Ne Hissettiniz?

ilk adet olduğunuzda ; bi gün öncesinde uzun uzun konuşmuştuk bu konu hakkında kendinden bahsedildiğini hissetmiş olacak ertesi gün adet olmuştum..
"Kendimi iyi sıkışmamış musluk gibi hissetmiştim " :roflol:

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında ; aslında hlen daha pek çıkmış oldukları söylenemz.İlk Sütyen takmak çok garip gelmişti sanki fanilamın boyu çekmiş gibi hissetmiştim.Sürekli aşağı aşağı çekiştiresim geliyordu

ilk ağda yaptığınızda --annnneeee çokkk acccooooooo bu yawh.ben kıllı kalsam olmaz mı yaaa senağlama

ilk kaşlarınızı aldığınızda; uzun uğraşlar sonucu annemi ikna etmiştim lise 1 e gidiyordum..Ohh ne mutlu olmuştum o gün aynaya bakıp bakıp sırıtıyordumm.Ama cidden çok kalın kaşlıymışım ben erkek gibiii :bbo:

ilk öpüştüğünüzde ve ilk cinsel birlikteliğinizde daha yaşamadım bunlarıı ama olunca :jeyyar:Şeniz
ilk aşık olduğunuzda ilkokul bire gidsiyordum emrah diye bir çocuk vardı ilan-ı aşk etmiştim çocuğa..her gördüğüm yerde sıkıştırıyordumm.Beni görünce zavallım "öğretttmeniiimmm !!!! " diye kaçıyordu benden:dilcikar:
Şaka bir yana ilk ciddi aşık olduğumda durup durup sırıtıyordumm bi oyana bi bu yana gidiyodum sığamıyordum durduğum yere...Onun ismi geçince ağzımı kapalı tutmayı beceremiyordum sırıtmaktan...kaydirigubbakcemile3

ben yanlızca iki tanesini hatırlıyorum maalesef....
ilk regl olduğum zaman erkek kuzenlerim bizde kalmıştı bende sabah kalktım wc ye gittim aaaa ne göriyim kan annemi çağırdımm anne bak dedim annem bana orkidi verdi nasıl koyulacağını anlattı tabi ben kuş kafa yapışkanlı tarafı malum yere yapıştırdım çıktım wc den ay yürüyemiyorum anneme dedim anne çok acıyo annem bakıyım dedi nasıl yaptın annem beni görünce o halde fırçaladı tabi bu olay böyleydi uzun oldu kusura bakmayın. ilk öpüşmede eşimle olmuştu flört ediyoduk gözümde rimel vardı eşim gözümü öpmüştü bende dudağım rimel oldu dedim o da çıkartsana dedi bende öperek çıkartmıştımmm:asigim::asigim:

çok romantikmiş kız ilk öpüşmen çok hoş

İlk adet olduğumda hmm...
Anneeee bu neeee diye çok korkmuştum,tokatı babaannemden yemiştim sanırsam
Göğüslerim çıktığında...Hatırlamıyorum onu
İlk ağda ve ilk kaşta
Yaa çok acıyo buu...Yaptırmayacağım bir dahaaaa :bbo: (İster istemez yaptırıyoruz,orası ayrı :roflol:)
İlk aşık olduğumda,
Ya ben biraz garip biriyim sanırım,öyle mide bulantıları vs vs.olmadı hiç :roflol: Ama aşkın güzelliği,ilk aşkın verdiği duyguları yaşamak çok güzeldi...
İlk öpücük,ilk ilişki
Imm yorum yapmasam

Son düzenleme:

ilk adet olduğum zaman çok enteresan bir ana denk gelmişti. bir film izliyorduk ailece, orada sirkte çalışan bir kız vardı, bembeyaz saten elbisesi vardı, regl oluyordu ve haliyle elbisesi kanlanıyordu. sonra ben bu sahneyi izledim tuvalete gittim ne göreyim regl olmuşum ben de! inanamadım.. fisfisfisçok garip bir tesadüftü. :bbo:
utandım ama ben çok.. anneme söylemedim, niyeyse.. küçüktüm 13 yaşımdaydım sanırım..

ilk göğüslerim çıkmaya başladığı an ya bn bunu yaşamayı çok isterdim ama benim göğüslerim yok neredeyse, miniminnacıklar ama ben böyle de seviyoum onları, hatta gülüyorum bile bazen bu kadar da küçük olunur mu ya diye ama napalım kaydirigubbakcemile3

ilk ağda yaptığım an, ortaokuldaydım, artık kısa çorap giyeceğim ve bacaklarımdaki tüyleri almak istiyorum dedim, annem de hemen epilatör aldı. ağda kabusuyla geç tanıştım yani. sevmiştim bacaklarımı öyle ama epilasyonun bitmeyen bir kahır olduğunun mesajını da almıştım..

ilk kaş alma kaşlarımı aldığım zaman da ortaokuldaydım ben. kendimce inceltmiştim. hoşuma da gitmişti. beni en çok bu süreç etkilemişti. büyüdüm, çok güzel oldum diye düşünüyordum. ama şimdi çok kızıyorum hala kendime. keşke bekleseymişim de kuaföre aldırsaymışım. kalın kaşı çok severim ben ama şu an birazcık inceler..

ilk öpüşme şimdii.. ilki çok kötü olmuştu.. ben daha küçüktüm 15 yaşındayım. yaz tatilinde tanışıp yaz aşkı yaşadığım erkek arkadaşımla buluşmuştuk sinemaya gittik. baktım bu bana yaklaşıyo ha bire. ben de bi şey diyecek sandım eğildim. beni öpmeye çalıştı. önce şaşırdım. durdum. yasakkelime sonra yine ısrar etti. anladım zaten niyetini o ara :jeyyar: hadi deniyim bari dedim. ama sürekli burnumuz çarptı saçma sapan şeyler oldu :sm_confused: kaydirigubbakcemile3 sonra ayrıldım zaten, ilk öpücük için yanlış mekan, yanlış zaman ve yanlış insandı.. üniversiteye kadar da kimseyle öpüşmedim bi daha. o ilk anı anlatamayacağım ama güzeldi.. çok güzeldi..:asigim:

ilk aşk gerçek anlamda ilk aşık olduğum an ilk ve tek terk edildiğim andı. aşk imkansızlıktır denir ya sık sık benimki de öyleydi. ağladım, nefret ettim, kendimi aciz hissettim, onu ise "en büyük insan" gibi gördüm.. uzun bir süre onu sayıkladım, kendimi unuttum. ama sonra bitti her şey. uyandım. pırıl pırıl bir sabahla yeniden kendi masalım başladı ve aşk kabusu bitti.. şimdi huzurlu sevginin peşindeyim ve içindeyim de..:asigim:

Son düzenleme:
ilk adet gördüğümde:
Orta 1'i yeni bitirmiştim.Teyzemin kızının kınasına gitmeye hazırlanırken,ablamın atletini kirli sepetine atmaya götürmüştüm.Arka alt kısmında bir leke var..Koşa koşa geldim benimde kilodumda bu lekeden var diye(kahverengi).Sonra aa sen adet oldun sesleri.Bende müthiş bir sevinç tabiki.Yaşasın büyüdümhihoyyyt

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında:
Herkesin aksine ben böle dik dik yürürdüm.Belli etmeye çalışırdım. Ablamın sütyenlerini takıp takıp anne işte bunlar bana oluyor bende istiyorum derdim.Halbuki olduğu falanda yoktu.Ama ne oldu kaldı 75'te hevesim kursağımda kaldı büyümediler daha fazla:çok üzgünüm:..

ilk ağda yaptığınızda:
Koltuk altıma yapmıştı annem. Midem bulanmıştı başım dönmüştü.Halada böyle şeyler olur.Çok sıkılırım yaparken.Bende biraz fazladır bide maalesef.Uğraş dur..Olamadık sarışınbenneyaptımki.

ilk kaşlarınızı aldığınızda:
Orta son yada lise 1 deydim. Kenarlarından almıştım.AMa sonra bıraktım almayı hala almıyorum.Evet orman gibi geziyorum-tatlicadiarzu-

ilk öpüştüğünüzde,ilk cinsel birlikteliğinizde: Evlenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:jeyyar:

ilk aşık olduğunuzda:
Bikaç insana birşeyler hissettiğimi sanmıştım.Ama 3 sene önce aşkıma vurulmadan önceymiş meğer..Meğersem aşk buymuş..Allah tamamına erdirsin inşallah..Bir yastıkta kocatsınsırnaşık şey

ilk goguslerim ciktiginda: anneme soylemistim ben annem de bana sigara boregi kizartmisti genc kiz oluyorsun demisti kutlamistk.
ilk regl oldugumda: ise o gun serviste donerken b kizin karni agriyordu ben de ona aaa anlayalim demistim senin de basina gelirse gorursun demisti eve gittim wcye girdim bir de ne goreyim regl olmusum ciglik atmistim abim banyoya gircekti az kalsin annem zor sakinlestirmisti beni.
ilk agda yaptigimda: hatirlamiyorum ama sevmedigim kesin.
ilk kaslarinizi aldiginizda: annem cok kizmisti baya bi konusmadi benle cok kotu hissetmistim erken demisti orta sondaydim sanirim ben de birakmistim almamistim sonra uni.ye gidince almaya basladim bisi demedi bu sefer.
ilk opsme ilk cinsel birlikteliginizde: onlar da bana kalsin.
ilk asik oldugumda: nasil olur nasil olur ya deyip gunlerce inkar etmistim. sonra kabullenip kabuuguma cekilmistim ardinda da soylemek istemistim. cok hayal kurmustum.. ama hicbiri olmadi.

Son düzenleme:
ilk adet olduğunuzda
ilk adetim de wc de gördüm.hemen anneme kostum anneeee kanamış şeyim acımıyoda dedim.oda anlattı ped verdi öyle işte.

ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında
ilkokulda 5 te falandı yanlısım yoksa erkek arkadasım itmişti beni duvara yapısmıstım ve o fazlalıları hissetmiştim.sonra o gidince kendi kendime yapıstım duvara tekrar bunlarda nerden cıktı diye okul müdürü gördü delimisin kızım sen duvarda napıyorsun demişti cok utanmıstım.

ilk ağda yaptığınızda
ortaokuldaydım.ögretmen ders anlatırken neden bacaklarımı jiletle temizlemedigimi düşündüm ve aksam eve gidince babamın traş bıcagınla odayı kilitleyip bacaklarımı jiletledim.annem duyunca cok kızdı tabi.kılsız bacaklarımı kıllandırdım diye

ilk kaşlarınızı aldığınızda
kaşlarım gayet ince almıyorum

ilk öpüştüğünüzde
eşimle nişanlıyken öpüştüğümüzde gözlerim şaşkınlıktan acık kalmıs Şeniz ve o zaman şimdiki kocam neden gözlerini kapatmadın demişti. sengözlerimebaksanab e pat diye yapısırsan şaşakalırım napıcamı bilemedim.

ilk cinsel birlikteliğinizde
ilk gecemdi tek kelimeyle süperdi

ilk aşık olduğunuzda
ilkokuldayken gene,onu görünce ne biliyim cocukluk işte kalbim hızlanırdı onunlamuahtap olmaya calısırdım.o bilmiyordu ama hiçte bilmedi

İlk regl: Ben bu naylon gibi şeyi kilodumda mı taşıycam hep diye üzülmüştüm.

İlk göğüslerim çıktığında: Acıdığını hatırlıyorum sadece.

İlk kaşımı aldığımda: Kadınsı hissetmiştim :jeyyar:

İlk öpüşme: 7. sınıftaydım öpüşme de denmez dudaklarımızı birbirimize değdirmiştik 2-3 dk :roflol:

İlk ağda: Bacaklarım kıpkırmızı olmuştu ama çok güzel bi duyguydu tertemiz olması :1rolleyes:

a.s.

ilk adet olduğumda annemin bana çok kızacağını sanmıştım
ilk göğüslerim çıktığından çok acımıştı ve bundan memnun olmadım sütyen takmayı sevmedim hala işten gelir gelmez hemen çıkartıyorum
ilk ağda yaptırdığımda derim soyuldu sandım bi daha yaptırmam dedim annem almıştı yazık kadına 5 saatte almıştı ama ne 5 saat ondan sonra güzellik salonuna götürmeye başladı beni
ilk kaşlarımı aldırırken canım çok yandı keşek aldırmasaydım dedim
ilk cinsel ilişki hiç yapamayacağımı düşünüyordum kesin ben vajinismusum diyordum evlenmeden o derece korkuyordum ama ilk geceeee anladınız vajinismus değilmişim
ilk aşk ayaklarımyoktu sanki çocuktum o zamanlar aşık olduğum çocuk kısa pantolonluydu yaşımız 9 falan her halde

ilk adet oldugumda ben daha büymek istemiyorum çok karnım ağrıyor diye sızlanmıştım :) ilkokul yeni bitmişti. nitekim kadın olmanın nedense hep acılar ağrılarla beraber gelişen bir süreç oldugunu o gün daha anlamamıştım.
göğüslerim çıkmaya başladığında sevinmiştim. ama nedense sutyen alma konusunda annem epey bir geç kaldığı için devamı nasıl etsem de şunları gizlesem sorunuyla gelmişti.
tabii ilk ağdam da teyzem sayesinde olmuştu ki. annem daha erken diye düşünüyordu. orta birdeydim ve arkadaşlarım hep kıllarımla dalga geçerdi. yeniden şort giyebilmenin mutluluguna kavuşmuş, hala büyümek istemeyen bir çocuktum. tabii itiraf ediyorum ben ayı gibi kıllıydım :) yıllar sonra lazer epilasyon yaptırdım şimdi harika bacakların keyfini sürüyorum
kaşlarımı almak için senelerce beklemem gerekmişti. küçük bir şehirde büyüdüm güya orda ayıptı erken yaşta kaş almak. oysa tüm arkadaşlarım alıyordu kaşını ve ben üstelik susam sokağındaki büdü gibi çatık kaşlıydım. lise mezuniyet fotoğraflarımı bu yüzden hiç sevmem. üniversiteyi kazandığım yaz kaşlarımı aldırdığımızda çirkin ördek yavrusu adeta kuğu olmuştu. evet ben aynaya bakınca güzelim dedim kendime
ilk öpüş...
gerizekalı çocuk beni öptükten sonra senden hoşlanıyorum ama çok garipsin. bizim ilişkimiz yürümez demişti bana. aile yapımız farklıymış da ben kitap gibi konuşan bir kızmışım da falan da filan.
incinmiştim
ilk aşk... adanmak.. sevmek..kadın oldugunu hissetmek.. hayal kurmak.. bir erkeği günahıyla sevabıyla kabullenmek.. dua etmek.. tanrıyla yüksek sesle konuşmak.. bu duygu için şükretmekti.. nitekim sonra onun yalancı oldugunu öğrendim...ömür boyu izi silinmez bir yürek kırgınlıgı.. affı yok; kul hakkı bunun adı..
ilk cinsel beraberlik.. henüz yaşamadım.. bir zamanlar aşık olduğum ama bana yalanlar uyduran insanla da iyi ki bunu yaşamadım diye şükrediyorum.

ilk adet olduğunuzda:bi tokat yedim,kanadığıma bin pişman oldum :bbo:
ilk gögüsleriniz çıkmaya başladığında:tam olmadı bunlar biraz dahada büyüsün dedim büyümedi sonrada silikon taktırdım benneyaptımki
ilk ağda yaptığınızda:ilk jilet yaptım tek kökten 3 kıl çıkar gibi olunca ağdaya geçişimde tek kökten 1 kıl çıkmaya başladı mirmirmirmir
ilk kaşlarınızı aldığınızda:zikzak aldım olmadı her alışımda tecrübe oldu şimdi süper kaş alıcı oldum
ilk öpüştüğünüzde:sıcacıkmış,içim ısındı Şeniz
ilk cinsel birlikteliğinizde:acıdı çok ama geçicek senağlama
ilk aşık olduğunuzdansuz pencereden bakıyorum dışarda kimse yok gibi :asigim:

ilk adet olduğumda; orta 1e gidiyordum.wc'ye girdiğimde gördüm daha önceden öğretmenlerimiz anlattığı içim soğukkanlılıkla annemden ped istemiştim.ertesi gün sınıftaki bütün kızlar öğrendi tabii..ben izin alsammı böyle nasıl durucam derken benden önce olan başka bir arkadaşım ohoo ben istanbulu dolaştım öyle demişti gururla hiç unutmam:) sanki adet günleri kadınlar hiç sokağa çıkmazmış gibi..

ilk göğüslerim çıkmaya başladığında; adet olunca birden büyümeye başladılar ama ben ısrarla sütyen giymemekte direniyordum en son bir tanıdık beni markette görüp anneme 'çok belli oluyor' diye söyleyince geçte olsa zorlamayla sütyen takmaya başlamıştım(sanırım o yüzden biraz aşağıdalar:) )

ilk ağdam; orta okuldaydı çok gıdıklanan biri olduğum için acıyla gıdıklanma karışmış çok kötü bir his oluşmuştu.

ilk kaşlarımı aldığımda; ortaokulda gizli gizli ortalarını alırdım azar azar o da almaksa..

ilk öpücüğüm; ilkokulda şişe çevirmece diye bir oyun vardı doğrulukmu cesaretmi diye ilkokul aşkımla bana çıkmıştı o da cesaret deyip ufak masum bir şekilde öpmüştü o da öpmekse değdirip çekmişti sonra ikimizde birbirimize bakarak dudaklarımızı kolumuza silmiştik güle güle..

ilk aşkım; şuan ki olgunluğumu borçlu olduğum insan..hayatımda beni en çok üzen en çokta mutlu eden..tüketip tüketip baştan sevdiğim ama sonunda sevmeye bile pes ettiğim..

diğerinide evlenince görücez..

ilk adet oldugumda;halama gidecektik o gün ben anneme yalvarmıştım nolur halama deme diye cunku biliyordum ki halama dediği an bütün sülale duyacakkaydirigubbakcemile3
ilk gögüslerim cıkmaya başladıgında;cok acıdıgını hatırlıyorum ve bir an önce sütyen takmak istediğimi
ilk kaşlarımı ne zaman aldıgımı; hatırlamıom cunku cok meraklıydım öle seylere liseye başladıgım günlerdi sanırım bi iki tane koparırdm her aynaya baktıgımda:)
ilk agda;kuzenim bizdeydi annem demişti hadi gidin agda alında yapın die yol boyu sormuştum nasıl oluyor cok acıyor mu falan ama acıdıgını hatırlamıyorum
ilk gercek anlamda aşkım;lise 1 de aynı sınıftaydık birbirimizi gercekten cok sevmiştik hala aklıma geldiğinde içim bi tuhaf olur..
ilk öpüşme;istemediğim bi yerde istemediğim bi kişiyle sırf meraktan olmuştu,eve gelip butun gun o anı düşünmüş durmuştum..
ilk birlikteliğimi henüz yasamadım ama cok güzel olacagına eminim

ilk adet olduğunuzda
tecavüze uğradım sandım çünkü arkadaşımda kalmıştım abisi vardıı çünkü ve sabah kalktığımda wc de farkettimm kanamayı allahımm ben naısıll hissetmedimm tecavüzüü dedimm nee cahilmişimm yaa ama şimdii gözümm açıldıı o yıllarda bile aklım + 18 çalıştığınıı farkettimm
allahım bunlar ne zaman büyücek dedim
ilk ağda yaptığınızda
kesinliklee acı hissettim
anamdann ii bi küfür yedimm güzelimm kaşınıı p.k gibi yapmışın dedi
ilk öpüştüğünüzde
içimdenn eşimee bundann sonrasına geçç dedimm:icecream:
hayat bugün başlamışş dedim-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ilk adet olduğunuzda
uykumda baslamis anlamadim bile :fisfisfis:
noterdamin kamburu giibi oturuyodum benim kamurum önümdeydi:smiley-cool:
ilk ağda yaptığınızda
imdat bu ne yaaa durduk yerde niye cikarki bunlar:mymeka:
ah o ablam varya kolumda tuttu asila asila beni kuaföre götürdü kaslarim alirken agliyodumsenağlama sonra güzel oldu bee:smiley-cool:
ilk öpüştüğünüzde
sositososito:asigim:
:lepi: gülon gurban sagaaaasositososito:roflol:

Son düzenleme:
ilk adet olduğunuzda
ablam olduğu için herşeyi biliyordum zaten görünce hemen anneme koştum söyledim çok sevinmiştim sonrada en samimi komşumuza gittim ona söyledim ben artık genç kız oldum diye b.k varmış sanki haman yatiştirecek sırnaşık şey

tam hatırlamıyorum ama daha südyen takmadan önce çok utanıyodum uçları belli olcak die :asigim:

ilk ağda yaptığınızda
onuda tam hatrılamıyorum aptalmıymışım o zamn ne :roflol:

kaşımı tam hatırlamıyorum gene ama bıyığımı aldırdığımda çooook acımıştı ve 1 hafta önce burun ameliatı olmuştum tüyler burnuma kaçmıştı ve hapşurmuştum burnum acımıştı

ilk öpüştüğünüzde
bunu da bilerek hatırlamak istemiyorum

ilk aşık olduğunuzda ilk okul 1 deydim hala yüzü aklımda ne safmışız beee gamyoncuiremsu

kocamla oldu süper romantik bir gece hazırlamış bize evimize gelince süper bir yemek masası her taraf mumlarla kaplı hoş bir müzik süperdi yani mutluluktan ağlamıştım..en bunca yapılan şeyin güzelde bir karşılığı oldu tabikiii :jeyyar: kaydirigubbakcemile

ilk regliyi........ bir şehirlerarası yolculukta arabada oldum, molada gördüm çok şaştım ama çok sevinmiştim :)) yaş 13
göğüslerim çıkmaya başladığında,............ da çok şaşırdım çünki biri diğerinden büyük çıkıyordu :roflol: ama sora düzeldi neyse ki :)) yaş 12
ilk ağdada .........çok sinir oldum ağda denen şeye, hala da sinir olurum, ama yine de yapıyorum napalım...yaş 13
ilk kaşımı alışımda............ kendimi beğenmedim, bi daha da almadım, gerek yokmuş zaten az kaşım var :)) yaş 15
ilk öpüşme, ..........komikti bence, ama güzeldi. çocukluk aşkı...:) yaş 13
ilk aşk, bu ilk öpüştüğüm kisidir, çok uzaklarda kaldı...baya uzun sürdü ama bitti. yaş 9-10 falan :))
ilk cinsel ilişki, ............eh fena değil naniknanik yaş 20

Son düzenleme:
güzel bi konukaydirigubbakcemile5

ilk adet oldugumda;bir ramazan günüydü oruç tutamıycamı düşünüp üzülmüştüm:çok üzgünüm:
ilk göguslerim çıktıgında;inanın bunu hatırlamıorum tam ne zaman oldu:1no2:
ilk agdada; bacaklarımı makineyle almıstım musamereye katılcagım için mecburdum sanırım iki bacagımı toplam üç günde almıştımkaydirigubbakcemile3
ilk kaş alışımda;amma kalın kaşlarım varmış dedimmirmirmirmir
ilk aşık oldugumda;ilkokuldaydım o zamanlar aşkın onunla çok ugrasıp kavga etmek oldugunu sanırdımkaydirigubbakcemile
ilk öpüştüğümde;üzüm kabugunu öper gibi oldum çok heycanlanmıştım ama bunca zaman ne çok şey kaçırmışım die üzüldüm çünkü süper bişimiş:asigim:
sonuncusunu ise henüz yaşamadım:1rolleyes:

ilk regli hiç beklemiodum, pek bişey de bilmiodum aslında.. sadece herkes soruyodu hastalanmadın mı diye, niye hastalaniim yahu filan diodum.. olduğumda çok korkmuştum allahım kanıyorum şeklinde ağlamıştım..:) 11 yaşındaydım..

göğüslerim çıkmaya başladığında hiç utanmadım, hoşuma gitmişti aslında ama kendimi birden 10yaş büyümüşüm gibi hissettim, o biraz rahatsız ediciydi.. sutyen almaya çıkma kısmı zevkliydi ama..

ilk kaşımı aldığımda korkunç acı vericiydi.. tam olarak hatırlamıyorum ama lise 2 sanırsam.. annem hiç istemiodu da aldık işte..

ilk ağdayı annem denemişti.. bi defa yapıştırıp çekti, bastım tabi feryadı.. o gün bgndür ağdaya yer yok hayatımda..

ilk öpüşmede yaş 14 idi.. yaz aşkıydı tabi ne olacak, hatta ağaçevdeydik, zaten yerden yüksekteyiz bi de çocuk beni öpünce midem ağzıma gelmişti.. heyecandan tabii :)

ilk aşk da ilk öpüştüüm çocuktu.. kelimenin tam anlamıyla köpek gibi aşıktım :) yaşıma başıma bakmadan bi sürü dalavereyle yaşadığı şehre gitmiştim.. gidince de sevgilisiyle evinden çıkarken görmüştüm.. erken bi tecrübeydi yaşa oranla.. ama kendisiyle hala görüşürüz, ilk olduunu da bilmez bu arada :)

ilk cinsel ilişki de eee ööö, işte öle bi şekilde oldu işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…