- 28 Şubat 2014
- 3.974
- 3.747
- 333
- Konu Sahibi little bird
-
özellikle son cümleye bayıldım. O ışığı görürüz hepimiz umarım...Göreceğim güzel günlerin, bunca senedir kendime yaptığım yatırımların meyvesini toplayabileceğim günlerin, sevdiklerimle geçireceğim her bir güzel anın hatrına yaşıyorum. Bizi biraz da şevklendiren bu değil mi? Yolun sonu ne kadar karanlık gibi görünse de, hiçbir çıkış yolu yokmuş gibi görünse de tünelin ucundaki ışığı görebilmenin umuduyla yaşıyoruz.
ne güzelRabbimin rizasini kazanmak icin yaşıyorum.
yani gerek de yok eninde sonunda gidiş oraya zatenValla Allah yaratmış bir bildiği vardır diye yaşıyorum. Belki de can tatlı insan ha diyince intihar edemiyor.
umarım olusturursunuz istediginiz gibi..Ailem. Ve kendim için eşimle olusturacagım yuvam için.
tavsiyeler için teşekkür ederim:) şunu merak ediyorum o mutsuz zamanlarınızı ve şimdinizi kıyaslarsanız aradaki tek fark hayatınıza bakış açınızın değişmesinden dolayı su an daha mutlu olmanız mı, yoksa o depresif ruh halinden çıkmanız hayatınızı elle tutulur şekilde olumlu manada değiştirdi mi? Hep diyorlar ya olumlu düşün düşündüğünü çekersin diye sizde öyle bir şey oldu mu merak ettimİnsan bazen böyle çökebiliyo.o bıkkınlık mutsuzluk insanın üstüne yapışıyo çıkmıyo. Yıllarca 5 karış suratla dolaştım. Kompleks yaptım güzel değilim uzun değilim falan diye. Herşey kişinin kendisinde bitiyo.once hayatımı nasıl olsa severim deyin kendinize.dinlediginiz müzikleri değiştirin. Yalnızken sakız çiğneyin.gercekten işe yarıyor.sizi üzen yıpratan herkesi çıkarın hayatınızdan. Nötr olun.ne nefret kin besleyin nede sevgi özlem.dunya o kadar kalabalık ki gidenlerin yerine mutlaka yenisi geliyo.odamı olmadı ,yeni birileri.unutmayın.siz önemlisiniz. Siz bile kendinizi üzerken başkaları ne yapmaz
amin. Sevindim sizin adınıza aile hobilerden önce geliyor tabiEvlenmeden once kendim ve ailem icin yasiyordum beni ne mutlu edecekse onu yapiyordum, evlendim esim icin onu ve kendimi mutlu etmek icin yani beraber mutlu oldugumz icin simdi de kizim icin yasiyorum hatta dusunuyorum da kizmn gelecgini dusunmesem calismazdim kendi hobilerimi yapardim, ne kadar cabam varsa hepsi kizim ve esim icin iyi ki varlar Allah yokluklarinj gostermesin
Evet öyle monoton yaşama ihtimali korkutuyor o yüzden, aşksız yaşamakTabi ki aşk. Karşı cinse aşk, evlada aşk, ilahi aşk, belki statü ve paraya aşk.
Zaten totalinde aşkı hissetmediğin noktada tıkanırsın, hayalin olmazlar.
Benim hayat amacım faydalı olmak üzerine kurulu zamanında en büyük destekçim annem babamdı sonra büyüdüm akrabalar eklendi biraz daha büyüdüm arkadaşlar eklendi biraz daha büyüdüm derken şuan evliyim en büyük destekçim eşim ve hamileyim yaşam amacım alt üst oldu tıpkı bi panter gibi hissediyorum şuan sanırım tek amacım onu korumak ve sağlıkla doğurmak . Gelelim kazık meselesine 29 yaşındayım yediğim kazılarla Türkiye'nin etrafına çit çekilir ama yaşamaya devam ediyorum kazık sayıları yaşadığım sürece artmaya devam edecek ve ben kazık atanları eleyip yoluma devam edicem üstelik panter olarak :) inanın kazık yemeyen insan evladı yok dünyada yok. 14 yaşındaki yeğenim WhatsApp durumuna yediğim kazıklar vs tarzı biseyler yazmıştı güldüm içimden ya sana kim baktı da sırtından bıçakladı diye ve dedim ki hayattasin bu bı başlangıç . Hayat böyle bişey işte birileri hep kazık atar biz onları çıkarırız hayatimizdan yeni insanlarla tanışırız yolumuza devam ederizBaşlıkta da olduğu gibi ne için yaşıyorsunuz? Niye yaşıyoruz ölelim başlığı değil de bu üzüldüğünüzde tutunmanızı sağlayan şey ne? Keyif aldığınız şeyler ne? Yapmak istediğiniz şeyler ne? Yaşama isteğinizi sağlayan şey ne?
Hayatımın merkezine hep insanları alıyorum sanırım ve sonra böyle boşluğa düşüyorum. Güvenim eninde sonunda boşa çıkıyor. Artık birileri yerine sağlam şeylere tutunayım diyorum. O yüzden sizin tutunduğunuz şeyleri merak ediyorum. Kariyer, para gibi şeyler bana aşk ve arkadaşlık olunca güzelmiş gibi geliyor ancak son zamanlarda aşk ve arkadaşlık konusunda kazık yiye yiye hiçbir şeye hevesim kalmadı. Sanki yaşamak anlamsız geliyor.
Not: sanki ölmek istiyormuşum gibi yazmışım ama sadece bıktım öyle bir isteğim yok ve asla düşünmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?