Ne istediğimi neden bilmiyorum ??

Edinmek istiyorum .. Çalışırken mutluyum Ama sabah işe giderken özellikle eşim evdeyse .. Onu yatakta bırakıp gitmek çok üzüyor beni .. Çalışmasam ne güzel her zaman ki gibi kalkıp beraber kahvaltı hazırladık diyorum .. Ama sorun bende eminim .. Çalışmasam da beraber gezsek bile mutlu olamıyorum .. Sürekli eşime ne güzel işin var keşke bende calissam diyorum ..
o duygu çoğu insanda oluyor aslında, işteyken evi, evdeyken işi özlemek gibi...birde eşiniz polis, durumunuz iyi sanırım, birazda zevk için çalışıyorsunuz ondandır.

Bı tek ben böyleyim sanıyordum .. İnşallah şu sürekli değişen psikolojiden kurtulurum

Bende herşeyden çabuk sıkılırım
Sonra kıymetini anlarım ama
Düzenli ve güzel bir iş bulmak zor
Kıymetini bilin

İzin zamanlarını iyi değerlendirin
Gerekirse haftalık kadın alırsın
Ama evde iş bitmezzzz

Herkese iyi akşamlar öncelikle .. Daha önceki konularda bahsetmiştim 23 yaşındayım 3 yıldır evliyim .. Eşim polis memuru ben özel güvenlik görevlisiyim ... Şimdi arkadaşlar sorun şu ?? Ben genel anlamda yalnız bı insanım .. Yani eşim sürekli işte çocuk falan da yok aileler uzak .. Ben normal de yani çalışmiyorken evden nefret ediyorum .. Yani nefret ediyorum derken sürekli bu evde yalnız olduğum için ve ev işinden başka bişey yapmadigim için kendimi ise yaramaz ve vasıfsız hissediyorum .. Yine bu düşüncelere kapılıp 6 ay önce ise girdim bı AVM de.. Orası 12 saatti ve eşimle girusemiyoruz diye 4 ay çalışıp işten ayrıldım ... Çalışmak yorucu ama yinede güzel di .. Şimdi aylarca çalışmadım ve yine sıkıldım yine bı AVM de ise girdim .. Buranın şartları çok iyi 2.400 maaş 8 saat yemek onlardan eve metroyla 1 durak ... .. ama ben ise baslayinca kendimi yine kötü hissediyorum .. Hele o sabah kalkmak yok mu ?? Ama çalışmasam da mutlu değilim .. Lütfen beni motive edin özellikle çalısan hanımlar ? Buna ihtiyacım var .
Aaaa ayni ben :işsiz: ne calismak bana gore ne evde oturmak bende bilmiyorum ne olacagim boyle :KK43:

Back
X