağladım,utandım,köşe bucak kaçtım ilk gögüslerim çıktı:sevindim südyen takmak icin can attım ilk ağda yapmak:hic yapmadım (başka sey kullandım) ilk kaşlarımı aldım:15 yasında genc kız oldum tam dediğim andı(suan pişmanım o ayrı konu) ilk öpüşmem:ilk ve sondu beklemediğim bir andı... dudaklarım uyuştu ağladım saatlerce... sevdiğin biri tarafından öpülmek ayrı bir heyecan kalbim küt küt attı utandım bir an kendimden kızardım bi kere daha bağlandım:) ilk cinsel deneyimim:hiç olmadı evlenince artık:)(evlilik öncesine karsıyım ) ilk aşık olmam:tarifi mümkün değil sadece ben ben diildim benliğimi kaybetmistim sadece heryerde onu görüyordum:)

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk adet oldugumda 7.siniftaydim ve nedendir bilmiyorum o gün dersin 4.ü saatinde sabah okula gitmeden yanima pet almistim sanki adet olacagimi hissetmis gibiyidim ve oldumda:icecream:1 ayki adetime kadar bunu kimseye sölememistim ne ablama ne anneme nede yengeme..söyledigimde ise ablam sok gecirmisti benimle dalga gecmisti ve ben cok utanmistim ayyy hic unutmuyorum o günü:ecrin_bebek:

ilk gögüslerim cikmaya basladiginda aciodular:ecrin_bebek:utanirdim hemde cok abilerimin babamin yaninda hep üstüm bol kazak tisörtle falan gezerdim

ilk kasimi yengem almisti oda cok acimisti gözlerimden yas geliod:teytey:ama sonra alistim tebi:)

ilk öpüstügümde icimin yaglari eriodu sanki cok tuhaf oluyordum kalbimin daha cok attigini hissediyordum:asigim:

ilk ve son cinsel birlikteligim hakkinda yorum yok bana kalsin:içelim:

ilk askim...cok mutluydum onu herseyden cok seviyordum..ama sonumuz ne yazkki hüsransenağlamasenağlama

hepsinin cevabını bi şekilde buldum ama ilk aşkıma karar veremiyorum yaaaa:1rolleyes:
ulen ne manyakmışım,durmadan aşık olduğumu düşünürdüm çocukkene ama ilk olmaya layık göremiyorum sanırım kimseyi:jeyyar:
düşündüm taşındım,zamanını tam kesiremiyorum aynı yıllarda olsa gerek ,birinciliği Kemal ve Salih'e paylaştırıyorum.delikafadulden
hadi yine iyisiniz beyler:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…