Cordelia To be or not to be… Kayıtlı Üye 22 Ocak 2013 41.523 210.164 798 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aeqnor #21 aeqnor .!.: yani niye aşağılar gibi yazıyosunuz anlamadım derdimiz var ki konu açmışız absürt bi şey olmasa, güllük gülistanlık bi durum olsa bdv ye değil günlüğüme yazarım. Genişletmek için tıkla... Aşağılar gibi yazmadım ki. Bir ayda olanları yazdım. Bır ay için fazla değil mi bunlar? Neyse KK de yeni özellikler var. Seviyorum onları.
aeqnor .!.: yani niye aşağılar gibi yazıyosunuz anlamadım derdimiz var ki konu açmışız absürt bi şey olmasa, güllük gülistanlık bi durum olsa bdv ye değil günlüğüme yazarım. Genişletmek için tıkla... Aşağılar gibi yazmadım ki. Bir ayda olanları yazdım. Bır ay için fazla değil mi bunlar? Neyse KK de yeni özellikler var. Seviyorum onları.
AbsolutPromise perfectly imperfect Kayıtlı Üye 18 Ekim 2018 8.036 33.311 548 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aeqnor #22 aeqnor .!.: 2.5 ama çok da bi farkı yok tabi :) Kendime geldim biraz, kendimi suçluyordum. Bilerek gönderme yapıp aklımı karıştırdı Genişletmek için tıkla... Hem olgun değil hemde yalancı. Engelleyin takip etmeyin aklınız karışmasın.
aeqnor .!.: 2.5 ama çok da bi farkı yok tabi :) Kendime geldim biraz, kendimi suçluyordum. Bilerek gönderme yapıp aklımı karıştırdı Genişletmek için tıkla... Hem olgun değil hemde yalancı. Engelleyin takip etmeyin aklınız karışmasın.
A aeqnor Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2019 34 13 3 28 17 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aeqnor #23 AbsolutPromise .!.: Hem olgun değil hemde yalancı. Engelleyin takip etmeyin aklınız karışmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..
AbsolutPromise .!.: Hem olgun değil hemde yalancı. Engelleyin takip etmeyin aklınız karışmasın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..
minekosan Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 5.452 5.309 198 18 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aeqnor #24