• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne istedik ne bulduk ?

benim gerçekleşecek olan, aslında ulaşılmaz olarak gözüken hayallerim var.
ama hayal değil bence plan.
o yüzden sorun yok o konuda. ben hallederim...

yakın dönemde istediğim ulaşılmaz gözüken ama ulaştığım hayalim,
televizyonda gördüğüm adamı gidip bulmam ve aylarca sağlamından aşk yaşamamdı.[/B]

VAY VAYY SÜPERMİŞ yerimseniben

çokk güzelmiş. bende akademik kariyer yapmak istiyorum hayalim bu ama bilmiyorum %50 bile şans veremiyorum kendime. ama deneyeceğim hiç olmazsa denemedim diye pişmanlık duymam

şuanda yaşadığım bişeyin çok güzel olacağını düşünmüştüm sonsuza dek ama hayallerimdeki gibi değilmiş hiçbişey...

Hayata kendi tırnaklarımla tutunmak istedim;tutundum Şükürler Olsun..:Saruboceq:
Güzel mantıklı sağlıklı bir evlilikti istediğim.Helal süt emmiş,haram helali bilen,alkol kumar alışkanlığı olmayan,evine sadık,parayı para gibi değer veren,bizi kimselere muhtaç etmeyen,ailesi tarafından benimsendiğim-sevildiğim biriyle evlenmek isterdim hep..Rabbim şükürki bu isteğimi geri çevirmedi.:asigim::nazar:
Hep bir evlat istedim sağlıklı sıhhatli.Eli ayağı düzgün.En güzeli en sağlıklısı en hayırlısını nasip etti Allahım.Allah da uzun ömürler nasip etsin Meleğimize:Saruboceq:
ıyi bir iş,şartları düzgün maaşı yeterli bir iş istedim.Şükürler olsun 4-4.5 yılımı verdim.Hala aranan bir eleman,şiddetle çağırılan bir satış danışmanıyım..:zemuszemus:
Şimdi çok çok istediğim bir şey.Eşimle çok istediğimiz.ınşllah o da olur.Hep dualarımızda hep..:Saruboceq:

iyiyim tatlımm sen nasılsın :hulya: şu öksürüğüm olmasa daha iyi olucam öksürüğü ne keser bilirmisin?

Sitede sorun var bi türlü giremedim

Öksürüğe 1- tabi şurup alabilirsin

2- sıcak su içmelisin yumuşatması için

3 sigara asla içme tetikler uzar iyileşemezsin

4 doğal yol bal ve Limon

Alerjik bronşt var bende de

AutoCAD
Autodesk
CATIA
Pro/ENGINEER
SOLIDWORKS
Unigraphics and Solid Edge
Windows 2003 Server
Windows NT 4

ne programlar varmış be.ben bunların hepsını bılen ve ders veren öğretmenden hoşlanıyorum.sadece onunla bır ılıskı ıstıyorum...olursa kolay yoldan gıdıcemkaydirigubbakcemile3

hiç düşünmemiştim ya burda beynim patladı çalışmaktan keşke daha önce okusaydım bunuşakkıdı

Sitede sorun var bi türlü giremedim

Öksürüğe 1- tabi şurup alabilirsin

2- sıcak su içmelisin yumuşatması için

3 sigara asla içme tetikler uzar iyileşemezsin

4 doğal yol bal ve Limon

Alerjik bronşt var bende de

bende giremiyorum sürekli hata veriyor.
2 tane şurup bitirdim banamısın demiyor
sıcak suyu içtim balı limonu denedim, ballı sütü denedim, sigara 3 tane falan içiyorm yaa bişey olmaz herhalde CADIARZU bide zencefille balı deneyeceğim bu akşam

bende giremiyorum sürekli hata veriyor.
2 tane şurup bitirdim banamısın demiyor
sıcak suyu içtim balı limonu denedim, ballı sütü denedim, sigara 3 tane falan içiyorm yaa bişey olmaz herhalde CADIARZU bide zencefille balı deneyeceğim bu akşam

Eğer öksürürken gögsün ağrıyorsa Gögsüne kadar inmiştir.
Ve yine öksürüğün çok sık ise hava alman gerekli ancak o fayda eder

Eğer öksürürken gögsün ağrıyorsa Gögsüne kadar inmiştir.
Ve yine öksürüğün çok sık ise hava alman gerekli ancak o fayda eder

YAA çalıştığım ortamı görsen bir havadar bir havadar 100 kişi aynı katta çalışıyoruz, perdeler kapalı zaten camlar aynalı yani karanlık off off neyse zencefili öneriyor herkes birde onu deneyeceğiz

Özel hayatımla ilgili hayallerim maalesef ki hala gerçekleşmedi.
Ama ben insan hayalleriyle yaşar diyerek hala hayal kurmaya devam ediyorum.
Bakalım belki birgün...

YAA çalıştığım ortamı görsen bir havadar bir havadar 100 kişi aynı katta çalışıyoruz, perdeler kapalı zaten camlar aynalı yani karanlık off off neyse zencefili öneriyor herkes birde onu deneyeceğiz

Hava diye kastettiğim
bi laç cnm buhar olarak soluyorsun
ama tabi temiz havaya da ihtiyacın var

bugüne kadar Rabbim ne istediysem nasip etti.
işim çocukluk hayalimdi...
eşimse genç kızlık hayalim..
bebeğim de evlendiğimden beri hayalimm..
Rabbime binlerce şükür..

Back
X