Ne için yaşıyorsunuz?

Kendim için yaşıyorum. Sağlıktan başka her şeyin çaresi var. Yaşamaya geldik. Amaç mutlu olmak.
Bunun için elimden geleni yapıyorum.

Iyi dostlar ediniyorum.

Kitap karakterlerine aşık oluyorum.

Film izleyip ağlıyorum.

Annemle babam için bir şey yapınca mutlu oluyorum. Allah uzun ve sağlıklı ömür versin .

Iyi bir eşim var. Çok iyi bir evliliğim var.

Aç değilim. Hayatım boyunca da aç kalacağımı sanmıyorum.

Bunlarla mutluyum. Ve bence yeterli sebeplerim var

Allah hiçkimseyi sağlıkla imtihan etmesin. Allah sağlığın kiýmetini hastalıkla bildirmesin.

ne kendim için ne ailem için Allah için yaşıyorum
ne insanlarla eğlenmeye ne kariyer yapmaya geldim 3 günlük dünyaya allahın emri ona kulluk için yasıyorum

Evliyim, 2 tane çocuğum ve çok sevdiğim bir eşim var. Az ama öz cinsten dostlarım, çok şükür herkesin hala hayatta olduğu güzel bir ailem var. Ama ben bunlar için değil, kendim için yaşıyorum. Ben iyi olursam içinde bulunduğum her küme için faydalı, verimli ve sevgi dolu olabilirim.

En dipte olduğum dönemde spora gittim mesela, kendim için :)

Ben niye yaşamayacağım?
İnadına yaşamalıyım.
Pislik, dolandırıcı, bencil, kötü insanlar yaşamasın.
Diyerek yaşama tutunuyorum..

hayat boş durma coş derdım ergen olsaydım.
şükür etmeyi bilmeli,
olgun davanmalı,
her ıkı durumdada(olumlu-olumsuz) ıyı analız yapmayı bılmeli.

Güzel bir konuma gelip kimseye muhtaç olmamak,
Ailemi mutlu edebilmek,
Yanlışları düzeltebilmek, muhtaçlara yardım edebilmek, insanlara mutluluk aşılamak, iyi niyetin kazandıracağına inandırmak için yaşıyorum... Yaşıyorum ama yaşarken de öğreniyorum maalesef çok az temiz insanın kaldığını ve bunlara değmeyeceğini, sadece hassas kalpli insanların daha çok üzüldüğünü...

bir soz var ya,

bu dunya iyi insanlarin hatirina donuyor diye,

ben de onun icin yasiyorum, kibar ve iyi insanlarin var olduguna inaniyorum :)

Bu hayatı ve yine ben olarak ‘şu anki bilinçle’yaşamak isterdim.çocukluk günlerim hariç,doyasıya yaşadığımı düşünüyorum.öyle çok da mutlu mesut değildim,ama ilkbaharda sıradan bir bitkinin filizlenmesi benim mutlu etmeye yeterdi.Tam da çevre ile ilişkiler geliştirdiğim dönemden bahsediyorum;daha az arkdaşla derin ilişkiler geliştirmek isterdim.gelişimime ket vuran insanlardan kaçınırdım.hala tam olarak bunları yapamadığımı da görüyorum, lakin en azından daha temkinli davrandığımı söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…