e görüşmek istemiyorsa neden konustu ki bi saatten fazla bi sureAmacı yok, görüşmek istemiyor sadece.
anlamadımAsıl sizin amacınız ne
Seni istemeyeni sende isteme, kendinizi değersizleştirmeyin. Bak yoluna git güzel kardeşim sen sevseydin yanlış yapmazdın o sevseydi sana gelirdi bitmiş gitmiş işteanlamadım
Bazı insanlar biraz dengesiz oluyor aynı senin eski sevgilin gibi.Önüne bakmanı öneririm.Her şeyde bir mana aramaya gerek yok.e görüşmek istemiyorsa neden konustu ki bi saatten fazla bi sure
E siz de dengesiz davranıyorsunuz?bugun beş aydır konusmadıgım eski sevgilime yazdım üniversite sonucları acıklanmıstı merak ettim
normalde yani bi yıldır ben çabalıyodum benimle asla konusmak istemediğini söylüyodu ama bı yandan da konusuyodu ona cok yanlış yapmıstım son zamanlarda nerden ulasmaya calissam engellemeye baslamişti
bende 5 ay boyunca hiç yazmadım en son dayanamadım neyse aradım yarım saat yaptığım her şeyi yüzüme vurdu bende kapattım sonra özür dilerim iyi geceler yazdım bana bunları yazdı
sonrasında aradım 1.5 saat konustu benimle sakalasti beni aramadan nasıl 4 5 ay dayandın falan dedi doğum günümde beni story atsana ben görmicem ama sen at yine de falan dedi
ondan sonra bir de işte ikimizin çalma listemizin adına koyduğumuz bi şarkı vardı ben onu hala dinliyorum aylardır konusmuyoruz ama belki bunları yapmasan yıllarca daha konusurduk falan dedi gerçekten umutlandım ve en son iyi geceler görüşürüz diyerek bitirdik konuşmayı ona rağmen telefonu kapattıktan sonra beni tekrardan her yerden engellemiş
ne yapacağımı bilmiyorum ulaşabileceğim bi yer yok gururum da el vermiyor zaten ama umutlandım hani işte sizce amacı ne
E siz de dengesiz davranıyorsunuz?
evt bu arada istemeye giderim ama ıste sıkıntı knk biraz geniş düşün 5 aydır rahatsız etmıyoken neden benden kurtulamıcanı dusunsun bence her konuda anlayısın baya farklı ki birinden kurtulmak istiyosan beş dakika konusur bi bahane bulur kapatırsın 1.5 saat muhabbet etmezsin sana uyu demesıne ragmen konusmak istedigini söylemezsin ya da gidip hala sarkımızı dınlıyom belki yıllarca daha konusabilirdik falan demezsınGururunuz el vermiyorken böylesiniz,gururunuz el verse yüzük alıp adamı istemeye gideceksiniz demek ki..
Heryerden engelleyen,iletişime geçmek istedikce sizden uzaklaşan bir adama resmen yapismissiniz.
Adam da baktı ki kurtuluş yok,konuştuktan sonra basmış tekrar engeli..
Şimdi bu hangi gurur ?
Eğer bu gurursa ; gurur anlayışınız bizimkilerden çok farklı.
karıştırmıs olabilir misiniz attığınız fotoğrafa baktım cok farklı konusmalar?Adam bir şey istemiyor da siz aynı konuyu niye farklı üyeliklerle tekrar tekrar açıyorsunuz? Bari 5 aydır konuşmamak, sizi engellemesi, üniversite sınavını sormak için yazmış olma detaylarını değiştirseydiniz.
Fikir almak istiyorum?
eski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen...www.kadinlarkulubu.com
karıştırmıs olabilir misiniz attığınız fotoğrafa baktım cok farklı konusmalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?