Ne için yaşıyorsunuz?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.440
358
Kütahya
Başlıkta da olduğu gibi ne için yaşıyorsunuz? Niye yaşıyoruz ölelim başlığı değil de bu üzüldüğünüzde tutunmanızı sağlayan şey ne? Keyif aldığınız şeyler ne? Yapmak istediğiniz şeyler ne? Yaşama isteğinizi sağlayan şey ne?
Hayatımın merkezine hep insanları alıyorum sanırım ve sonra böyle boşluğa düşüyorum. Güvenim eninde sonunda boşa çıkıyor. Artık birileri yerine sağlam şeylere tutunayım diyorum. O yüzden sizin tutunduğunuz şeyleri merak ediyorum. Kariyer, para gibi şeyler bana aşk ve arkadaşlık olunca güzelmiş gibi geliyor ancak son zamanlarda aşk ve arkadaşlık konusunda kazık yiye yiye hiçbir şeye hevesim kalmadı. Sanki yaşamak anlamsız geliyor.

Not: sanki ölmek istiyormuşum gibi yazmışım ama sadece bıktım öyle bir isteğim yok ve asla düşünmem.

Ailem için yaşıyorum, ben de sizin gibi kariyer, para vs. çok önemsemiyorum beni hayata bağlayan tek şey ailem.

Evladım ve ailem için yaşıyorum kendimi çoktan geçtim artık tek derdim evladıma iyi bir anne olabilmek annem babama düzgün bir evlat olabilmek eşim en en arka planda düzgün bir eş olmakta ısrarcı değilim keza karşılıklı olmayınca bir anlamı yok.

Diyeceklerim bu kadar.

Aslında biz de diğer canlılar gibi amaçsız dünyaya geldik. Ama bir kere dünyaya geldim. Yaşam amacım ise zorluklara rağmen başarılı,özgür ve kültürlü bir kadın olup hemcinslerime örnek olmak. Belki bi blog açarım ya da böyle forumlarda hemcinslerimi motive ederim. Çünkü güçlü kadın,güçlü birey demektir. Diğer bir amacım ise farklı ülkeleri,şehirleri gezmek,olabildiğince okumak,herşeyi tanımak istiyorum. Yaparken mutlu olduğum şeyler var gitar çalmak,okumak,kedimle ilgilenmek,yemek yapmak,spor yapmak,yorganın altına girip çizgi film izlemek,örgü örmek...

Yani evlatlarım için yaşıyorum tabi de onlar olmasaydı diye düşündüm bir an. Ailem yok, kocam artık yok. Bilemedim ne için yaşardım.

İİyi ki varlar ya.

Biri için mi yaşamamız gerekiyor? Hayattayım yaşamayı seviyorum. Boş boş oturmayı, güzel bir film veya dizi izlemeyi, şahane bir kitap okumayı, öğrencilerimi, işimi, baharda açan mis gibi çiçekleri, her şey kötüye gitse de ülkemi, açan güneşi, ayaklarımı uzatıp güzel bir çay/ kahve içmeyi, yeni bir yemek tarifini denemeyi, haftasonu kahvaltı yapmayı ya da derse yetişmeye çalışırken hızlıca sandvic yemeyi, güzel bir şarkı dinlemeyi daha neler neler... Hayat bütünüyle güzel ve yaşamaya değer. Hayatımı anlamlı kılan çok insan var tabi ki ama öncelikle "ben" olmalı ve kendimi sevmeliyim diğerleri sonra.

Benim içind e herşey anlamını yitirdi ,amacsizim boşandım kimseye güvenemiyorum, zoraki yaşıyorum işime tutundum ben sadece iş düşünüyorum isim olmasa yaşamak zor olurdu.canima kıymazdım tabiki ama kafayı siyirirdim heralde çocuğum da yok bnde aynen bitse de gitsek modunda devam.

Iki tane kiz evladim var onlar icin yasiyor onlar icin cekiyorum bu dunyanin kahrini..
Oğlum için yaşıyorum.. Onunla güzel günler görürüm umuduyla, onun mutluluğunu görmek arzusuyla..
ne kadar şanslısınız keşke benim de çocuklarım olsa
Telefonla bakışıyorum şu an
haha neden
Ailem için yaşıyorum, ben de sizin gibi kariyer, para vs. çok önemsemiyorum beni hayata bağlayan tek şey ailem.
galiba benim de bir tek onlar. Bir gün gidecekler o zaman napıcam bilmiyorum
ne kadar şanslısınız sizin adınıza sevindim aile en önemli şey sanırım
bana sürekli bir amacım varmış onu bulmam gerekiyormuş gibi geliyor amaçsızlığı kabul edemiyorum. Hep bi paranormal olay bekliyorum deli gibi
Takipteyim bende aşırı sorguluyorum evladın yok, evli de değilim. Neye tutunuyor insanlar? Bitse de gitsek modundayim
ben son zamanlarda çok mutluydum yine bu moda geldim, kürkçü dükkanı gibi bişey oldu benim için

Bazen yaşamasam hissi geçmiyor desem yalan olur.

Kendimi öldürmem de şöyle aniden küt diye...
Benim de işte bugün öyle bir gün. Haftalardır çok mutluydum yine bu moda gelmeyi başardım
Bu arada sizin de böyle hissediyor olmanıza şaşırdım çünkü yorumlarınıza son zamanlarda çok sık denk geliyorum ve tuttuğunu koparan biri gibisiniz. Mesajlarınızdan yaşam enerjisi geliyor sanki

Çok teşekkür ederim emin olun sizinde kendi şansınız vardır ben bir amaç uğruna dünyaya geldiğini düşünenlerdenim o amacı bulmak yaratmak kişinin karakterine kaldığını düşünürüm sizde kendinize bir amaç edinin konumunuza bakın iş alanında olsun kişisel alanınızda olsun onlara bakın

Bu kadar dramatize etme. Amaç senin sevdiğin ve peşinden gitmeye değer bulacağın şeydir. Üüü amaçsızım diye ağlarsan ne amaç edinirsin ne de hayatından zevk alırsın

Aynen bugün bunu düşüne düşüne geldim eve

Bakıyorum bakıyorum belki diyorum göklerden gelen bir taş vardır gelir kafamı bulur, yok yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…