Selam yazanlara cevap vermeyin lütfen. Diyeceğim bu kadar. Gerisini zaman gösterecek.
bence subata kadar sabret doktor abım var lafayı yemıs gıbı ders calksıyrdu bırde yurtta tıp okıyan kız vardı ansıklopedı gıbı kıtapların bırını bırakıp bırını alırdı dıs dunyayla bagı yoktu hayret ederdım valla cıvıl cıvıl havada kendını odaya kapatrdı ıste bence o da manyak gıbu calısıyr bu tempoda sana vakıt ayırmaması nrmal bence sevdıysen hslanıyrsan kır dızını bekle su an aklını mesgul etmek ıstememesı cok normal 6 yıllık emek soz konısu tus cok onemlı bır sınav
Ben de hekimim ve geçtiğimiz agustos tusuna hazirlanmistim.
Tus boyle bir durum evet. Disaridan pek anlaşılmıyor ama ayni evde yasadigin insanla bile görüşemiyorsun. Tusa calisirken manita işlerine girme ihtimali de düşük.
Ogretmenler günü oldugunu da fark etmemistir, zaten hangi gun ve ayin kaci gibi kavramlar siliklesiyor.
Bence zaman taniyin. Subata surda 3 ay kaldi.
Gireceği sınav ales olsa neyse :) Ama tus tam olarak da bu dış dünyadan soyutlanma durumunu gerektiriyor. Yılların emeği var. Adam hayatını yoluna koyunca tekrar kapınızı çalacak bence.
Adamın sizden bir şey istediği yok. Karşılıklı bir ilgi olduğu kesin... Belli ki adam hayatını düzene koymadan sizinle birlikte olmak istemiyor.
Valla anlarım yogun ders calısıyordur da ogretmenler gununuzu bır mesaj ya da aramayla kutlayamacak kadsr aralıksız calısması ımkansız.. bence sız kendınızı kandırıyorsunuz. Ustune dusmeyın akısına bırakın ama ona da baglamayın kendınızı
Çok bulutların üstüne çıkmadan, yüksek beklentilere girmeden bekleyin derim.
Belki benim gibi o tarz günleri saçma buluyordur. Şu günü bu günü bana manasız gelmiştir hep.Ben de buna takıldım zaten. Yani öğretmenler günün kutlu olsun mesajı 1 dakikasını almaz insanın. Sonra yine devam eder çalışmaya. Yemek de mi yemiyor bu adam hep mi ders çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum.
Ben de buna takıldım zaten. Yani öğretmenler günün kutlu olsun mesajı 1 dakikasını almaz insanın. Sonra yine devam eder çalışmaya. Yemek de mi yemiyor bu adam hep mi ders çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum.
Belki benim gibi o tarz günleri saçma buluyordur. Şu günü bu günü bana manasız gelmiştir hep.
Aynen canım tuvalete de mı gıtmıyor :) yanı ben ısyerınde ınanılmaz yogunum, ınan sanıye bazen vakıt olmuyor ama tuvalete gıdecegım zaman ya da kahvemı ıcerken telefonu alıp anneme arkadaslarıma mesaj atarım :)
Umarım kazanmışsınızdır Ben yaşamadığım için bu kadar olduğunu tahmin edemedim. Hani önce hoşlandı sonra vazgeçti uzak durmaya mı çalışıyor dedim. Şuan daha iyi anlıyorum sayenizde. Teşekkür ederim. Sabredeceğim. 3 ay ne ki geleceğini bilsem yıllarca da beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?